Kokoşş Hatunlar Kulübü

KOKETTTTT!
bi sakin olur musun?
sen niye gidip öyle şeyler okuyorsun.
sakın bir daha o tarz şeyler okuma ve dinleme.
kendini niye etkiliyorsun?
ben hamileyken ne gazete okudum ne haber dinledim.
doğum hikayelerinin güzel olanlarına baktım.
bi bakarsın çikolata yersin olmazsa sağlık ocağına gidersin.
bende de olmuştu hareketsizlik.
412 geçen borçla birliktedir.
ödenmedi göründüğünden faturaya yansır.
çözülür merak etme.

günaydınnn kızçelerrrrrrrr

kokiş bence şu ft meselesi eski oturanlarla alakalıdırrrr
siz yeniden mi açtırmıştınız elektriği

bebek hareketide olur arada öle şelerr okudun içinpsikolojikde olabilirr bal kızında hareket etmem,işti hatırladınız mı kızlar sağlık ocağına gitmişti bişiy yoktu
sende olmazsa sağlık ocağına gidersin ...

Oğlum benim tepik attı ahh mutlu oldum ALllah şükür yaa kafayı yicem kızlar ben azcık haraket etmese...

oynadı ohhh be off kafamı yedim valla....

yaws evet yaz gelsin cıbıl cıbıl elbise giycem ben yetti gari ben hamiş elbisesi istemiom artık...

bide çok şık zaradan aldığım şifon siyah Şalar tarzı klasik lastikli pantolounum ar sıcak olsa şimdi giyerim ama totom donar...

Tayta yasak koyuyolar neden bilmiyorum sexü durur müdürlerin gözümü döner

Ben hergün hareket hissetiğim için garip geliyor ....hemen korkuyotum bide herşeyi okumaya başladım:26: onlar beni çok etkiliyo

kız güneş esma azçok böcüğün kocasını bilyoz bahsediolar sen nie hiç bahsetmion bakayim neden hiç bahsetmion laaa

kızzz anlamdm benmı bahsetmısım kocemden hhehehe:)anlayamadımmm

hello kızlar ozledım sızı gecmıs olsun dıyen herkese teşekkr ederım busene bole hastalkla gectı oglum ve benım ııcn umarım bırdaha tekrarrlamayız artıkk cok sıkıldık ılaclardn ve hastalıktann...

buarada ne var ne yok özet gecın hele bır burcuuu yokmu halaaa?

güneş cnm geçmiş olsun rahatsızlanmışsın
şimdi nasılsın iyimisin?

hareket etti ohh dedim çuklat içince başladı Alyam onlar kapadılar ama kendilerinkini biz kendi üzerimize açtık yinede eskiyi bize yıkmışlarmıdırki..

bişi okumicem bidaha yaaa çok korkuyom öyle şeylerden rabbim bebeğimi korusun

Kız dün çağan adında bi çocuk gördüm çok tatlıydı bilyosun ben ÇAĞAN ismini çok beğeniyorum nasıl hoşuma gidiyo sanki oğlum karşımdaydı babası çağırdı gitti sinir oldum....

Smoker ile görüştük çok tatlı bir bayan sohpet yemek starbucks kafeinsiz kahve derken çok güzel akit geçirdik 2 hamile fink attık migros AVM de...

çok tatlıydık bir görseniz onun kızı benim oğlum hemde aynı doktora gidiyoruz sanki bayadır tanışmışız gibi koyu sohpet ettik çok mutlu oldum yaaa....

hoşgeldinn kuşummmm yaaa seni gördüğüme çok sevindim nasılsın iyi misin ?

kız kokiş bana deyo niye kocenden bahsetmiyonn hahahahaah ne desem ki bundan sonra hergün anlatıcam hahahhahaha kocamııııı

bak üstünüze alırken ödenmediyse meblağ onuda almış alabilirler vardır bi bit yeniği muhakkak

aa iyi olmuş arkadaş edinmemm moral değişiklik olur sanada hadihayırlı olsun arkadaşlığınızzzzz

çağan mı rastlantıya bak sen

güneş cnm geçmiş olsun rahatsızlanmışsın
şimdi nasılsın iyimisin?

teşkkurler brck daha ıyı gıbıym yaaaa saolll yattımk dınlendımm ıı geldı oglum cok oksuryrrrr ona care bulamadımm ama esmoş dedı bal ve zencefıl alıp denıcm ıns bugn

hamileleri sıkmasalar olmaz. üzerine uzun tunik giydikten sıonra belli bile olmuyor.
hadi gözün aydın canım.

okuma zaten okuduğun hasta.
bak ne güzel arkadaşın oldu. çok sevindim.

hadi gözünaydınnnnnnn

aradın mı burcumu sennnnnn?

laa tam ayrıca yazıodum bura yazıyım ben dün bucuyu aradım kızlar çıkar çıkmaz aradım hemde teli baya çaldırdım ama açmadı sizce bişimi oldu acaba işten ayrıldı yada büyük bi problem mi olduki eşiyle açmadı anlamadım dönerdi beni aramışsın die ama dönmedi...

Bucunun durumu hoşuma gitmedi bana mutlaka dönerdi...msj atttım cp gelmedi arardım açmadı

işyerinden ayrılmış olsa diyorum açardı evde olsa belki ayrılmadı KK ya girdni bildilerde sorun çıktı birsürü olay yaşadı ve tele bile bakamıyo....:44::44::44:

sizce hangisi ne oldu ?

GÜNEŞ geçmiş olsun canım. dünde gelmeyince merak ettik seni.
mesaj atacaktım işim vardı atamadım.
kızlara sordum gelmişsin raporluymuşsun.
şu havalar ısınsın artık. bizde sizin gibi hep hasta olduk.

hahah cıddenmı gııııı kocenden bahset accuk alyaa gıı zuhahah:)):

yerı gelnce soluyorsn ısteee uzun uzn anlatmı dıyor bızım koket sana
cok ozledım sneı gııııııııııııııııııııııııııızzzz cılgunn bidaha benı aarynnn tememmı numaramı yazıyrm acıktan 0535843125964150656499hihihi:)

teşkkurler brck daha ıyı gıbıym yaaaa saolll yattımk dınlendımm ıı geldı oglum cok oksuryrrrr ona care bulamadımm ama esmoş dedı bal ve zencefıl alıp denıcm ıns bugn

oy cnm oğlunada rabbim şifa versin inşallah bi an önce

cnm çooooooooooooooooooook geçmiş olsun

artık kendine iyi bak güneş sen annesin bol bol meyve sebze çok tüket şöyle hafta sonu açık haa bol yeşil biyere gitde için açılsın temiz hava al...

bol bol ye iç icudun hastalığa dirençli değil...

Bucu yok cvp vermio ve msjda atmıyo tekrar arasam nekdar doğru olur dönerdi bana:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…