Kokoşş Hatunlar Kulübü

ameliyatta kötü oldum biara midem çok bulandı hemen ilaç verdiler geçti..başkıyoruz dedi doktor 5 dk sora gördüm kızımı gözlerini dikmiş bana bakıyodu ilk bakışmamız..sonrasında 4 saat kadar uyuşuk olduğu için belden aşağısı ağrı falan yok..ama uyuşukluk geçince sorma gitsin..ağrı kesici vurdular hemen ama tabiki tamamen geçirmiyo dayancan kadar kalıyo..ameliyattan 8 saat sonra ayağa kaldırdılar ilk kalkış çok kötüydü maalesef iki büklüm inleye inleye ufacık adımlar atıyosun..ama ne kadar yürürsen okadar çabuk iyileşiyosun..bugün 8. gün ameliyat olalı ilk günden epeyce iyiyim ama uyuyup kalkkarken zorlanıyorum..zaman zaman çok iyi oluyorum sonra dikiş yerlerinde ağrı acı yanma..bebeğimle isteğim gibi ilgilenemiyorum en zoruda o..ama onun sevgisi dayanma gücü veriyo..velhasıl canım bi problem yoksa normal normal normal yap..ameliyatım iyi geçmesine çabuk ayağa kallkmama rağmen zor zor...

Hellooo koketler nasılsınız oglusla evdeyız koceee antlyaya gıttı fuaraaaa. Yavrm ogle uykusunu uyusa uyansa parka gotrcm ama hala ayakta sıpaaaa havada guzl ama sadece otrma odası banyoyu suprdumm dıger yerler darmadagın toprlmam lazımm

güneşş lenn senın döverımmm evdeyım dıye hava mı atın lenn bı ben evd eolamadım

güneş bari 12 de gitseydin geç kalmışsın hava serinlemeye başlaar.
parkta yorup gelseydin güzel uyurdu.
hepinize güzel haftasonları benimde çıkışıma az kaldı.

güneş bari 12 de gitseydin geç kalmışsın hava serinlemeye başlaar.
parkta yorup gelseydin güzel uyurdu.
hepinize güzel haftasonları benimde çıkışıma az kaldı.
artıkcok geccc cnm uyuduk bız bayaaa hastydımmm bendeee
neyse sımdıde omurtos uyudu ev toplıcımmmpark yattı evde salldm salıncanndaa

2 gündür gelemedim...yine rahatsızlandım kızlar,sol böbreğim de sancıyla apar topar acile gittik...ve yine taş çıktı,bu defa serum yaptılar ama geçen sefer ki gibi düşmedi bu taş laneti ((
bakalım ne zaman düşecek...
şu günlerde iyi olan tek şey,şeker yüklemesi sonucumun iyi çıkmış olması...119 çıktı sonucum çok şükür...
geçmişe de bakamadım herkesler iyidir umarım...

kızlr gecenınn bır koru topicimizi kontrole geldımmmm kım var kımyok dıye hahahaha zıyrtcı vssss

koce yokbendeee takılıyorm ole yavrum uyuduuu hastym ama hala tam olrk ıyıleşemdmmm yafs bogazım acıyor dondurma yedım bıdeeeeeeeeeee

adaer cnm cok gecmıs olsunnnn..cok uzldum allah sıfa versın sanaaa

güneşimmmm cnm... sen de hastaymışsın çok geçmiş olsun.....
kendim de rahatsızlanınca ne oldu ne bitti kim rahatsız kim iyi bilemedim gözden kaçırmışım o ara kusura bakma bir geçmiş olsun diyemedim...

kızlar sabah gelenlere güzel bir günaydın olsun...
tam 5,5 saat sonra yataktan kalkıp hazırlanacağım ama hala neden o yatağa girip uyumuyorum onu da bilmiyorum...
ağrım sızım yok şükür...bugün kendimi iyi hissettim diye haşim işcan bisikletçiler çarşısına gittik,bebeğimizin ilk eşyasını almış olduk...travel sistem araba aldık yavru kuzuma,sağlıcakla binsin inşallah...
sonra da eşimin arkadaşı,eşi ve çocuğu bize geldiler çaya... 1 saat önce gittiler...bizde arabaya gardolabının üzerinde yer açtık falan derken saat geçti...
birazdan yatarım artık...yarın kısmetse görüşürüz.....

