Kokoşş Hatunlar Kulübü

teşekkürler cnm

ilk yıl bizim tanışma faslımız dönmedim cnm ikinci yıl aileler tanışma yılı oldu .... sonra istemeye geldiler söz yapıldı diğer sene 1 sene öyle kaldık evlendik...düğünü iskenderunda olmasını şart koştu annem orda oldu güzeldi. toplam beş senedir eşimi tanıyorum ...

üni.bitmeseydi annem hayatta vermezdi...

kokettcım cok guzel tanısma hıkayesıı hehe sende baya agırdannn gıtmıssn aferın sana hihihhi:):):)

ağustosa kadar beni öpemedi bile ahaha biara elini zuattı eli havada kaldı bi utandı tutcaktı elimi ben yürüdüm gittim çok çekingendim kız ona karşı hele biyereime dokuncak die ödüm patlıodu beni öptüğü günü asla unutamam çok utanmıştım ale alev yanıyom sandımmm

bak işte o doğru sezon olur belki 4-5 günlüğüne ben götürüm der ama annem bence karşı çıkar çünkü o bir 10 gün kalalım der...

annemi doldurma kızz zaten meraklı dolmaya

kızz anam ben öğlen yoktum oğluşa oda almaya gittik ve aldık....

ohhh be iyi haber verdin canti demek şekerini yarın sölerler herhalde...benim oğlan gibi senin kızda göstermedi demek bende özledim yüzünü görmeyi

sağlıklı olsunlarda önemli diil cnm bnm.....Erhanıda anlamak lazım kadınlarla uğraşmak kolay değil ben 2 hafta sonra gidiyorum cnm randevu 27 sinde bakalım oğluş napıo...

boyu kilosuna maşallah cnm

hee öyle şimdi avcundayım cicimmmmm

smoker benim arkdaş cnm tanıdık merak etme ad kullanmıyoz cicim yok eşim o aralar gircem die tehdit edince ödüm koptu şimdi girse benim koketa die bulamaz konulra baksada anlamz çünkü isim yok çok bakması lazım diğer görümce karısından şüphelerim vardı ama o nasıl tanıştımızı bilmio cnm ama otelin ismini verdim orda şeee edebilir neyse artık annnatmıyım geride kalsınnn

Kokokiş çok hoş canım senin beğenmen önemli sağlıkla gelsin kullansın oğlusun canım..
Selam millet bu arada

sağol cicişim öpüyorum
buarada ben katılmadım laaa yarışmaya bunlar ne böle yıkar geçerdim ben ortalığıı ama şimdi herkes görüyo korktum üye olan kişiler arsa tanıdık dimi yani...

çok güzel tatlımmm güzel günlerde kullanın inş....

kokiş önceki sayfada bak senin aldığn yerden bi kaç model attım..

cnm o dediklerin 3 bin ve 3500 fiyatları doğa takımı hem çok beyaz zaten oda fildişi göz alıyo gördüm yakından ermem okdar para yaaa...zaten borca aldık hayal beyaz ardı orda baktım beğenmedimm erkekim cicili olsun ilk bebek yapcam güzel şeler...

haa bambu beşikte sallanır olan pahalı olan 400 TLye görümce alıyor
hediye edicekmiş bende yok demedim anne yatağının yanına koycem

6.kızı çok beğendim beennn

30 yaşında değil sankii

çok datluuu maşallah...

Kızlar iyiki tanışma hikayenizi anlatacaktınız?
Bi tek koket anlattı.
Brck halim yok dedi.
Güneş yok.
Alya esmoş anlatmamış.
Aşkolsun yane.

sağol cicişim öpüyorum
buarada ben katılmadım laaa yarışmaya bunlar ne böle yıkar geçerdim ben ortalığıı ama şimdi herkes görüyo korktum üye olan kişiler arsa tanıdık dimi yani...

Nick değişmden katılaydın ya bişi dicem ama olmıycak
Keşke bende katılaydım 2 kişi beğendim sadece
Sen oylama yaptınmı???
Hele heleeee nese yarışma bitsin yazışırık

Nick değişmden katılaydın ya bişi dicem ama olmıycak
Keşke bende katılaydım 2 kişi beğendim sadece
Sen oylama yaptınmı???
Hele heleeee nese yarışma bitsin yazışırık

yok cnm 2 favorim var ikisine vercem boşver iyi oldu iyiki katılmadım ben oğlumun güzeliyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…