mersi annem
beğenmedım ben pek
otobus beklıyorum dondum
katılmıyorum bu şeye
Yav 30 dur kız nıye yasını yanlıs versın hehehehe tam tersıne 20 falan derdııı öle nıyetı olsa hihihhi
harbi hoş hatun allah sahibine bagslasın ne dıyelım hihihih:)
Bend ecıkcam bırzdn kızlarrr herkese ıı aksamlr haftasonu koca yok belkı nettı acarmmmm.... Kendınızee ii bakınn aksam yemege davetluyuk buaradaaa
cıkmadan solımm bugun yarı kokoş sayılırdım dugunmu var dıye sordular haha dugunluk bır halım yoktu ama
elbıse gıydık dız ustu accık kahverengıı tonlarında altında kahverengı harleylerımmm saclr toplu malsf dagınk ordum:) makyajjj fena sayılmazz hehehe
kızz benim bi arkadaş var ona benzio istermisin o olsun bakalım kim çıkcak merak ettim kızın kim oldunu eğer oysa bebek taş gibi kızdı ama fiziğide güzeldi...ama 30 değildi aksine 24 anca vardı...
neye ?.......................................
laa sende bütün kışı harleyle geçirdin çıkar gari şunları artık
hehe oda olabılırrrrrr bilmem maa nedn yasını yanls versınkı hemd e30 hehehehe:)
YOKLA TOPLASN 5-6 KERE GIYMSMDR OKDR BILE DEIL HATTA KOCAM KIZYR ALDIN DIYEEE
agır oldugu ıcın belımı zorluyorrr sıyahlarımı gıyyrm ama doa cok kaba eskıdı ve koku yapmaya baslaıd artıkın:)
hadıı ıı aksmlr optum kacore ben
laa benim oda takımına nie yorum yapmadın aşk olsun geride...
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuu
bakın bebişe mobilya almaya gittik en güzelini aldım hemde MDF ohh bee çok güzel çok şirin hadi güzel yorum bekliyorum....
3 kapılı dolabı,şifonyeri e büyüyen beşiği 0-12 yaş aralığı kullanabilirmiş ....burdaki gibi abartı süslemicem ama indirim vardı kaçırmadım ve eşime borcu soktum normalde 2700 takım 2470 TL ye inmiş bizde pazarlık yaptık 2200' e kapadık senet yapıldı eşimin adına benim mobilyamı aldığım yer belis satıyomuş visco yatak ve dalmaçya uyku seti mavi bide çok datlu ayaklı cibinliği varrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 369093
gördüm len gördm
güle güle kullansın paşan güzelmiş benımtarzım değil ama önemlı olan senın beğenmen cnm
ömürtoşun odası benm hoşuma gitti..
birde ikea tipi modellerde çok hoş... oluyor..
güle güle kullansın... İsimsiz Paşa... Kokişinnn Paşasııı
gamze anne.. oğluyla kucaklaşmış..
allahım ağlamamk için zor tutuyorum kendimi..
mahf oluyorum ben yaa..
rabbim sağlık sıhat versin... gamze anne gibi kimler var daha kimbilir..
rabbim bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize bağışlasın..
verdiği herşeye binlerce kez hamd olsun...........
ömürtoş kım len:26:
ıkea harık bugun gıderım belkı
amın cnm amın
şşimdık ben anne değilim ama annemden ayrılnca cok üzülüyorum
güneşin veledi...
ömürtoşş kim diiorr.. delü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?