Kokoşş Hatunlar Kulübü

HOŞGELDİNNİZZ KIZLARRRRR
GÜNEŞİMMMMM YİNE Mİ ÖMÜRTOŞU TIRNAKLAMIŞLARRRR AYHH EVT HAKLISIN KIZMAKTA MADEM ORASI BİR KREŞŞ EĞİTİM VE KORUYUP KOLLAMA AYNI SATÜTE OLMALI Kİ KİMSENİN YAVRUSU MAĞDUR OLMASINN.DİKKAT Lİ OLMAK EN BÜYÜK GÖREVLERİ BENCEDE SESSİZ KALMA HİÇ BU KONUDA
TABİKİ İNSANLIK HALİ AMA HİÇ DEĞİLSE GÖZARDI ETMEK GEÇİŞRTİRME YAPMALILAR GÜZELCE ANLATMALILAR.

MELOŞŞ MAVİŞİN DİŞLERİ Mİ ÇIKIYOOOO ÇOK SIKINTILI MI GEÇİRİYORR

koketcim çok hoşmuş hikayen.
peki nasıl evlilik teklifi aldın süpris aptı mı?
demek aslan burcu erkekleri de süpriz hazırlamayı seviyor.

güneşimmm bi çocukk bu kadarrr yapabilir mi yaaaa
yapan çocuk sonuçta
sen gördüğün için anlarsın ben görmeden bu duyguya kapıldım
yanık gibi falan demişsin yaaa

koketa sungateye çok gitmek istiyorum ben:)
Çok beğeniyrum orayı.Balayında istemiştim ama kısmet olmadı voyage sorguna gitmiştik

KOKİŞŞŞŞŞ ÇOK GÜZELL Bİ HİKAYEEE TATLIMM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLARRRR
DEMEK OKUMAYADA DİYE GELDİN EVLENDİN GİTTİN
ANACIN NE DEDİ BU DURUMA
ÜNİV BİTİŞNCE HEMEN DÖNMEDİN Mİ MEMLEKETİNE

güneşçim haber verip olayı doğru olarak anlatmamaları suç bence.
nasıl zor ayırmışlar küçük bir çocuğu kucaklayıp alamadılar mı?
yada ömürtoşu alamadılar mı? bu bahne değil hırçın olması filan.
ağlamaz mı yavrum nasıl ağlamıştır.
5 çocuk 3 öğretmen ve çocuğun tırnaklanıyor.
tepkini çok sert koy bence.
sana yine tırnaklandı demişler bana oyuncak yaptı deniyor.
düşünmek bile istemiyorum.

alyam diş çıkartıyor maviş. 3 haftadır kakası ishal gibiydi.
bodylerinden taşıyordu. yemeklerine yağ koymadım.
sütü kestik sadece akşamları süt içti kakası normale dönmeyince toz mama içirdim.
hala beslenmesine dikkat ediyorum.
yemeğini ben hazırlıyorum genelede haşlama yapıyorum.
artık normale dönse diğer şeyleri de yese.
çok şükür ateş yapmadı iştahı da çok iyi.

güneşimmm bi çocukk bu kadarrr yapabilir mi yaaaa
yapan çocuk sonuçta
sen gördüğün için anlarsın ben görmeden bu duyguya kapıldım
yanık gibi falan demişsin yaaa
,
yok alyam yanık gıbı dedgımm cocugun poposu yanı ztn sıkıntısı vardı her aksam aglıyordu ole bır allerjıkı pipi ve popsundakı onlr bıldıgın yanık goruntusundeler canımz ona ztn sıkkndı ustune bu tuz bıber oldu cocuk yapmıs bellı tırnak ızlerı var boynuna sarılmıs...

