Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydınlarrrr hatunlarrrrrrr
Cumamız mübarek olsun inşAllahhhh

dün akşam burcum msj yazmışş bugün gelicekkkkk

laaa nerde bende miroş gibi... enerjü..

maşallah.. onun libidosu taşıcak biryerlerinden...

haha tırmanma modunda...

ben zavallı sefiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dermansız bir karuyaammmm

hade laa duygu sömürüsü yapma istesen dağa bilem çıkarsın paris ne ki...

evet koketcim en yenii evli sensin. ben öyle biliyorum.
en eski olanda benim

sıze yazarken gene yakalandım
patron bana bakıymışş

bugun gelmeyım en ıyısı

ahh bacıcığım öyle dionda burda ruslar moldovlar ingilizler cirit atıo cıbıl cıbıl kışın bende çok açık seçik giyinemem ama dediğin gibi yazın az dekolte severim bana az dekoltede çok dekolte gibi oluyor mememler büyük

Taytla bende kısa bluz sevmem ama rus karısında gördüm altına topuklu siyah tayt bide üzerine bol sexü bluz giymişti bütün AVM kadına bakyodu bende öyle gezemem ama ona yakışmıştı onların kültürleri yok bizim gibi...

dediğin gibi minicik şort giymem ıyyy utanırım kendimi çuplak snarım ama plaja giderken mini elbiseye bayılırımmmm

çok şık mini elbiselerim var etek bir tane kot eteğim var o yakışyo onun dışında uçuşan kısa etek giymem giyene ay bunu ne giymiş felan demem ama yakışyosa fiziği kaldryosa giyer...

dar kot ve dor cepli pantolonlara bayılırım ama ben kocamı kışkırtmayı sediğim için giyer bide onu kıskandırmak için bunları yaparım deli olsun çatlasın die...

geçen cafede kahvaltı edioz eşimin arkdaşı sarı bir kızla geldi kız yazın totosu görünsün die öyle şeler giyerki soğuk biz kahvaltı edioz kız yün çok mini bir tunik altında bişi yok bembeyaz bacaklar anında herkesin gözü kıza eşim bile baktı şuna bak dedi bende baktım
tüylü kısa botlar ve tunik başka bişi yok çorap giyese daha güzel olurdu çıplak bacaklar gerçekten mide bulanırıcıydı zaten bacaklar bembeyaz öyle çıkılırmı şimdi esma dimi yaa yakıştırmadım mesela beğenmedim bakanlarda beğenerek değil başka amaçlı baktılar kız zaten kaşşşarrrr peyniriydi...

kızlar oğluşumun dişleri patlamış.
sabah baktım alttan üstten hem sivri sivri elime geldi hem kabartılar var.
ama kaç tane tam bakamadım.

kız koket hade onnar russ...

bizden farklı kültürde..

gelde iskenderundakileri gör sennnnn

resmennn soyunuk geziorlar... aynn yun tunuık alt çorapsız...

neler var neler....

burdaa kaşar patlaması vaaaarrr

tuniği çorapsız mı giyiyorlar esmoş.
burdakiler iyiymiş o zaman.
çıplak bacak gene bişey değil.
ama kotun içine tanga giyip kenar ipleri ve arkadan görünen o kısma ne demeli?
bodynin içine sütyen giymeyenler, hatta pediküre gelip üzerinde mini etek içinde çamaşır olmayan kaşarı geçtim iğrençler!

hehhe imiş her kocaa sneın yannda gıyym demeye aldanmaz kuzuuu hehe ole uyanıklıkk sayılmıyorrr oo

benım koca cok fazla acık gıyınmemı ıstemıyor .. bende dıkkat etmeye calsıyorum ama o gunahındaa hem hemde neden karımn ozl yerlerını baskası gorsun dıyor hehehe neysee tabe herkesn dusncesı farklıdr meselaa bugun elbıse gıyndm acck dızımn ustune cıkıyor kural ıhlalıı var ama yapcak bişi yok gıydımm.. bu etegın boyu cekmıs dedı bana zuhahaha:)) bende sevmıyorum ayrıca cok acık gıyınmeyı ne yalan solım ıcımde kalan tek seyyy tayt onuda adam sevmııı yapcak bişi yok anlayıslı olmak lazımm...

