laaa nerde bende miroş gibi... enerjü..
maşallah.. onun libidosu taşıcak biryerlerinden...
haha tırmanma modunda...
ben zavallı sefiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dermansız bir karuyaammmm
Günaydınlarrrr hatunlarrrrrrr
Cumamız mübarek olsun inşAllahhhh
dün akşam burcum msj yazmışş bugün gelicekkkkk
hade laa duygu sömürüsü yapma istesen dağa bilem çıkarsın paris ne ki...
bn kadında çok açıklığı sefmem..
taytla tunık yakıştırırm.. ama tayta kısa bluz.. yakıştırmm kimseye..
accık zararsız dekolteleri severim.. herzman ilgi çeker..
ama kısacık şortla avmde gezmem..
kadının kendine ait yerleri olmalı bence..
teşhir etmemeli heryerini..
günahını geçtimm... birde benm midem bulanıor ya.. öyle görünce..
tayt tunik olayına bayılırım kocam izin vermez..
ip askı falan karşıdır bende sevmm..
kalın askılı bluzlerim var çok severim... işe giydirmez.. ama berabersek gierim..
kısacık etek falan saymıorum nefret eder....
yolda giyeni bile görse... allah akıl versin der.. kendini pazarlıyor bunnar der...
erkekler aslında nefislerine hakim olmadıklarından bakıorlar yoksa hoşlarına gittiğinden değil
çok erkekten duydum yanii... mide bulandırıcı dediklerini...
mesela kışın o soğunda kızın biri ince çorap üzerine kısa şort altına çizme giymişti..
ben üzerimde kabah+hırka pantolon altından tayt giymeme rağmen donarken.. o kız nasıl öyle geiordu hayretler içinde kaldım..
benm gibi bir çok kişide...
yanıyorr herhalde dedi eşimde
ben sürekli bu durumdayım :105: :105:sıze yazarken gene yakalandım
patron bana bakıymışş
bugun gelmeyım en ıyısı
kız koket hade onnar russ...ahh bacıcığım öyle dionda burda ruslar moldovlar ingilizler cirit atıo cıbıl cıbıl kışın bende çok açık seçik giyinemem ama dediğin gibi yazın az dekolte severim bana az dekoltede çok dekolte gibi oluyor mememler büyük
Taytla bende kısa bluz sevmem ama rus karısında gördüm altına topuklu siyah tayt bide üzerine bol sexü bluz giymişti bütün AVM kadına bakyodu bende öyle gezemem ama ona yakışmıştı onların kültürleri yok bizim gibi...
dediğin gibi minicik şort giymem ıyyy utanırım kendimi çuplak snarım ama plaja giderken mini elbiseye bayılırımmmm
çok şık mini elbiselerim var etek bir tane kot eteğim var o yakışyo onun dışında uçuşan kısa etek giymem giyene ay bunu ne giymiş felan demem ama yakışyosa fiziği kaldryosa giyer...
dar kot ve dor cepli pantolonlara bayılırım ama ben kocamı kışkırtmayı sediğim için giyer bide onu kıskandırmak için bunları yaparım deli olsun çatlasın die...
geçen cafede kahvaltıedioz eşimin arkdaşı sarı bir kızla geldi kız yazın totosu görünsün die öyle şeler giyerki soğuk biz kahvaltı edioz kız yün çok mini bir tunik altında bişi yok bembeyaz bacaklar anında herkesin gözü kıza eşim bile baktı şuna bak dedi bende baktım
tüylü kısa botlar ve tunik başka bişi yok çorap giyese daha güzel olurdu çıplak bacaklar gerçekten mide bulanırıcıydı zaten bacaklar bembeyaz öyle çıkılırmı şimdi esma dimi yaa yakıştırmadım mesela beğenmedim bakanlarda beğenerek değil başka amaçlı baktılar kız zaten kaşşşarrrr peyniriydi...
aferinnn laaa bu konuda bendensinnnnn
etek giyme dedi dedim sen varken giyerim aşkım sana güzel oluyum,tayt poponu çıkaryo dedi senin yanında sexü olayım giyerim dedim,makyajsız daha güzelsin dedi bakımsız bir karın olsunmu yanında ben zaten seni tamamlıyorum dedim,haa bide uyanıklık yaptım onu süsledikçe ilgilendikçe ben süslendim bişe diyeemdi alıştı gitti....Bikiniye yasak koymadı ama mayokini alınca ruslar gibi olmuşun çıkar valla denize sokamam dedi mayokimi parçalıcanı söledi bende çıkardım koydum dolaba bu sene giyemem zati...
Topuklu ayakkbıyı sevmez dikkat çekyomuşum zayıf olunca daracık kot bide daracık badi memeler büyük sexü olyomuşum olmaz dedi senin yanında giyerim aşkım dedim...
Bi AVM ye gidecek olsam o yoksa biraz sade giyinirim o varsa coşarım çünkü tel açar sorardı üstünde ne var....
Burası Antalya yazın insanlar nerdeyse çıplak gezer popoya oturan kısa şortlar nerdeyse kıvrımları belli olur ben okdar da giyemem utanırım ama dekolteyi severim ...
Beni eşim ilk tanıştırdığında ablasıyla giydiğim bluzu görseydiniz bol dekolte büyük meme fırlıcak gibiablasına sormuş eşim nasıl die oda çok sexüüü memelerini beğendim demiş
şimdi o memeler oğluma ait hahahhahaha
Gunaydınlar kızlar....
Güneşcim rüyamda seni gördümmm eşini gördüm ama sizmiydiniz bilemem tabi:)
Dişçiymişsin annemin dişlerini yapmışsın ama ağzını gevşek bırakmışsın o nasıl oluyosa
sürekli söylüyorum yap güneş yap die:)
sonra eşin eşimi arıyo ben kadınlar kulubunden güneşin eşiyim görüşmek isterim sizinle ailece falan die karışık rüyalar gördüm
Güneş çok üzüldüm cnm.
Kameradan izleme şansınız yokmu?Kreşin internet ortamında sitesi yokmu çocuklarınızı izlemek için?Olmalı sonuçta bi dünya para ödüyosunuz
unuttuğum ismi ekledim.
koketa tanışma hikayeni yaz bebiş.
güneşcim günaydın.
canım bu sizin 2. tırnaklanma olayınız. ilkinde de söylememişlerdi.
iyi saydırmışsın bence haklısın.
çocuk hırçın olabilir ama senin çocuğunun suçu yok hemde tırnaklanak
boydan boya. benim anlamadığım niye doğru söylemiyorlar.
bana da yalan söylenmişti hatırlarsan ki o zaman daha küçüktü oğlum.
ısıran kızda 4,5 yaşında. laftan anlar.
şimdi bakıyorum biyerinde bişey var mı diye.
eğer o bebek hırçınsa diğer çocuklarla beraberken dikkat edecekler.
eğer bende bir daha bu tarz birşey yaşarsam çok farklı davranacağım.
oyuncakları kafasına atıp boğazına sarılıyorsa o bebeği ayrı tutacaklar olmaz öyle bu sefer senin ki soğur kreşten.
benimde kafama takıldı sorayım öğretmenine.
Güneş çok üzüldüm cnm.
Kameradan izleme şansınız yokmu?Kreşin internet ortamında sitesi yokmu çocuklarınızı izlemek için?Olmalı sonuçta bi dünya para ödüyosunuz
yasaklandı cnm.. izlenmesiii
ben öyle biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?