nan ben halama çekmişim o çok işveli cilvelimiş hatrlarım bize pasta börekler yapardı birsürü misf.severdi ve kalabalık olurdu evi darbuka çalar oynardı kocasını herkesin içinde mıncıklar öperdi...ne oynardı ama çok neşeli bir insandı 4 sene önce öldü esma kanserden....kadermiz benzemesin....33 yaşında öldü..2 kızı var ben daha çok benziom onlar benzemio...süslülğüm ve gözlerim felan hep halam ama güçlü karakter ve kendime özgüvenimse annemdir çok sağlam karakterli annem var ama soğukkanlıdır annem...buarada halam pınarbaşında otururdu bilirsin sana yakın...
onu bu hale getirienlerin gözzü çıksın ozman....
nese satma araba almak kolaymı cnm okdar borca öde nan belki değişir araba arızadan çıkınca morali....
sen yaptır biran önce zor olyo senin içinde...
anladım canım, bende öyle çok cilveli biri değilim miraydan öğrenecek çok şeyimiz var o zaman
burda demiştim, 2 sayfa gerideben böcüğü gördüm, çıtır, minyon, bebek yüzlü bişe
öpnektar en zmn dedı tatlısın dıye:78::78:öpemm onu
kıs ugur böcüğüpek bi yakışmıssınız MŞALLAHHHHH çok tatlısın kıssss
alıntını sıler mısn cnm bende slcemde
yanımdakı eşim bebem
esmer mıyımbeyaz tenlıyımdır ama
cok tşkler tatlım
esmacım ben sorunu tam olarak anlayamadımbı özet geçer mısn
neden eşin aracını satmak ıstıyoo
2000 tl aracın borcumu
nan ben halama çekmişim o çok işveli cilvelimiş hatrlarım bize pasta börekler yapardı birsürü misf.severdi ve kalabalık olurdu evi darbuka çalar oynardı kocasını herkesin içinde mıncıklar öperdi...ne oynardı ama çok neşeli bir insandı 4 sene önce öldü esma kanserden....kadermiz benzemesin....33 yaşında öldü..2 kızı var ben daha çok benziom onlar benzemio...süslülğüm ve gözlerim felan hep halam ama güçlü karakter ve kendime özgüvenimse annemdir çok sağlam karakterli annem var ama soğukkanlıdır annem...buarada halam pınarbaşında otururdu bilirsin sana yakın...
ben böcüğü gördüm, çıtır, minyon, bebek yüzlü bişe
evet cnmm aracın yapımı için... k.kartından çekmişti..
ev kredisi ödediğimiz için bu kredi kartı başımıza bela olucak...
toplamda şuan 2500 borç var onu kapamm lazım..
malum oğlumuzda var bizim.. nakit harcamalarımız var onaa... o yüzden k.kartını tmmen yok etmemiz lazım.. durum bu canım..
bende görmek istiyorum nerden görünüyor böcük...........:84::84::84:
esma noldu kuzum yaaaaa anlamadımmmm
cnmm aslında uzun bir hikayee... burda anlatıp tadımız kaçsın istemiorumm .. o yüzden anlatmıorum.. ama sadce arıza yüüznden satmak isteidğini düşünmüorum arabayı..
o yüzden öyle dedim..
ona göre araba arızalı satalım.. ama alıcağın arabadada aynı hatayı yaparsan... yine olacağı bu ama ısrarla satmak istedi..
bende nedeninin bu olduğuna inanmıyorum...
evet cnmm aracın yapımı için... k.kartından çekmişti..
ev kredisi ödediğimiz için bu kredi kartı başımıza bela olucak...
toplamda şuan 2500 borç var onu kapamm lazım..
malum oğlumuzda var bizim.. nakit harcamalarımız var onaa... o yüzden k.kartını tmmen yok etmemiz lazım.. durum bu canım..
cnmm aslında uzun bir hikayee... burda anlatıp tadımız kaçsın istemiorumm .. o yüzden anlatmıorum.. ama sadce arıza yüüznden satmak isteidğini düşünmüorum arabayı..
o yüzden öyle dedim..
ona göre araba arızalı satalım.. ama alıcağın arabadada aynı hatayı yaparsan... yine olacağı bu ama ısrarla satmak istedi..
bende nedeninin bu olduğuna inanmıyorum...
böcük çok hoşsunuz.....
güzel hatunsun maşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?