buarada herkeslere gunaydınn hanımlarr.. benım keyıfler sıfır dun krestn aarmslrdı oglumu kızn bırı tırnaklms ama sadece yuzunde dedılerr. iii dedım olur okdr aldımkı cocugu ne grem boynunn onu arkası heryer kabarık yolunmsss.. sabah benı ogretrmen arasın dedım. oda aradııı. biton saydrdım. onlr kızn aıleısnı cagrmslr hırcın bı cocukmus ama ben yınede kzıdm benım goremıyecegımımı dusndunzde bukddr acık konsmadnz vs eger sınfınzda hırcın bır cocuk varsa sahıp cıkcaksınz gozunnz heran onn ustunde olack dıyee bu 2. anlayslı olmak ıstyrm ama olamıyorm bır 3. de cok kotu olur sıze dava bıle acarım dedım saydırdım ne deıdm hatrlamyrm sınrden ya sureklı karsnd aozur dılıyorlar ama kusra bakmsnlr anlysta bıryere kadrr tepene cıkrtmmk lazım.

kız bırde oglumdan 5-6 ay kuckmus megersem oglum oyunck alsa elındn alıyorms kafasına atyrms sureklı bogazlıyormus cocugu vs vs ondn cocuk bazn gıtmk ıstemyrrr .
her neyse bakalım guya cocugn aılesını cgrcklrms cgrcaklrda ne dıcekler acabaaa ofyaa cocukda laftan anlmzkı ya krese almayın yada basına ogretmn dıkın sureklı onunla ılgılensın benım cocugum deneme tahtası degılkı her neyse kızlar canınızı sıktım ama valla cok sınırlıyım neyapacagımıda bılmıyorum...

Gunaydınlar kızlar....
Güneşcim rüyamda seni gördümmm eşini gördüm ama sizmiydiniz bilemem tabi:)
Dişçiymişsin annemin dişlerini yapmışsın ama ağzını gevşek bırakmışsın o nasıl oluyosa
sürekli söylüyorum yap güneş yap die:)
sonra eşin eşimi arıyo ben kadınlar kulubunden güneşin eşiyim görüşmek isterim sizinle ailece falan die karışık rüyalar gördüm

huhhha kızz nasıl bır ruyaaa o ey allamm hayır olsun mubarek gunde ınsallahhh:):)

esımmm sever muhabbetııı hahaha olabulur arar belküüü:):) sabah sabah sınırlıydımmii guldurdun bini yiruuumm

güneşcim günaydın.
canım bu sizin 2. tırnaklanma olayınız. ilkinde de söylememişlerdi.
iyi saydırmışsın bence haklısın.
çocuk hırçın olabilir ama senin çocuğunun suçu yok hemde tırnaklanak
boydan boya. benim anlamadığım niye doğru söylemiyorlar.
bana da yalan söylenmişti hatırlarsan ki o zaman daha küçüktü oğlum.
ısıran kızda 4,5 yaşında. laftan anlar.
şimdi bakıyorum biyerinde bişey var mı diye.
eğer o bebek hırçınsa diğer çocuklarla beraberken dikkat edecekler.
eğer bende bir daha bu tarz birşey yaşarsam çok farklı davranacağım.

oyuncakları kafasına atıp boğazına sarılıyorsa o bebeği ayrı tutacaklar olmaz öyle bu sefer senin ki soğur kreşten.
benimde kafama takıldı sorayım öğretmenine.

Son düzenleme:
Güneş çok üzüldüm cnm.
Kameradan izleme şansınız yokmu?Kreşin internet ortamında sitesi yokmu çocuklarınızı izlemek için?Olmalı sonuçta bi dünya para ödüyosunuz

Güneş çok üzüldüm cnm.
Kameradan izleme şansınız yokmu?Kreşin internet ortamında sitesi yokmu çocuklarınızı izlemek için?Olmalı sonuçta bi dünya para ödüyosunuz

yasaklandı cnm.. izlenmesiii

ben öyle biliyorum...

buaradaaa suskunlaır ızleyen varmı aranızdaaaa yaa ben murat yıldırım hastasıydım ama yenı bır dızye asla baslamıcaktm ılk bolumu ızledım dayanamıyorumya yenı bolumu ıple cekıyorum surkelı dunku bolumdede cok agladım keyfım yoktu ıcee sıfırlandııı

unuttuğum ismi ekledim.
koketa tanışma hikayeni yaz bebiş.

