Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar tanışma hikayelerimize devam edelim mi?
sıra BRCK te.
nasıl tanıştınız ve evlenme teklifini nasıl aldın?
bebem kızlar anlatsın benden önce uzun yazacak halim hiç yok ölüyom gene bulantıdan
hiç havamda diilim şuan

vallaa ole cocuklrın oldugu yere zır bırt almıyorlarrrr velıelrı ztnnnn bekleme odasına alıyorlr genlde ole kafaya goree takılmyrsn amaaaa olede olmaz o cocugu benm deıl aılesınn egıtımı sar omur bırıne vursa mudahale ederız ne bılmmm evd eyuksek sesle konsmayz esımle cocugn yannda kavga etmyz evde sıddet yok cocuga karsı bılmıyorum bunlr yetrlımı ama dıkkt etmk lazm bole seylere gecn hastaneedeee kadn 3-4 yasndydı cocug u tokadı bır bastı ogluna tamam yaramzdı cocuk ama daha farklı davrnblrdı ıcım gıttııı suslenıp puslencene cocuga nasıl davrnılr onu ogren demek geldı ıcmden ama esım tuttuuu ztnd ermnmda yoktu

cnm aslınd aonuda kısmen ızledımmmm.... hayal mayal hatrlıyorum ben ızleırm unuturm fılmeleır ole bır ozellıgım var heheheh

ama murat yıldırm hastasymdr ben hıc bır fılmını kacırmadımm su zamanaa kaadrr evet bızde butn fılmler taklıt onada anlaam vermiş deılımmm ya cok kızyorum

koketcim çok hoşmuş hikayen.
peki nasıl evlilik teklifi aldın süpris aptı mı?
demek aslan burcu erkekleri de süpriz hazırlamayı seviyor.

aynen cnm bigün diskoya götürmüştü eğlenmek için ikimiz ben ogün çok güzel bir elbise giymiştim ağustostu tüm arkadaşları bana bakmıştı mini hoş fırfırlı eteiği olan bir elbise beyazlı bir elbise asçlarda belimde bu görünce şokk oldu elimi hiç bırakmadı diskoda herkes ruslara değil bana bakyodu deli oldu en ücra köşeyi seçti hehhehe...

neyse biraz yanaşmasına izin veriodum belime sarılabilyodu ama okdar sarıldı böyle güzel iltifatlar bana....

bana ben sana deli gibi aşığım seni kaybetmek istemiorum dedi bende kaybetmessin merak etme bense seyorum seni dedim çok mutlu oldu tabii ben iç iç şişede durduğu gibi durmuyo sarhoş olmuşum bu elemanlarından iki kızıda benide aldı lojamana gitcez kızlar gelemez die onlarıda çapırdı arkada oturdular beni kızlara öyoda övyoo onlar çok yakışyosnz die bunu gaza getiryolar bu ellerimi öptü felan ben hep saçma sapan konuşmuşumdur sarhoşluktan ee bide aşk sarhoşuyum hiç bukdar içememiştim kızları indirdi bana dedi biraz deniz kenarında oturalım dedim tamam lojamnın yanı zaten gece 3 düşün ama heryer ışıl ışıl insanalr hep denizkıyısında...bu bana sarıldı dedi benimle evlenirmisin karım olurmusun bu hayatı benimle ölene dek paylaşırmısın dedi dedim evet ama hemen evlenmek istemiyorum biraz birbirimizi tanıyalım anlayalım dedim tabii bu süreyi biraz uzattım onun aile benım aile anca tanıştı annem burda değildi zaten 6 aylına almanyaya gitmişti teyzemin yanına geldiğinde tanışmak istemedi biraz sinirlendi üni. bitsin sonra tanışırız dedi o sene eşim beni hep kampus çıkışlarında beklerdi otelden ayrılırken oda bende ağlaşmıştık sanki ayrılcaz die ama okulun son senesini bitirceme söz verdim anneme bitti diğer sne tanıştılar burda antlayada annem önce sıcak bakmadı eşimi görsen kaçacak gibiydi korkudan annemin karşısında ama sonra annem çok sevdi eşimi halada sever ailesini pek sedini söyleyemem ama yüzlerine vurmaz saygı duyar onlara..

