Kokoşş Hatunlar Kulübü

hevuk yarışmaya katıllım mı kız eğleniriz.....nbr buarda

Bende onu diycektim katıl tabii yavru gebişim...Bende katılsammı die düşünüyorum ama resmim yok böle yüzümün net göründüğü makine ve telde yok
Slm bu arada harkeşlere

Napıyısınız görüşmeyelii..
Ben geliyom geliyom sohbet bitmiş dağılmış oluyosunuz??
Özledim sizii bağımlılık yaptınız zararlu garular

Bende onu diycektim katıl tabii yavru gebişim...Bende katılsammı die düşünüyorum ama resmim yok böle yüzümün net göründüğü makine ve telde yok
Slm bu arada harkeşlere

benim resmimim ar ALya esma e böcüğün gördüğü yüzden çekilmiş fotom ama burda süper hatunlar ar yaa kazanmam zor olur ama eğlenmiş oluruz dimi...
akşama resim atcam cadıya...

Napıyısınız görüşmeyelii..
Ben geliyom geliyom sohbet bitmiş dağılmış oluyosunuz??
Özledim sizii bağımlılık yaptınız zararlu garular

laa evden gelmek bukadar mı zor bak hepimiz işyerinde kaynatyok burda..

gündüz uyuyonmu yoksa

melodicim sayılı gün çabuk geçer dedikleri gibi desen şu kalan 3 ayımı iyi değerlendirem :)))

valla canım iyi değerlendir. ben son haftalarda gezmediğime yanarım.
şimdi kendime ayırack vakit zor buluyorum. ama yinede anne olmak çok güzel bir duygu.

gecelik alıcam da oram buram açılmasın die hep zorluk çekicem pijamada sezeryanda zor oluyor zaten kan olunca değişmek lazım sabahlıkta lazım off

geceliğini mini almazsan zorluk yaşamazsın canım.

kızlar eş ve şive die bir konu var ben onu eş ve İŞVE (CİLVE GİBİ) okumuşum hehehhe resil oldum laaa hemn yazdım ama dedim cile olsaydı seni göklere çıkarırdım artık başka sefereee

ben gidiom kokişler akşama beğendiniz boyalı saçımı göndercem cadıya ....resmim çok tutmasada eğlenmiş olurum napalım ....

hadi öptüm görüşürz yarın Bu gece paris yok esma sözzzzzzzzzzzz

ben gidiom kokişler akşama beğendiniz boyalı saçımı göndercem cadıya ....resmim çok tutmasada eğlenmiş olurum napalım ....

hadi öptüm görüşürz yarın Bu gece paris yok esma sözzzzzzzzzzzz

he valla böcük nerde tasarruf haaa şimdi 2 kişi en az 30 TL gitti

barbunya ve kurufasulye nohut bu üçlüyü sevmiom nohutu pilavda yerim ama kocam sevmio nohutu koyamıom oyüzden pilavada

canımız sağolsun ne edek
kızlar eş ve şive die bir konu var ben onu eş ve İŞVE (CİLVE GİBİ) okumuşum hehehhe resil oldum laaa hemn yazdım ama dedim cile olsaydı seni göklere çıkarırdım artık başka sefereee

normal değilsın olm sen

hayırlı uğurlu olsun cnm
ismi ne oldu

sağol canım..ismi beren..

hayırlı olsun cnm

sen ve çocuğun iyi ise sorun yok... sezeryan normal...

hiç farketmezz bencee tadını çıkarr... bugunlerin..

daha zor günler varrrrrr

teşekkürler canım..gönül isterdiki normal olsun ama nasip böyleymiş..

koyucam canım birara..spinalde belden uyuşturma ama omirilik sıvısına vurulduğu için anında uyuşuyosun..epiduralde belden ama omirilik boşluğuna vuruyolar 15dk yı buluyo uyuşma ve ara ara yenilenmesi gerekiyo..farkları bunlar..inşallah normal yaparsın..ameliyat olmak berbat..uyu uyu keyfini çıkar..

günaydınnnnnnnnn

ayy ismi cok güzelmişşş beren bebek ınadıyla yaşasın

esmacım nasılsın
şimdık patron gelır ben cıkarım

günaydın kızlar!
saful bebeğin doğmuş. rabbim sağlıkla analaı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ismide çok güzel maşallah!

esmoş güneş gelmezse bende teli var msj atarım.

günaydın kızlar!
saful bebeğin doğmuş. rabbim sağlıkla analaı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ismide çok güzel maşallah!

esmoş güneş gelmezse bende teli var msj atarım.

tamm canım..

bugun öğlene kadr gelmesse.. bir msj at bakalım..

alla alla ne oldu bu kokoşlara

nazar değdi topiğimize
daha pek kimse yok, bende işlerimi yapayım ara verince gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…