Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee bende öle düşündüm makarna ve soslarıda severim bennn
ivet ya pahalı biraz
onun yerine eski kaşar koysak Olmaz tabee

yaws haa kuru fasulye haa barbunyaa bunlarr kanka niçk ben bu ikiliyi sevmiom...

cnm burda sos mantarı çok değiştiryo etle birlikte mükkemmel oluyor bu sos...

Bugün yapıcam resmini çekersem koyarım albüme...

yapdaçekk bende yaparımmm
ayhh not almadım ya duryazemmm
bu tarif sizin kafe aşcısından mı
eşimin samimi arkadaşı vardı onunda lüküs bi cafesi vardı süper mamlar yapıyolardı ordan biliyom bazı tarifleri

laaa bu modelleride beğendim ama yaaaa
amann seneyede alırım napammmm

hem 300 küsürden
100 küsürlere düşmüş kaçmazzz
bu marka

hımmmm iyimiş 2 tanesimi yüz? al ala resmini koy bizde görelim senin saçın gibi buda yalan olmasın ama sözde koycaktın resmi..

hımmmm iyimiş 2 tanesimi yüz? Al ala resmini koy bizde görelim senin saçın gibi buda yalan olmasın ama sözde koycaktın resmi..

laa sonra demedim mi boyatinca koycem diyee niye yalan olsun kiii

Son düzenleme:
hee bende öle düşündüm makarna ve soslarıda severim bennn
ivet ya pahalı biraz
onun yerine eski kaşar koysak Olmaz tabee

Eski kaşar ucuzmu laaaa yaws zati az koyuyon bak tavuk jülyen doğranmış kremalı mantarlı sos var makarna içine menülerimde eşimin aşçıdan öğrenyom soysuz güzel yemek yapıyo

makarnayı penne al taammı yaparken penne arbiata yazar üstünde....onu soslamak çok daha şıkkk ya tavuklu mantarlı kremalı permasan üstüne...yada steak sos üstüne bide et yada bonfile (etler kuş başı )

Asla kremalı mantarlı tauğa soğan girmez unutma bunu soğan kremanın tadını bozarmış...Steak sosa koyulur acı olduğu için...

alya garusu koy foto da görek nasıl bot almışın...

koketa kızzz yenmez mi barbunya,fasulye...faydalı sana hem ye cnm...

bu böcük garusu millete tasarruf diyyiiiii kendi dışarlarda yiyiiiii...kız otur evinde ye yemeği

Boyut büyük diyo ekleyemedim yaa
napıcam deyin hele

Son düzenleme:
kocem aradı benı yemeğe götrcekmış
yarında sütlü çorba etcem cnm cok cekıy yaa

len hamış mıroş sen süt peynır neyım içiyon muaklın fıkrın adamı azdırmakta parıste

akşam süt içyom herakşam bide yoğurtlu mantılar çok tükettim ....peynir yumurta yiyom arada ama fazlalaştırmam lazım sütü 2 bardağa çıkarmam lazım

doğru deıl mı
hıc demıoo şunları yıyom bebem şu kadar hareket ettı
kulaklarını cekcem onun
esmada dövcekk ama hamışş dıye bişi demıok

benim herifle uğraşmaktan bebeğe sıra gelmioki

dün karnım çok şişti şişttiiiiiiii patlıcak gibiydi eşim şok oldu doğurcam sandık töbe allhım ....

bugün indi gecede zor yattım laaa çok hareket edio bizimki gececi laaa gündüz uyuyor...

bu tasarruf sayılır arada yıycen dışarda cnmm ona bişi demım

ohoo nler yapıo adam şaraptan sos yapmış ete nasıl lezzetli vermio sosysuz tarifi hee aşçı yapıo ben bazen gidip yiyom soryom işine gelirse söylüo ...Bu aşçı lüx otellerde çalışmış oralardan bilyo dediğin gibi italyan mexica mutfaklarından bu soslar...

köri soslu tavuk yapıo çeşitli salata sosları bilyo....Et kırmızı sosu olurmuş tavuğun beyaz sosu olurmuş asla ete beyaz sos girmezmiş...

Soya soslu öredek ve tavukta yapıor mükkemmel hepsini öğrenimde şunun işine son verelim

he valla böcük nerde tasarruf haaa şimdi 2 kişi en az 30 TL gitti

barbunya ve kurufasulye nohut bu üçlüyü sevmiom nohutu pilavda yerim ama kocam sevmio nohutu koyamıom oyüzden pilavada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…