güneş bende bazen kendimi tutamayıp çocuğun yanınla eşimle tartışıyorum.
kendimi frenlemem lazım. ama eşimde inat ediyor benimle o huyuna çok gıcığım.
hep diyoruz çocuğun yanında tartışmak yok diye.
kreşte yukarı çıkıp odasına bakmaya bile izin vermiyorlar.
yukarda göremiyorsun çocuğunu.
aşağıda bekletiyorlar.
ben odanın temiziliğini ve düzenini merak ediyorum.

kk bı ara gırım dedım sorun vardışansıma tüpürem dedım
sımdık okudum az

güneşim paşamı mı tırmıklamışlarkıyamam nasılda ağlamıştır
sen çemkır ben arkandayımmm

koketa okudum tanışmanı herşey nasılda kısmet demı kısmet olduktan sonra gerısı yalan
he bıde adam önce peşinde koşmuş ama sonrasındada koşturmuş senı

bu arada bişi daha dıkkatımı çektı
dün smoker dıye bırı süreklı okuyordu hatta kaç gundur
koketa sen nıckı değiştrdın ama herşeyıın aynı cnm bıde anlatıyon ayrıntılarıyla dıkkat et bacım

Selam ben bahsi geçen
smoker arada girip bişeyler de yazıyorum topiğe sadece okumuyom.Ama düşündüğün gibi değil kıss.Ben koketayla tanıştım gerçek yaşamda arkadaş olduk, erkek yada ajanda deiğlim kocası heeç deilim!!! ..Bugünde doktordan geldim ayrıntıları anlatayım diye bekliyorum.Amacım ront değil kusura bakmayı çoğu zaman açık kalıyor bir iki saatde bir bakıyorum yazacak bir şeyde bulamıyorum..

kalammam arkadaş gitttt
madem yarımsın bari bit
lütfenn ne bi selam ne bi sözünn DAYANAMAM haydi gittttt

bayılıyom bu şarkıya yaaaaaaaaaa

son ses açıp dinleyesim varrrr

hayallam diyaloğa koptum yaaaaaaa

smoker sende slm vermiyon direk kokişe yazıyon böcükün öle anlaması doğal yani

koptum yafsssssssssss

kız o kokişin arkadaşııııı sanalsızzz
o gerçekk biz şaka

hayallam diyaloğa koptum yaaaaaaa

smoker sende slm vermiyon direk kokişe yazıyon böcükün öle anlaması doğal yani

Haklısın aslında selam sabah yok bende....Reelde hastanede pazarda dost ahbab edinirim böyle forumlarda ezik ezik bakıp kaçıyorum.Değişik bir psikoloji......
Gelince selam veririm bundan sonra..Dalarım sohbete...

Haklısın aslında selam sabah yok bende....Reelde hastanede pazarda dost ahbab edinirim böyle forumlarda ezik ezik bakıp kaçıyorum.Değişik bir psikoloji......
Gelince selam veririm bundan sonra..Dalarım sohbete...

olsun annem bişiy olmazz
dal tabe sohbeteee nolcekkkkk
beklerizzz her zaman

laaaaaaaaa cimcimeeeeee msj atmadım malum dakkadan ötürüüüü

kızz evde sörf etmedin mi beyinlenn
boşver kk sörfünüüü

ivetttttttttttttttt gelsin sorcem ona hem söz veriyo hemide gelmiyoo akşama yine ararım sorun yok
gerçi dün akşam o msj atmıştıı

lann cimcimeee nerelerdeküneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sen burdan yazdın cimcıoşaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuu

bakın bebişe mobilya almaya gittik en güzelini aldım hemde MDF ohh bee çok güzel çok şirin hadi güzel yorum bekliyorum....

3 kapılı dolabı,şifonyeri e büyüyen beşiği 0-12 yaş aralığı kullanabilirmiş ....burdaki gibi abartı süslemicem ama indirim vardı kaçırmadım ve eşime borcu soktum normalde 2700 takım 2470 TL ye inmiş bizde pazarlık yaptık 2200' e kapadık senet yapıldı eşimin adına benim mobilyamı aldığım yer belis satıyomuş visco yatak ve dalmaçya uyku seti mavi bide çok datlu ayaklı cibinliği varrrrrrrrrrrr

ayy cnm pardonn nıcklr karıştı ama bırı vardı s ile başlayn

cepten yazıyommm amma zormş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…