Kokoşş Hatunlar Kulübü

kokettt:) beyaz goz yormaz kızların dedıgı gıbı sen renklendırceksınn ee dıger renklılerı secsen budefadaa ya sadelstrmk ıcn beyaz kullancn aynı hesapppp bence beyaz yada krem bak al.
sonra zevkıne gorede renklendır omurun odası krem renkkk perdesı mavı puantıyelı. vs vs öle bişlr yaprsn halısıda mavı tuylu meselaaa...

Son düzenleme:
doğal gaz yok antalyada...oyüzden kilma ufo çok yakıyo ondan almadım bide yanında duryosun öyle ısıtyo...

beğenmedin mai açık renk olanıda mı bak başkada paylaştım?

gercekten yok mu doğalgaz koca şehırdebı yaşıma daha gırdım valla
turızm cennetıne bak

ufo cok yakıo evt
neyse yaz gelsınnn

bak sen beyaz al dınle bızı hem bembeyaz olduğundan yormuş senı
bence renklendırırsın perdeydı halıydı derken

beyaz hiç ilgimi çekmiyo yaa çizgili mavi var ya o hoşuma gidiyo mavi beyaz...kız olursa diğerinde beşiği değik örtülerle süslerimmm :26:

AAA kokoş kuzum her msj yazdığında bu bilgi raporu gibi şey mi çıkacak ne güzel bizde bilgileniriz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/225854-iste-tum-evim.html

bu evı cok beğenıyorum ya hele mıroş baksana cocuk odasına

cnm benim salonum daha güzel bu garunun salonundan ama mutafığı tam hayalimdeki mutfak ..yatak odasınıda beğenmedim

bebek odası çok göz yoruyor fazla ğembe ar ben mai yoğunluğu yapmıcam odayı sade renkte bırakıcam boyamam ....mobilyayı oyüzden trenli mavili yada çizgli beyaz-mavili yapıcam onun dıiında halısı sade perdesini ip perde yaparmıyım bilmiyorum benim kedim ar kedi iplerle oynayabilir stor yapabilirim tül istemiyorum tek pencere zaten büyük ihtimal beyaz stor olur zebra stor die geçio byaz çizgili fileli ...

emin ol benim yapcağım oda bundan çok çok güzel olur ben mobilyayı az renli tutucaki diğer objeler çok göz yormaycak..

kız beyaz mobilya ucuzmu sanyon o paylaştığım 2500 dü cnm 3 bine doğru gidio onlar....yani aynı hesap ama sadeleştirmek daha kolay değilmi....? stor mavi puanlımı?

Bilemiom yaa yakında gidince göreyim bakalım...

kız 2 buçuk ay kış oluyo ondan doğal gazı kimse kullanmaz burda oteller klima dolu...

keşke doğal gaz olsa....Burda kepez tarafında soba yakıyolar orada göz gözü görmüo mesela doğal gaz olsa onlar almaz...otellerde almaz doğal gazı napcaklar yani merkez lara bide liman tarafı alsa alır zaten yeni yeni yollara çalışma başladı 2 seneye gelir bura doğal gaz...

kızz dıger gostrdıklrınde o fıyttır para acısndan soyluyorsan tamam anldım ozmn dıcek bişi yok yırumm tabıkı butcene gore yapcksn evett yaaa mekanızmalı perde vardı omurn odası fotlarda yokmu perdnn fotosuuu mavı ıstemyrudm ama cok aradm farklı bır perde fazlada bebek ısı olmasn ıstedımmm... orta ayar bunu bulup yapmstm işte

koketcim sen bilirsin canım. sen beyazı boş görüyorsun şu an. burda bebek odalarına baksana. beyaz yerine kremde olabilir. ama çok pahalıymış gerçekten.
ben beşiği 500 dolabını 400 tl ye aldım. bir tanede tek dolap ve şifonyer alsam 1300-1400 tl filan olur toplamda.
bence gez gör sonra karar ver acele etme.

yavrular slm...
karnım ağrıyor...baktım da net.te normalmiş...peki ya sizce???
geçen gün eklediğim ayva tatlısı vardı ya....hani tencere içinde foto :)))
cumartesi temizlikten sonra yine yapmıştım....deneyin çok lezzetli oluyor vişneli...

benim beşik ve dolabım. dolabın 2 çekmecesi krem.
beşiğin çekmece kulparı yuvarlak.

koketa canım...bulunduğun yerde ikea varsa bir de oraya bak derim...biz 2 hafta önce araştırma maksatlı gittik 750-1000 tl arası süper takımlar yapabiliyorsun...
ben de sade renk alıp,diğer detaylarla renklendirmeyi düşünüyorum açıkcası...

Son düzenleme:

Antalyada İkea yok cnm:26::26::26:

sade olarak şunu beğendim aslında en sadesi buEki Görüntüle 366378

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…