evt annemde gazeteyle yapıyoduk demişti z.yağ k.biber yapıyomuş annemlerrr bizee
bende a4 kağıdı yaptım ama hemen aldım rahatsız olur diye peçeteyle yaptım
bak üstünüze alırken ödenmediyse meblağ onuda almış alabilirler vardır bi bit yeniği muhakkak
aa iyi olmuş arkadaş edinmemm moral değişiklik olur sanada hadihayırlı olsun arkadaşlığınızzzzz
çağan mı rastlantıya bak sen
hamileleri sıkmasalar olmaz. üzerine uzun tunik giydikten sıonra belli bile olmuyor.
hadi gözün aydın canım.
okuma zaten okuduğun hasta.
bak ne güzel arkadaşın oldu. çok sevindim.
hahah cıddenmı gııııı kocenden bahset accuk alyaa gıı zuhahah:)):
yerı gelnce soluyorsn ısteee uzun uzn anlatmı dıyor bızım koket sana
cok ozledım sneı gııııııııııııııııııııııııııızzzz cılgunn bidaha benı aarynnn tememmı numaramı yazıyrm acıktan 0535843125964150656499hihihi:)
Günaydın kızlar sabah sabah eşimle kalktık seni ben bırakıyım dedi onunda cafeye bi bakarım dedi...
Tam çıktık kutuda Elektirik kesme ihbarnamesi baktık tutara 412,72 kuruş DÖRTYÜZ ONİKİ
eşim bana bakyo ben eşime diyoruz bunun faturası nerde yok kapıcıya sorduk dün kesmeye geldiler dedi ben izin vermedim dedi bu binada bukdar elektrik ilk kez görüyom dedi töbe şaşırdım valla ...Eşim kapıcıya kızyo nerde faturası yok bunun die dedim hadi geç kalıyom hadi bindik ama ikimiz şok
oda bende aptal gibi olduk 412 neymiş gündüz ede kimse yok haftada 2-3 makine çalışyo kahvaltı eden ketıl çalıştıran yok nasıl olabilir bu akşam klima ama oda ara ara kapatıyoruz sabaha kdarda çalışmıyo bilemedim kızlar yaaa geçen ay internetten yatırdık acaba yatmadımı git dedim öğren ....Şimdi ben eve 400 milyon elektrikmi ödiyecem dio ahhh ettimde bukdar da ucu bana dokunmuş olamaz herhalde...
ay ne bilim yaaaa nodu ki acep
ya işte olsa 2dk girer bişiy yazar dimi ama
offf çok merak ediyom bennnn:26::26::26:
Güneş oğluşuna da geçmiş olsun.
Benimkide öksürüyor azda olsa.
Bala biber karıştırıp göğsüne ve sırtına sür.
Ama balı benmari usulü erit biraz.
Sürünce üzerine peçete koy.
Gece yatmadan süreceksin.
Alya önermişti bunu.
Koketcim başka numaradan arasan.
Işyerinden bağlatsan olmaz mı?
ahanda geldim...
brucuyu merak ettim bende.. yaa..
alya burcunun numarasını alsan birde sen arasan olmamı kuşum yaaa
valla uzun süredir böyle güzel zaman geçirmemiştim KK işe yaradı
çağan evet çocuk aynı ömürtoş gibiydi anam maşallah pek güzeldi ...
he ya yapar kocem kızz napım yalan yok heheh alya sevmııı ole anltma<yı fazla akıllı garu vesselammm:)):nen sen bile kocam şöyle iyi bu konularda akkbımı giydirdi çanta aldı süpriz yaptı ömürtoşu götürdü taşıdı felan ....v.s anlatyon bu kız heç bahsetmiyo şaşaırdım laaa
dün ılk defa kemalpaşa tatlısı yaptım
ılk yapmama rağmen cok güzel oldu
üzerınde 1 lt suya 1 kg şeker dıo ama ben 4 su bardağı su 2,5 şeker koydum aynı bardakla güzel olmuş
he bıde 15 20 dk kaynatın şerbette dıo ben 5 yada 7 dk kaynatıp aldım nasıl 15 dk anlamadım erırdı
bu arada ocak en kısık ayarda 5 7 dk tutup cıkardım
kocem cok beğendı hatta üstünü o süsledı
gece uyanıp bende tadına baktım sabah kalktım gene yedımbenden garu olur beee
cnm sorun olmuştur saatekı rakamı yazıp elek.ıdaresıne gıdın
yanlış okuyorlar bazen
annemlerede oldu gec kalman ödemek zorunda kalırsınız hemen gıdın
söylemesı ayıp bızde yedık laa dışardaydık bugunde tavık çıkardım kocemhaşlıycak pılav üstü yapcemmm bıde ayran yetr
yesho ben senden msj beklıyom bılıyon demı
selam kızlar ben geldim,
ya işler yoğun kusura bakmayın bir geliyorum bir gidiyorum....
Bugün biraz hafiflettim işleri dedim bakiyim kızlar ne yapmış...
Ya ben saçlarımı platin sarı yaptırmak istiyorum kızlar yakışırmı sizce. şimdi ki halini eklicem birde birtane platin bana fikir verin olar mı foto koycam albüme
cnm 2 aymış be geçen ay ödenmedi görünüyo bu ay 198 baktım internetten geçen ay 225 küsür felann...biz geçen ay int. ödemiştik herhalde araığı ödemişiz kafam çok karıştı yaa eve gidince dekonta bakıcam ....
Evde klimayı yasaklıcam artık 1 saat açıcam kapıcam oda açmasın diğer odada bulaşık makinesini hafta 2 çalıştryodum 1 e indircem ütüyüde 1 gün yapcam bidaha açmak yok..
ketıl hafta sonu kullanyom aslında tüpte çay demlesem olur çok güzel cicili çaydanlığım ar çiçekli onu kullanıyım hem eskimesin die saklıyodum
bucunun dediği gibi mum yakıp otursakmı haaaa mum diyince aklıma bişi geldi bizde biara elektrik gitti mum yaktım kodum kedi geldi koklarken bıyıkları tututştu miiiiiiiii diye ordan ora koştu ayyyy ne komikti mum koklanırmı benim kedinin IQ sıfır hahahhahah
biliyorum böcüğüm yazıcam birazdan tatlım
biliyorum böcüğüm yazıcam birazdan tatlım
Albüme ekledim az önce :)
kımgızz ömrtoş gibidi hehehe
he ya yapar kocem kızz napım yalan yok heheh alya sevmııı ole anltma<yı fazla akıllı garu vesselammm:)):
dunde kocem gotrdu omurtosu krese ben yattım evde heheh.D:
yesho bence sana kızıl tonları cok yakışıyoo ama sarı için bişi dıyemem
güneş nbr lennnn gecmıs olsun hacıı öpmımde banada bulaşmasınpaşam nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?