günaydın kızlar
hava harıka yaatam gezılcek hava ama benım aklımdan temızlık yapmak gecıoo

ben anlatmak istediklerimi hala anlatamamışım..

evet böcük koket ben hepimiz farklı karakterleriz..

böcük senin kocan çok farklı .. benm kocam çok farklı koketinkide öylee...

yani işin aslı....... koketin kocası .. bocük senin yaptıklarını kaldırmazz... benm kocamda kaldırmaz.. aylardır bunu anlatıyorum...

ama hala anlaşılmamış... kim kaynanasına giderse gider, gitmesse gitmez... para verir vermez.. önmli değil..

ben burda okuduklarımdan yola çıkarark konuşuyorum.. ..

senn koyduğun postasları koket koyamıyor böcük..koyamazda.. eşi bunu kaldırmazz.. eşi için ailesi önemli çünkü durum bu...

haa koketçim.. kocanı borca sokucam die sende boşuna masraf ediyorsun... ben 590 tlye araba almam...

neyse kızlar.. artık yorum yapmıcm bu konularda benm anlatmk istediklerim anlaşılmıyorrr

Son düzenleme:
günaydın iyi haftalar kokoş hatunlar!
Bugün bende kokoşum azcık.
Siyah elbisemi giydim, makyajımı yaptım.
Mor oje sürdürdüm dün.
Cumartesi eve gittik canım annem camlarımı silmiş.
Kızdım tabi kendini nye yoruyorsun diye ama durmaz biliyorum.
Bende süpürgemi yaptım. Pazarda sabah yemeğimi pişiridm bulaşık yıka çamaşır as, topla yıka derken öğlen oldu.
Kocişte evi sildi bir güzel. Gömleklerini ütüledi.
Hemen kendimizi dışarı attık.
Oğluşumu parka götürdük biraz sallandı.
Sonra uykusu geldi arabada dolaşırken uyudu.
Sahile gittik. Uzun zamandır gitmiyorduk.
Oğluş uyanınca tekrar parka gittik.
Salıncak,kaydırak ve tahtarevalliye bindik.
çok keyifliydi.
Bol bol resim çekildik ekliycem birazdan.
Sonra manikür yaptırmaya gittim.
Oğluşumda elinden tuttuk baya yol yürüdü.
Babaoğul berbere gittiler.
Işlerimiz bitince buluştuk pastanemize uğradık orda oturduk.
Alışveriş yap ve dön saat 7 oldu.
Akşama kadar sokakalardaydık ama güzel bir gündü.

günaydınn can larr nasılsınızzz? kocem yoktu sıkıcı bır haftasonuyduu sabah geldı ama hala gorusemedık nasıp aksama inşşşş:):) heyooo

günaydınn can larr nasılsınızzz? kocem yoktu sıkıcı bır haftasonuyduu sabah geldı ama hala gorusemedık nasıp aksama inşşşş:):) heyooo

hahah cumartes, elektirk kesintisi oldu evde ... paris seyhetı iptal oldu.

dün akşamda su kesintisdi..

bugun benmde kaçarım yok

günaydınnnnnnnnnn

esmacımm yorum yap tabısı herkesın karakterı farklı hanı demışsın ya böcuğun dedıklerını koketanın kocası kaldrmaz bence onun yaptıklarını ben kaldıramam
neysemm lenn

hava harıka yaa temızlık yapasım var cok piss

bn pazar günü yaptım temizliğimi...

kurtuldum...
sen koketin yaptıklarınıda yapmazdın... kocasının yaptıklarınıda kaldırmazdın....

yanii koketin yapısı çok farkı.. kocasııı dahadaha farklı

hahah cumartes, elektirk kesintisi oldu evde ... paris seyhetı iptal oldu.

dün akşamda su kesintisdi..

bugun benmde kaçarım yok

hahahha elektrık kesılınce nıye ıptl oluyor kızzzzz hadı suyu anladıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…