doğal gaz yok antalyada...oyüzden kilma ufo çok yakıyo ondan almadım bide yanında duryosun öyle ısıtyo...
beğenmedin mai açık renk olanıda mı bak başkada paylaştım?
koketcim beyaz her zaman avantajlı bir renktir. senin erkek olacağı için yatak takımını mavi yaparsın halısını mavili alırsın. perde mavi tonlarında olur.
mavi beyaz olur mesela. resimdeki sadece mobilya olduğundan göz yormuş.
ben oğluma kahve mobilya aldım. içinde çok az krem var. ben başka çocuk düşünmüyorum.
perde filan yapmadım perdesi bordoydu değiştrmedim. oda loş oluyor diye öyle bıraktım.
halısını değiştirmek istiyorum. odamız sarıydı değiştirmedim rengini.
ilerde kıznda olursa daha avantajlı kullanırsın beyazı.
ela kızımızı ekledım teyzelerı albume
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/225854-iste-tum-evim.html
bu evı cok beğenıyorum ya hele mıroş baksana cocuk odasına
AAA kokoş kuzum her msj yazdığında bu bilgi raporu gibi şey mi çıkacak ne güzel bizde bilgileniriz :)
kokettt:) beyaz goz yormaz kızların dedıgı gıbı sen renklendırceksınn ee dıger renklılerı secsen budefadaa ya sadelstrmk ıcn beyaz kullancn aynı hesapppp bence beyaz yada krem bak al.
sonra zevkıne gorede renklendır omurun odası krem renkkk perdesı mavı puantıyelı. vs vs öle bişlr yaprsn halısıda mavı tuylu meselaaa...
gercekten yok mu doğalgaz koca şehırdebı yaşıma daha gırdım valla
turızm cennetıne bak
ufo cok yakıo evt
neyse yaz gelsınnn
bak sen beyaz al dınle bızı hem bembeyaz olduğundan yormuş senı
bence renklendırırsın perdeydı halıydı derken
kız beyaz mobilya ucuzmu sanyon o paylaştığım 2500 dü cnm 3 bine doğru gidio onlar....yani aynı hesap ama sadeleştirmek daha kolay değilmi....? stor mavi puanlımı?
Bilemiom yaa yakında gidince göreyim bakalım...
koketa canım...bulunduğun yerde ikea varsa bir de oraya bak derim...biz 2 hafta önce araştırma maksatlı gittik 750-1000 tl arası süper takımlar yapabiliyorsun...
ben de sade renk alıp,diğer detaylarla renklendirmeyi düşünüyorum açıkcası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?