yasaklandı cnm.. izlenmesiii
ben öyle biliyorum...
yaa kamerası var kızlar ınternet ortamında yok ıstersem ısrar edıp ızleyebılırm ama ızlemek dahı ıstemıyorum yanı onu ztn ogretmen yapma cocugun bırı yaptı ogretmn gormedı ztn gorunce ayırmaya calısmıslarr ayıramammıslar kadın acıkca soylur cok zor ayırdıkkkk mervee cok hırcın dıyorrr.. Ama bunu basta omur hhıc aglamadı tek bır tırnak ızı demesı sınrlendırdı benm tahmınm ılkde solemedıı ben cok kızdım ondada kamera kaytlrını vs ıstedım hbr versnz bukdr tepkılı olmazdım dedım guya haber verdı ama soyleyemedı tamammını ztn anlamaloıydım dun kızın sesı tıtryrdu konusrkn ama neolursa olsun keısn oglum okdr tırnaklamaya cok aglamıştır cunku ben bıle aglardımmm ya oncekıde buda cok sıddetlı tırnaklamalarr baya saydrdım cocugumu bogsa demekkı hbrnz olmucak vs vss..ama ne fayda bır 3. Deolcak buna ınanıyorumm. Ama ozmn polise bıle gıdıcem gorceklerrr meb e sıkayet etcm ogretmenı cok sveıyorummm ama tek basına basedemıyorsa alcklr fazladn ogretmn gercı 3 ogretmen basedemedılerr 5 cocukla oda sasırtıcı ama her neyseeee.. Ztn oglumn canı cok yanıyorr alta taraf cok kotu bıldıgınızz 1 derece yanık gıbı bır goruntu varrr. Offyaaaa delırcemm
,güneşimmm bi çocukk bu kadarrr yapabilir mi yaaaa
yapan çocuk sonuçta
sen gördüğün için anlarsın ben görmeden bu duyguya kapıldım
yanık gibi falan demişsin yaaa
güneşçim haber verip olayı doğru olarak anlatmamaları suç bence.
nasıl zor ayırmışlar küçük bir çocuğu kucaklayıp alamadılar mı?
yada ömürtoşu alamadılar mı? bu bahne değil hırçın olması filan.
ağlamaz mı yavrum nasıl ağlamıştır.
5 çocuk 3 öğretmen ve çocuğun tırnaklanıyor.
tepkini çok sert koy bence.
sana yine tırnaklandı demişler bana oyuncak yaptı deniyor.
düşünmek bile istemiyorum.
alyam diş çıkartıyor maviş. 3 haftadır kakası ishal gibiydi.
bodylerinden taşıyordu. yemeklerine yağ koymadım.
sütü kestik sadece akşamları süt içti kakası normale dönmeyince toz mama içirdim.
hala beslenmesine dikkat ediyorum.
yemeğini ben hazırlıyorum genelede haşlama yapıyorum.
artık normale dönse diğer şeyleri de yese.
çok şükür ateş yapmadı iştahı da çok iyi.
Günaydınlarrrr hatunlarrrrrrr
Cumamız mübarek olsun inşAllahhhh
dün akşam burcum msj yazmışş bugün gelicekkkkk
ben sürekli bu durumdayım :105: :105:
günaydın kızlar
kız koket hade onnar russ...
bizden farklı kültürde..
gelde iskenderundakileri gör sennnnn
resmennn soyunuk geziorlar... aynn yun tunuık alt çorapsız...
neler var neler....
burdaa kaşar patlaması vaaaarrr
tuniği çorapsız mı giyiyorlar esmoş.
burdakiler iyiymiş o zaman.
çıplak bacak gene bişey değil.
ama kotun içine tanga giyip kenar ipleri ve arkadan görünen o kısma ne demeli?
bodynin içine sütyen giymeyenler, hatta pediküre gelip üzerinde mini etek içinde çamaşır olmayan kaşarı geçtim iğrençler!
hehhe imiş her kocaa sneın yannda gıyym demeye aldanmaz kuzuuu hehe ole uyanıklıkk sayılmıyorrr oo
benım koca cok fazla acık gıyınmemı ıstemıyor .. bende dıkkat etmeye calsıyorum ama o gunahındaa hem hemde neden karımn ozl yerlerını baskası gorsun dıyor hehehe neysee tabe herkesn dusncesı farklıdr meselaa bugun elbıse gıyndm acck dızımn ustune cıkıyor kural ıhlalıı var ama yapcak bişi yok gıydımm.. bu etegın boyu cekmıs dedı bana zuhahaha:)) bende sevmıyorum ayrıca cok acık gıyınmeyı ne yalan solım ıcımde kalan tek seyyy tayt onuda adam sevmııı yapcak bişi yok anlayıslı olmak lazımm...
buarada herkeslere gunaydınn hanımlarr.. benım keyıfler sıfır dun krestn aarmslrdı oglumu kızn bırı tırnaklms ama sadece yuzunde dedılerr. iii dedım olur okdr aldımkı cocugu ne grem boynunn onu arkası heryer kabarık yolunmsss.. sabah benı ogretrmen arasın dedım. oda aradııı. biton saydrdım. onlr kızn aıleısnı cagrmslr hırcın bı cocukmus ama ben yınede kzıdm benım goremıyecegımımı dusndunzde bukddr acık konsmadnz vs eger sınfınzda hırcın bır cocuk varsa sahıp cıkcaksınz gozunnz heran onn ustunde olack dıyee bu 2. anlayslı olmak ıstyrm ama olamıyorm bır 3. de cok kotu olur sıze dava bıle acarım dedım saydırdım ne deıdm hatrlamyrm sınrden ya sureklı karsnd aozur dılıyorlar ama kusra bakmsnlr anlysta bıryere kadrr tepene cıkrtmmk lazım.
kız bırde oglumdan 5-6 ay kuckmus megersem oglum oyunck alsa elındn alıyorms kafasına atyrms sureklı bogazlıyormus cocugu vs vs ondn cocuk bazn gıtmk ıstemyrrr .
her neyse bakalım guya cocugn aılesını cgrcklrms cgrcaklrda ne dıcekler acabaaa ofyaa cocukda laftan anlmzkı ya krese almayın yada basına ogretmn dıkın sureklı onunla ılgılensın benım cocugum deneme tahtası degılkı her neyse kızlar canınızı sıktım ama valla cok sınırlıyım neyapacagımıda bılmıyorum...
hakket esma beee yazın geldimde anam neydi onlar öyle...anam yazın coşuyolar alla kaşarlar çok çoğalmış benim lise zamnında okadar yoktu hehhehe türemişler...
haa sana bi haberim ar dün annemle konuştuk bebeğin kırkı çıksın seni alcam gelcem dio iskenderuna eşini kandırcam dedi dedim töbe izin vermez ben götürümde o ermesin dedi annem kesin getirir laa beni nenesi görsün çok özledi herkes bebeği merak edio felan derim götürüm seni merak etme dedi
bebeğimi görersin laa artık ehehhehe bende senin oğluşu annem benim be aslınım
buaradaaa suskunlaır ızleyen varmı aranızdaaaa yaa ben murat yıldırım hastasıydım ama yenı bır dızye asla baslamıcaktm ılk bolumu ızledım dayanamıyorumya yenı bolumu ıple cekıyorum surkelı dunku bolumdede cok agladımkeyfım yoktu ıcee sıfırlandııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?