Oğlum benim tepik attı ahh mutlu oldum ALllah şükür yaakafayı yicem kızlar ben azcık haraket etmese...
canım bişey olmamaıştır korkma uyuyordur belki.
geçende sanırım casperinde olmuştu karın ağrısı.
stres yapma kendine.
20 dk sonra oynamaya başlar. 1 tanede çikolata yersin ama endişe etme canım.
üzme kendini canım eşin düşünsün. yalnışlık oluştur çözülür.
hamile pantolnu almadım ben hiç.
elbise ve taytla idare ettim.
benim hamileliğim kışa denk gelmediği için zorlanmadım.
Allah korusun,öyle düşünceler getirme aklına..Allahın izniyle birşey olmaz..ben de hamişken uzun süre kıpırtı olmayınca endişelenirdim,noluyo diye,hatta bir kere nst çekilirken hiç hareket yok,hemşire korktu,gitti meyve suyu getirdi,içtim,birsüre sonra oğluşdan tekmeler geldi..insan korkuyo tabi,ama endişelenme..
kız güneş esma azçok böcüğün kocasını bilyoz bahsediolar sen nie hiç bahsetmion bakayim neden hiç bahsetmion laaa
günaydınnn kızçelerrrrrrrr
kokiş bence şu ft meselesi eski oturanlarla alakalıdırrrr
siz yeniden mi açtırmıştınız elektriği
bebek hareketide olur arada öle şelerr okudun içinpsikolojikde olabilirr bal kızında hareket etmem,işti hatırladınız mı kızlar sağlık ocağına gitmişti bişiy yoktu
sende olmazsa sağlık ocağına gidersin ...
kızzz anlamdm benmı bahsetmısım kocemden hhehehe:)anlayamadımmm
hello kızlar ozledım sızı gecmıs olsun dıyen herkese teşekkr ederım busene bole hastalkla gectı oglum ve benım ııcn umarım bırdaha tekrarrlamayız artıkkcok sıkıldık ılaclardn ve hastalıktann...
buarada ne var ne yok özet gecın hele bır burcuuu yokmu halaaa?
hareket etti ohh dedim çuklat içince başladıAlyam onlar kapadılar ama kendilerinkini biz kendi üzerimize açtık yinede eskiyi bize yıkmışlarmıdırki..
bişi okumicem bidaha yaaa çok korkuyom öyle şeylerden rabbim bebeğimi korusun
Kız dün çağan adında bi çocuk gördüm çok tatlıydı bilyosun ben ÇAĞAN ismini çok beğeniyorum nasıl hoşuma gidiyo sanki oğlum karşımdaydı babası çağırdı gitti sinir oldum....
Smoker ile görüştük çok tatlı bir bayan sohpet yemek starbucks kafeinsiz kahve derken çok güzel akit geçirdik 2 hamile fink attık migros AVM de...
çok tatlıydık bir görseniz onun kızı benim oğlum hemde aynı doktora gidiyoruz sanki bayadır tanışmışız gibi koyu sohpet ettik çok mutlu oldum yaaa....
güneş cnm geçmiş olsun rahatsızlanmışsın
şimdi nasılsın iyimisin?
oynadı ohhh beoff kafamı yedim valla....
yaws evet yaz gelsin cıbıl cıbıl elbise giycem ben yetti gari ben hamiş elbisesi istemiom artık...
bide çok şık zaradan aldığım şifon siyah Şalar tarzı klasik lastikli pantolounum ar sıcak olsa şimdi giyerim ama totom donar...
Tayta yasak koyuyolar neden bilmiyorum sexü durur müdürlerin gözümü döner
hareket etti ohh dedim çuklat içince başladıAlyam onlar kapadılar ama kendilerinkini biz kendi üzerimize açtık yinede eskiyi bize yıkmışlarmıdırki..
bişi okumicem bidaha yaaa çok korkuyom öyle şeylerden rabbim bebeğimi korusun
Kız dün çağan adında bi çocuk gördüm çok tatlıydı bilyosun ben ÇAĞAN ismini çok beğeniyorum nasıl hoşuma gidiyo sanki oğlum karşımdaydı babası çağırdı gitti sinir oldum....
Smoker ile görüştük çok tatlı bir bayan sohpet yemek starbucks kafeinsiz kahve derken çok güzel akit geçirdik 2 hamile fink attık migros AVM de...
çok tatlıydık bir görseniz onun kızı benim oğlum hemde aynı doktora gidiyoruz sanki bayadır tanışmışız gibi koyu sohpet ettik çok mutlu oldum yaaa....
hadi gözünaydınnnnnnn
aradın mı burcumu sennnnnn?
hoşgeldinn kuşummmm yaaa seni gördüğüme çok sevindimnasılsın iyi misin ?
kız kokiş bana deyo niye kocenden bahsetmiyonn hahahahaah ne desem ki bundan sonra hergün anlatıcam hahahhahaha kocamııııı
teşkkurler brck daha ıyı gıbıym yaaaa saolll yattımk dınlendımm ıı geldı oglum cok oksuryrrrr ona care bulamadımm ama esmoş dedı bal ve zencefıl alıp denıcm ıns bugn
kızzz anlamdm benmı bahsetmısım kocemden hhehehe:)anlayamadımmm
hello kızlar ozledım sızı gecmıs olsun dıyen herkese teşekkr ederım busene bole hastalkla gectı oglum ve benım ııcn umarım bırdaha tekrarrlamayız artıkkcok sıkıldık ılaclardn ve hastalıktann...
buarada ne var ne yok özet gecın hele bır burcuuu yokmu halaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?