Kokoşş Hatunlar Kulübü

evdeyim girim dedim hem yarışmayı takip ediom ama dışarıda çıkcam hazırlanmam lazım kızlar

5 numara lensli ben keşfettim iyi üzerime çullanmadılar değil die...nekadaaaaaa belli

Yav 30 dur kız nıye yasını yanlıs versın hehehehe tam tersıne 20 falan derdııı öle nıyetı olsa hihihhi

harbi hoş hatun allah sahibine bagslasın ne dıyelım hihihih:)

kızz benim bi arkadaş var ona benzio istermisin o olsun bakalım kim çıkcak merak ettim kızın kim oldunu eğer oysa bebek taş gibi kızdı ama fiziğide güzeldi...ama 30 değildi aksine 24 anca vardı...

laa sende bütün kışı harleyle geçirdin çıkar gari şunları artık

kızz benim bi arkadaş var ona benzio istermisin o olsun bakalım kim çıkcak merak ettim kızın kim oldunu eğer oysa bebek taş gibi kızdı ama fiziğide güzeldi...ama 30 değildi aksine 24 anca vardı...

hehe oda olabılırrrrrr bilmem maa nedn yasını yanls versınkı hemd e30 hehehehe:)

laa sende bütün kışı harleyle geçirdin çıkar gari şunları artık

YOKLA TOPLASN 5-6 KERE GIYMSMDR OKDR BILE DEIL HATTA KOCAM KIZYR ALDIN DIYEEE

agır oldugu ıcın belımı zorluyorrr sıyahlarımı gıyyrm ama doa cok kaba eskıdı ve koku yapmaya baslaıd artıkın:)

hadıı ıı aksmlr optum kacore ben

kocam akkabıcı olcak bende harley giycem töbe ayağıma sokmam resimde gördüm vardı hazalda çok seviodu sen narin güzel bi bayansın o çok kaba çok şık botlar al şöle 10 15 tane benim koca olsa batmıştı benden

Bende 8. beğendim en çok ya nedense 6. 1. resmi çirkin 2. güzel çıkmış..
Yanlız merak ediyorum kim olduklarını yaaa

12 şeht verdık dün Rabbım aılelerıne sabırlar versınRabbım onları başımızdan eksık etmesın
ne büyük bır acıdır

gördüm len gördm
güle güle kullansın paşan güzelmiş benımtarzım değil ama önemlı olan senın beğenmen cnm

gördüm len gördm
güle güle kullansın paşan güzelmiş benımtarzım değil ama önemlı olan senın beğenmen cnm

ömürtoşun odası benm hoşuma gitti..

birde ikea tipi modellerde çok hoş... oluyor..

güle güle kullansın... İsimsiz Paşa... Kokişinnn Paşasııı

gamze anne.. oğluyla kucaklaşmış..

allahım ağlamamk için zor tutuyorum kendimi..

mahf oluyorum ben yaa..

rabbim sağlık sıhat versin... gamze anne gibi kimler var daha kimbilir..

rabbim bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize bağışlasın..

verdiği herşeye binlerce kez hamd olsun...........

ömürtoşun odası benm hoşuma gitti..

birde ikea tipi modellerde çok hoş... oluyor..

güle güle kullansın... İsimsiz Paşa... Kokişinnn Paşasııı

ömürtoş kım len:26:
ıkea harık bugun gıderım belkı

amın cnm amın
şşimdık ben anne değilim ama annemden ayrılnca cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…