bebem kızlar anlatsın benden önce uzun yazacak halim hiç yok ölüyom gene bulantıdankızlar tanışma hikayelerimize devam edelim mi?
sıra BRCK te.
nasıl tanıştınız ve evlenme teklifini nasıl aldın?
off cnm yaa nekadar zor bi durum :26::26::26::26::26:
Kreştede böyle şeyler çok oluyor demek...ne yapmayı düşünyon bu 2 oldu dikkat etsinler accık yaaaarada gitsen çocuklara kendini göstersen belki çekinirler hani annesi hep gelio die..:44::44::44:
sleepers uyuyanlar anlamı brad pitim oyandığı filmi kopyası cnm bizimkiler üretemez genelde kopya yaparlar bilirsin...aynısı hiçbir değişikliği yok 3 sne önce izledim etkilenip ağlamıştım...
bigün eşinle izle evde bu dizinin film hali brad ne yakışıklı orda aynı olaylar ama orda çocuklar tecaüz ediliyo tüm sahneler olduğu gibi gösterilyo yani onu izleyince bu kabak tadı verio güneşçimmm
bebem kızlar anlatsın benden önce uzun yazacak halim hiç yok ölüyom gene bulantıdan
hiç havamda diilim şuan
koketcim çok hoşmuş hikayen.
peki nasıl evlilik teklifi aldın süpris aptı mı?
demek aslan burcu erkekleri de süpriz hazırlamayı seviyor.
Selam ben bahsi geçenbu arada bişi daha dıkkatımı çektı
dün smoker dıye bırı süreklı okuyordu hatta kaç gundur
koketa sen nıckı değiştrdın ama herşeyıın aynı cnm bıde anlatıyon ayrıntılarıyla dıkkat et bacım
Selam ben bahsi geçen
smoker arada girip bişeyler de yazıyorum topiğe sadece okumuyom.Ama düşündüğün gibi değil kıss.Ben koketayla tanıştım gerçek yaşamda arkadaş olduk, erkek yada ajanda deiğlim kocası heeç deilim!!! ..Bugünde doktordan geldim ayrıntıları anlatayım diye bekliyorum.Amacım ront değil kusura bakmayı çoğu zaman açık kalıyor bir iki saatde bir bakıyorum yazacak bir şeyde bulamıyorum..
bu arada bişi daha dıkkatımı çektı
dün smoker dıye bırı süreklı okuyordu hatta kaç gundur
koketa sen nıckı değiştrdın ama herşeyıın aynı cnm bıde anlatıyon ayrıntılarıyla dıkkat et bacım
hayallam diyaloğa koptum yaaaaaaa
smoker sende slm vermiyon direk kokişe yazıyon böcükün öle anlaması doğal yani
Haklısın aslında selam sabah yok bende....Reelde hastanede pazarda dost ahbab edinirim böyle forumlarda ezik ezik bakıp kaçıyorum.Değişik bir psikoloji......
Gelince selam veririm bundan sonra..Dalarım sohbete...
alyaaa...
laa burcu gene gelmediii
ivetttttttttttttttt gelsin sorcem ona hem söz veriyo hemide gelmiyoo akşama yine ararım sorun yok
gerçi dün akşam o msj atmıştıı
lann cimcimeee nerelerdeküneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen burdan yazdın cimcıoşaaaaaaaaaaaaaaa
Selam ben bahsi geçen
smoker arada girip bişeyler de yazıyorum topiğe sadece okumuyom.Ama düşündüğün gibi değil kıss.Ben koketayla tanıştım gerçek yaşamda arkadaş olduk, erkek yada ajanda deiğlim kocası heeç deilim!!! ..Bugünde doktordan geldim ayrıntıları anlatayım diye bekliyorum.Amacım ront değil kusura bakmayı çoğu zaman açık kalıyor bir iki saatde bir bakıyorum yazacak bir şeyde bulamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?