ben üni.deokuyodum 3. sınıf yazın burda Sungate otel var 7 yıldızlı çok lüx otel arkdaşım başımın etini yedi ora başvur yabancı dilin var değerlendir yazı die...iyi tamam dedim kaç kez geçtim otelin önünden ama asla gitmek gelmedi içimden neyse bigün mayıs ayının ilk haftası 2007 yılı dersler bitmiş sınav bitmiş hade dedim başvurum şura neyse müdür ilk konuşmada zaten çağırcanı söledi diğer günü aradıları ben 5 mayıs itibarıyla işe başladım ama geçici ekime kadar felan dedim yani okl var...
neyse resepsiyonda info verecek insanların sorunlarına cp verecek ve oteli tanıtacaksın rezerasyonda yaparsın artık dediler saçlar boyalıysa hep boyanacak etekler kısa kahverengi daracık forma bütün fizik ortada makyajsız gelmek yok kızlar bi içim su ...bende hergün bakımımı yapıp gidiyodum resepsiyonda nerdeyse 200 merte var içi kocaman lüx otel..neyse hergün çalışyorum kafamı kaldırıp birine bakmıom benimki geçerken beni görmüş gidip geçermiş ben bakmazmışım işimi yaparmışım...bu uzaktan hep beni izlermiş...bu bana aşık olmuş ilk görüşte neyse ben kendimi şartlandırdım burası turizm kimseye yüz vermek yok gece hayatı yok die...oyüzden kafamı kaldırıp kimseye bakmadım neyse akşam birgün odamdaki natali rus kızıylka gece resepsiyonu derettik çıktık lojmana gidioz natali başımın etini yiyo diskoya gidelim bilmem ne dedim çok yorgunum sen git...o arada müzükli biaraba yanımızdan geçti eşim yavaşladı : ee pardon kusra bakmayın yanlış anlamyın ama ben bişi sorcaktım asılma amaçlı değil...dedim: near sor öyle demişimki bu kemküm etti

Dedi: neymiş otel personelin partisi varmış gelirmiymişiz onunla diskoya dedim ben gelmem sağolun dedim yüzüne bile bakmadım ama içimden bişiler koptu gitti çok yakışıklıydı ogün sarı tişört ardı üstünde çok yakışmıştı
sonra döndüm natalie: sen git natali bak disko diodun al sana disko hem arabayla gidersin işte dedim yürüdüm eşim öle kalakaldı
Natali ben gitmem tanımıom bunu dedi geldi benle kadere bak gitseydi ben bunu kız götürücü yerine koyar yüzüne bakmaz dım ....
neyse iki üçgün geçti ben bu arabayı lojman önünde göryom kalbim güm güm atıo ....sonra kuzenim bar bölümde çalıştığı için onda sordum senin şu şeff var bitane siyah arabası var geçen bize aslıdı diskoya davett etti dedim kim bu neyin nesi:44:

kuzenim dönüp: aaa sakın haa o ilker şeff evli 2 çocuğu var genç kızları hep diskoya çağırır götürmek için sakın uzak dur vay adi şerefszzzz dedi tamam mı..
bende şokk tabii vay ahlaksız die düşünyom içten içede üzülyom evliymiş tühh die...
neyse gel zman git zman resepsiyonda bu gidio geçio sırıtyo artık farkediom ters ters bakıom evli yaa vayy ahlaksız köppekk die...
yemeğe gittim karşımda oturyodu kuzen geldi oturdu yanıma erkek sohpett edioz şakalaşyoz el şakası felan baya samimiyiz bu yanlış anladı bilmio tabii kuzenim sinirlendi ...
neyse ben kuzene veda önbüroya gittim bu çekmiş kuzeni bu kız kim felan kız arkdşınmı oda demiş yooo kuzenim biz koketle kuzeniz demiş hahahahahaha

bu rahatlamış yoksa dövcekmiş kuzenimi olaya bak ...neyse ressepsiyonada bigün arzu die bi arkdaş var dı bar bölümden bigün geldi koket sana bişi dicem dedi ben dedim bilyom ne dicen yaaaa dedi: dedim biri benden hoşalnıo demi hee dedi nerden bildin tarif ettim bu demi die heee dedi...
o dedim evli 2 çocuğu var sakın dedim benden uzak dursun laa sana kim dedi ne elisi o bekar alla allah elmiki yoksa die iç geçirdi kız gitti ...
buna sölemiş buda gülmüş 2 deil beş çocuğum ar die dalga geçmiş ukelaaaa
neyse arzu geldi yanıma dedi kız evli deil senden çok etkilenmiş o farklıdır diğerleri gibi deil seni hep izlemiş aşık olmuş bende gülyom içimdenden sevinyom neyse dedim erkek gibi kendi çıksın karşıma seni göndermesin ...bu resepsiyonu aradı mrb dedi anladım o bende mrb felan nasılsın iyi felan ben eli değilim bekarım dio
karıştırmışsın kim söledi dio dedim kimse kim uzak dur dediler dedim...yok ben kimseye zarar vermem merak etme dedi görüşelim dedi dedim çalışyom yarın izinliyim konuşabilirmiyiz olur dedim taam deid kapadı geçio gidio sırıtyo bende bakyom içm erio gidio böyle nasıl aşık oldum anlamadım aradı telimi istedi buluşmak için dedim veremem şu saat lojmanın önünde bekle dedim taaam dedi ne desem taaam diecek zaten görsen fino gibi çağırsan gelir sinir yok hiçbişi yok mırmır kedicik sanki...

diğer gün biz bunla bir ağaç var denize karşı orda buluştuk bekliodu beni bende hiç özen göstermedim kot tişört spor giydim gittim yanına makyaj bile yapmadım
bu hep bana bakyo görsen benle ilgilenyo soruyo nerde yaşardın işte ailen nereli arap oldumu öğrenince daha bi inceliodu gözleri beni...