meloşcum yaa dogrudr bazn arkdsn cocugudaaa benım oglan sakın oldugu ıcın hırcın davrnıyorr ayıramıyoruz baznnn bılırsın cocuklr cok sıkıııı yapısrlr zara vermmk adına bırz zor ayırırrz ole bişi benım kızdıgım bu kızn hırcınlıgınn farkında olmaları vee buna onlem almamalrıı daha onced e o yapms bellı kacırdılr agızlarından ee bari tedbır alır ne bılım ztn omurdn kucukmustee basında durun yalnz oyuna bırkmayn stajerınızı ona gorevlndırn olmaz böle bişi

ya dedılerr bana aama işte yınedeee hafıf bıseymıs gıbı soledıler sanırım korktular ama valla onlemınızı alın ozmn napaym ya bundn sonra kımseye acımakyok
dişlerinz hyrlı olsun cnm umarım sıkıntıszz atlatır.

kokettcım cok guzel tanısma hıkayesıı hehe sende baya agırdannn gıtmıssn aferın sana hihihhi:):):)

Melodicim dişleriniz için gözünüz aydın cnm

koketacım hikayen güzelmiş.Davranışlarında daha kontrollümüş ama evlenince bozmuşsun tavırlarını nan

Günaydınlarrrr hatunlarrrrrrr
Cumamız mübarek olsun inşAllahhhh

dün akşam burcum msj yazmışş bugün gelicekkkkk

ne yazmışşşşş????

kızlar müdür camın orda arada göz ucuyla bakıo çok yazamıom açık ama beni site süre aşımından çıkaryo bilyonuz...

hakket esma beee yazın geldimde anam neydi onlar öyle...anam yazın coşuyolar alla kaşarlar çok çoğalmış benim lise zamnında okadar yoktu hehhehe türemişler...

haa sana bi haberim ar dün annemle konuştuk bebeğin kırkı çıksın seni alcam gelcem dio iskenderuna eşini kandırcam dedi dedim töbe izin vermez ben götürümde o ermesin dedi annem kesin getirir laa beni nenesi görsün çok özledi herkes bebeği merak edio felan derim götürüm seni merak etme dedi

bebeğimi görersin laa artık ehehhehe bende senin oğluşu annem benim be aslınım

hele bazısı kıllı geziyo yaa bacaklarını bile almayanlar var ıyyyyyyyyyy koltuk altı örsen örülür nasıl badiler giyiyolar bide midem bulandı

off cnm yaa nekadar zor bi durum :26::26::26::26::26:

Kreştede böyle şeyler çok oluyor demek...ne yapmayı düşünyon bu 2 oldu dikkat etsinler accık yaaaarada gitsen çocuklara kendini göstersen belki çekinirler hani annesi hep gelio die..:44::44::44:

evet evet... çok güzell ..

gelin bencede...

sonra tekrar senle dönsün ama..

kocan peşinden gelir yüzde yüz.. ama sezon olur..işide bırakamz..

ahahahahahah

nessem... süper olcak.. gelirim bn kuzum... annenide doldururm..

hahahah başının etini yeriz...........

kızlar tanışma hikayelerimize devam edelim mi?
sıra BRCK te.
nasıl tanıştınız ve evlenme teklifini nasıl aldın?

KOKET kocen nasıl evlenme teklif etti?

Selam kızlar......
Koketa doktordan geldim şimdi şeker yüklemem yapıldı kan alındı ultrasona girdik.Haftaya Cumaya tekrar randevu verdi çünkü minik kızım uyuyordu arkası dönüktü...Boyuda kilosuda önde dedi Mutlu olduk babası ile baya..Bu arada Erhan eski Erhan sıkıntı falan kalmamış.Keyfi yerinde neşeli hemşirelerde öyle...Traş olmuş canti giyinmiş..

sleepers uyuyanlar anlamı brad pitim oyandığı filmi kopyası cnm bizimkiler üretemez genelde kopya yaparlar bilirsin...aynısı hiçbir değişikliği yok 3 sne önce izledim etkilenip ağlamıştım...

bigün eşinle izle evde bu dizinin film hali brad ne yakışıklı orda aynı olaylar ama orda çocuklar tecaüz ediliyo tüm sahneler olduğu gibi gösterilyo yani onu izleyince bu kabak tadı verio güneşçimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…