Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet cnm bilirim oralarıda... bukadar hayat dolu bir insanı o kötü hastalıktan kaybetmek çook acıı...

allah kaderini benzetmesin cnmm... bende işve cilve yokk... çok çabuk üzülürüm ... ağlarım... kafama takarım...

evet cnm bugun maaşımı istedim erken alıcm maaşımı... veririm sonrada kredimi çekerim..

inşallah değer kızlar dua edin ama sanki bana oynanan bir oyun gibi buu.. hmde çok çirkin bir oyun..
anladım canım, bende öyle çok cilveli biri değilim miraydan öğrenecek çok şeyimiz var o zaman

heheh ki mirayla cimcimee.. onlar gibi olsak varyaa:):) sonumuz ne olur bilmm

esmacım ben sorunu tam olarak anlayamadım bı özet geçer mısn
neden eşin aracını satmak ıstıyoo
2000 tl aracın borcumu

evet cnmm aracın yapımı için... k.kartından çekmişti..

ev kredisi ödediğimiz için bu kredi kartı başımıza bela olucak...

toplamda şuan 2500 borç var onu kapamm lazım..

malum oğlumuzda var bizim.. nakit harcamalarımız var onaa... o yüzden k.kartını tmmen yok etmemiz lazım.. durum bu canım..

cok üzüldüm yaa
cokneşeşı bı ınsanı bu hastalıktan kaybetmek gercekten acı
Rabbım sabır versın mekanı cennet olsun

ben böcüğü gördüm, çıtır, minyon, bebek yüzlü bişe

he buldum
kaçrmışım

canım sız araba almıyormuydunuz ayyyy kafam karıştı ıyceee

esma noldu kuzum yaaaaa anlamadımmmm

cnmm aslında uzun bir hikayee... burda anlatıp tadımız kaçsın istemiorumm .. o yüzden anlatmıorum.. ama sadce arıza yüüznden satmak isteidğini düşünmüorum arabayı..

o yüzden öyle dedim..

ona göre araba arızalı satalım.. ama alıcağın arabadada aynı hatayı yaparsan... yine olacağı bu ama ısrarla satmak istedi..

bende nedeninin bu olduğuna inanmıyorum...

1 araç senın dımı satmanı istiyor?
2 yenı arac alacaksın
3 borcunuz var
4 araba satılmamlı fakat sen baska sebep oldugunu dusundugun için satmak ıstemıyorsunnn özel değilse annat bebeğim burda sadece gulup eğlenecek değiliz dimi dertlerimizide paylaşmak ıstedığımız olcude paylasırızzz

anladım cnm cok ıyı edersın
k kartı ınsanın başna bela bende bu ay hepsını kapattım cokşükür

anlamadığım bişi var
eşin parayı bırıne verır dıye mı satmasını ıstemıyorsun
normalde ben satsın ısterım mesela
borcum olmasın araba cok gereklı değil sonra gene alınır derım
tabı konuyu tam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…