çok güzelsin dedi bana teşekkür ederim dedim neyse ben seni sanki uzun süredir tanıo gibiyim dedi seni hep izledim sen hiç görmeden dedim ne güzel kriterlerinize uydummu die dalkga geçtim hiçç tiiii ye almıyodum bunu bana ben size aşık oldum dedi yaaa dedim vah vah ne çabuk dalga geçmeyin ben ilk defa böle oldum beni bilirler sorun çok hızlıyımdır ama size o gözle asla bakmadım şöle güzelsinzi böle tatlısınız görseniz lafları havada uçuşyor beni tavlamak için ..
Neyse ben sizinle ciddi düşünyorum gerçekten dedi ben hiç böyle olmadım dedim bakın ilk gördünüz kişiye hemen ciddi düşünyorum denmez ama ben düşünyorum göstercem size dedi…neyse benimle çıkarmısın dedi lafa bak ben nere çıkıyım deidm utandı kıpkırmızı oldu yani segili olalım ben ispat edeyim kendimi size dedim deneyelim hemen tamam demedim neyse kızlar ben bunu baya süründürdüm öyle böyle 30 mayıs biz çıkmaya başladık 4 yıl sürdü..mayısta tanıştık ailesi ile ağustosta tanıştırdı beni öyle anlatmışki merak etmişler…benimki hep rus yabancılarla çıktığı için bunlar ben Türk olunca getri tanıştır demişler ben hep engel oldum sonrada önce ablasıyla tanıştım sonra annesile…Beni kendine daha fazla aşık etmeyi başardı kibar her şeyi düşünen hediyeler beni hep arayan soran kıskanan ailesine bile bana aşkını roman gibi anlatan kocamla evliyim pişmanmıyım aslında hayır ama keşke sinirli agresif olmasa okadar güzel yıllardıki daha yazsam roman olur bana çok güzel süprizler yapardı beni hep şımartırdı çiçekler felan herkes içinde işte benim hayatımın anlamı derdi barda tüm elemanları belki 20 kişi hepsi bana aşık odlunu bilirler gıpta ederlerdi…aramıza girmeye bizi ayırmaya çalışan kızlar oldu ama ben pabuç bırakmadım hep sahip çıktım çok güzeldi

Güneş çok üzüldüm cnm.

yasaklandı cnm.. izlenmesiii

ben öyle biliyorum...

yaa kamerası var kızlar ınternet ortamında yok ıstersem ısrar edıp ızleyebılırm ama ızlemek dahı ıstemıyorum yanı onu ztn ogretmen yapma cocugun bırı yaptı ogretmn gormedı ztn gorunce ayırmaya calısmıslarr ayıramammıslar kadın acıkca soylur cok zor ayırdıkkkk mervee cok hırcın dıyorrr.. ama bunu basta omur hhıc aglamadı tek bır tırnak ızı demesı sınrlendırdı benm tahmınm ılkde solemedıı ben cok kızdım ondADA KAMERA KAYTLRINI VS ISTEDIM HBR VERSNZ BUKDR TEPKILI OLMAZDIM DEDIM GUYA HABER VERDI AMA SOYLEYEMEDI TAMAMMINI ZTN ANLAMALOIYDIM DUN KIZIN sesı tıtryrdu konusrkn ama neolursa olsun keısn oglum okdr tırnaklamaya cok aglamıştır cunku ben bıle aglardımmm ya oncekıde buda cok sıddetlı tırnaklamalarr baya saydrdım cocugumu bogsa demekkı hbrnz olmucak vs vss..ama ne fayda bır 3. deolcak buna ınanıyorumm. ama ozmn polise bıle gıdıcem gorceklerrr meb e sıkayet etcm ogretmenı cok sveıyorummm ama tek basına basedemıyorsa alcklr fazladn ogretmn gercı 3 ogretmen basedemedılerr 5 cocukla oda sasırtıcı ama her neyseeee.. ztn oglumn canı cok yanıyorr alta taraf cok kotu bıldıgınızz 1 derece yanık gıbı bır goruntu varrr. offyaaaa delırcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…