Kokoşş Hatunlar Kulübü

6 numara

1 numara

ve 12 numarayı beğendim ben

ama favorim 6..........

kim oldukunu merak ettim

YA DIKKAT EDIYORUZ BIZ BIRKERE BEBEKKEN BUYUK kavga ettık oda meshur kavgamz evden kovmustum adamaı hehehe cekmeceyı falan fırltmstm delı kavga etmstımm. neyse gectı gıttı bırdaha olmaz ınss ölleee arada cırladıgım oluyr omure bagryrm ama cok zorluyo benı ozzmnnn dıkkt etmk lazmm

evettt yırrummm ya cocumuu deneme tahtasına cevrdıler sessz sakın dıyee ama valla tepesıde atrsa hakkındn gelır hepsınn bılmıyor sıpalrrr ah okızlr yokmu cadı kzlar

meloş ben sımdı yazamam bak kac saatttr de gıremedm onemli bir projeye basldm kızlr yazsnn bend euzun uzun yazıcam biaraa mutlakkk

AY BENE BAK NEKDR ISRARCI OLMUSM RAKMLRMDA TEKRR TEKRAR HAHAHA:)
6DA EVET FARKLI bır guzllık var guzele bakmayı severım ben hihihhi:)

Keşke bende katılaydım lülülüülülülülülülülül

kızlar iyi akşamlar hepinize.
evde olanlara iyi tatiller, çalışanlarla yarın görüşrüz.

Yav 30 dur kız nıye yasını yanlıs versın hehehehe tam tersıne 20 falan derdııı öle nıyetı olsa hihihhi

harbi hoş hatun allah sahibine bagslasın ne dıyelım hihihih:)

Bend ecıkcam bırzdn kızlarrr herkese ıı aksamlr haftasonu koca yok belkı nettı acarmmmm.... Kendınızee ii bakınn aksam yemege davetluyuk buaradaaa

cıkmadan solımm bugun yarı kokoş sayılırdım dugunmu var dıye sordular haha dugunluk bır halım yoktu ama
elbıse gıydık dız ustu accık kahverengıı tonlarında altında kahverengı harleylerımmm saclr toplu malsf dagınk ordum:) makyajjj fena sayılmazz hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…