Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydınn kızlarrrrrrrrrrrr

Keyifler nasıllll
meloşş şu güneşime bi msj at yaa yine gelmemişş merak ettim çokkkk

neden normal olmadın cnm ?
spinal daha mi iyimiş epiduralden allahımmm bakalım daha neler çıkcak benim doğuma kadar bebeği yakında ışınla alacaklar nerdeyse töbe töbe...
doğum zormuydu nasıldı anlat bize...
bebek nasıl iyimi kız kime benzio??

ben uyuyorum zati heergün 10 larda yatmaya başladım

koketaaa senden garu olmazz..

akşamda parise gitmediysen... bende esma değilim laaaaaaaa

böcük benim normal olmadığımı yenimi anladın sen

dün yemek yapmadım bebek odasına bakmaya gittik gitmişken kebapçım var hatay kebap yapıo orda yedik süperdi...

söylemesı ayıp bızde yedık laa dışardaydık bugunde tavık çıkardım kocemhaşlıycak pılav üstü yapcemmm bıde ayran yetr

yesho ben senden msj beklıyom bılıyon demı

koketaaa senden garu olmazz..

akşamda parise gitmediysen... bende esma değilim laaaaaaaa

Esma değilsin sennn hahahahahahhaahah çünküm gitmedim adama yemek bilen yapmadım dışarda yedik oda takımı baktık bebeğe bide...

navigasyon aleti almış arabaya 200 TL ye inmiş efendim oda takımına baktıktan sonra arabada gördüm mıçtım ağzına bide ablasının dükkana uğradı ona tablo almış ordada anladı benim suratım asık noldu dedi hediyeden oldunu sanmasın die dedim naigasyon aleti almış neymiş çok lazımmış çocuk gibi oynayıp duryo azcık tartıştık dedim senmisin söliyen bi sinirlendi bu nevar almışsam nolmuş ben çok sitedim onu indirime girmiş aldım bende dedi...ben dedim gidiorum hadi ee tartışmıcam senle arabada tartıştık orda kolumu sıktırdı bende kızdım buna eee bıraktı gitti hızlıca işe..Gece geldi konuşmadım sabah giyinirken konuştu bende dedim senle konuşmyom ne gerek ar o alete sen dio o alete deil ablama tablo aldm ona sinir oldun yok dedim bebeğe birsürü eşya alınacak ayrıca borcumuz ar sen gidion kıytırık makineye 200 TL verion

neymiş çok istemiş ne varmış almış karılarlamı yemiş felan filan bebeğe ne istersem alıcakmış hemde en iyisini onu üzmicekmişim ablasına ne sölüyomuşum orada resil edyomuşum onu dedim ben masraf istemiom para lazım bize ondan dedim anlamıon...

Gel küs gitme üzülyom bana kızma ben çok istedim aldım orda beni rencide etme dio sarılyo öpüo ben bu adamı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…