Kokoşş Hatunlar Kulübü

onu bu hale getirienlerin gözzü çıksın ozman....

nese satma araba almak kolaymı cnm okdar borca öde nan belki değişir araba arızadan çıkınca morali....

sen yaptır biran önce zor olyo senin içinde...

Günaydın böcük bak bi sen gelince bana bi pozitiflik gelio nedense senin burcun neydi yaa ben seni pek sevdim nedense??

buarada resim koysana böcük ben seni merak ediom...:78:

cnm benımm herşey karşılıklı ınanbende senı cok sevıyorum
burcum koç
senın

resım koyarım ama sonra kaldıramıyorum neyse senın ıcın koycam bakıp hemen sılcem ok

yok kızzz ıstemem ole ust ustte fatma gulu seyrettım dun ben sen naptın

k.valide görümce ve eşim yemek yedik yemek verdi eşim kendi cafede...

nese bi süslendim k.validemin dibi düştüm bana bakmaktan ne oldu anne nie bana öle bakyon dedim(lafımı esirgemem)
dio çok güzel olmuşun ona bakyom (hayret genelde kzını över )
kzıda böle bi süzüşü var hemen miray üsütündeki bluz yenimi hep bunu sorar zaten şu yenimi bu yeni sırf eşlim duysun bak miray çok harcıo kıyafetlere ne uyanık bende yooo senle fazla görüşmüyoruz yaa ondan görmemişsin dedim( ama yeniydi ne cadı bişe kaçmıo gözünden)

dün halvet vardı gece eşim rüyasında görmüştü gece 4 veya 5 tepeme çıktı yaıştı baaaa..bende uyuyamıom zati.....hadi dedim start verr miray.

anladım canım, bende öyle çok cilveli biri değilim miraydan öğrenecek çok şeyimiz var o zaman

kızz şu senin avatar pek şekşiii haaa öyle ıslak ıslak çok severim ben kızlar alın size tio ıslanın bol bol ıslak çok süper olyor herşey....

cnm benımm herşey karşılıklı ınanbende senı cok sevıyorum
burcum koç
senın

resım koyarım ama sonra kaldıramıyorum neyse senın ıcın koycam bakıp hemen sılcem ok

kendi profiline koy cnm bura değil kaldırırsın...ben oğlak..aynı tür burcuz ondan herhalde...ikimizde otçuluz pohahhaha

esmacım ben sorunu tam olarak anlayamadım bı özet geçer mısn
neden eşin aracını satmak ıstıyoo
2000 tl aracın borcumu

esmersin sende ben gibi haaa...tatlısın nektar dediği gibi.... yanındaki kim kızz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…