Kokoşş Hatunlar Kulübü

kizlar is bilg.kk ya giremio anlamadim ya anasayfa acilyon ama giryom yannis giris yaptiniz dio suan telden yaziom ne olmus olabilir..

kizlar is bilg.kk ya giremio anlamadim ya anasayfa acilyon ama giryom yannis giris yaptiniz dio suan telden yaziom ne olmus olabilir..

büyük küçük harf olabılır...

cnm....

başka bişe olduğunu zannetmiyorum...

bilg kapatıp geri aç istersen

açtım herhalde öyle bişi oldu anlamadım...ama zaten sadece sayı giryorum şifre doğru girdime eminim hemen kitledi nan dedim bişiler paylaştık mimlendikmi...

günaydın bucu...

kocişle aram nasıl pek bilmiorum.. akşam.. arıza vardı işyerınde teknik.. onunla ilgilendi...

bizde ablmada kaldık arabada yok zaten..

sesii çok tavırlı bana sanki arabayı bozan benm..

ama satmadığım için aklı sıra tavır yapıorr...

elimden gelen son şeyi yapıcm ve ödicem...

ama bundn sonrasında ne olur bilemiorm..

eşim bu hale nasıl geldi onuda bilmiyorum..

inşallah düzelir...

kafayı yedirdin bilgisayara...

ne hatunsun sen yaa... eridi bilg.. snin yüzünden

iskenderundayım ben canım...

uff çok uzaak :)) miroşun hemşosusun yanii

bişi olmas o kadarcık şeydenn

günaydınnnnn:86::86:

Günaydın böcük bak bi sen gelince bana bi pozitiflik gelio nedense senin burcun neydi yaa ben seni pek sevdim nedense??

buarada resim koysana böcük ben seni merak ediom...:78:

evet cnm hemşoyuzz...gerçii nasıl hemşoysak bir ona bak birde bana.. onun gübresii daha kuvvetli sanırsam

gunaydın cnmmmm...

nan ben halama çekmişim o çok işveli cilvelimiş hatrlarım bize pasta börekler yapardı birsürü misf.severdi ve kalabalık olurdu evi darbuka çalar oynardı kocasını herkesin içinde mıncıklar öperdi...ne oynardı ama çok neşeli bir insandı 4 sene önce öldü esma kanserden....kadermiz benzemesin....33 yaşında öldü..2 kızı var ben daha çok benziom onlar benzemio...süslülğüm ve gözlerim felan hep halam ama güçlü karakter ve kendime özgüvenimse annemdir çok sağlam karakterli annem var ama soğukkanlıdır annem...buarada halam pınarbaşında otururdu bilirsin sana yakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…