neden normal olmadın cnm ?
spinal daha mi iyimiş epiduralden allahımmm bakalım daha neler çıkcak benim doğuma kadar bebeği yakında ışınla alacaklar nerdeyse töbe töbe...
doğum zormuydu nasıldı anlat bize...
bebek nasıl iyimi kız kime benzio??
ben uyuyorum zati heergün 10 larda yatmaya başladım
artıkcok geccc cnm uyuduk bız bayaaa hastydımmm bendeeegüneş bari 12 de gitseydin geç kalmışsın hava serinlemeye başlaar.
parkta yorup gelseydin güzel uyurdu.
hepinize güzel haftasonları benimde çıkışıma az kaldı.
nekdar yüzsüz dimi benim yanımda para istedi adam 900 TL para harcadı eşim taşıncak die..onları davet eder yemeğe götürü yedirir içirir ve gelinin yanında bana para lazım die 250 TL sini istiyo efendim parası kalmıcakmış zengin sanıyolar kocamı
bizimki ne dedi anca önce bir dalga geçti eşimle aramı açıcaksınız benim dio gülerek sonra ben dedim ne diosun yaa sen beni karıştırma saçma saçma konuşma şaka yaptım anne diobenim durumlar bozulmaya başladı bakalım bugün maç var inş. iyi kazanırsak die bekliom neyse veririm sonra dedi ...
haa bide oda takımını aldık bak bisürü borç oldu beşiği ablam alıcak bebek arabasınıda sen al dedi 590TL ye laa karının parası yok dedi tamam ben alırım diğer yaa sanki parası olcak ben bebek arabası istemiom böcük anasıalcak arabayı sonra param yok diyecek 1 ay sonra gerek yok yaaa gidicem eşimle alıcam arabayı sıkıştırmam lazım onu bakalım biraz geçsin ...
bugün param yoktu dedim bana para ver ayrıca perde ödencek çıkardı 200 TL verdi ohh olsun elindekini avcundakini param yok die die alcam
sende çok iyi yapmışsın esma olsa kızar ama bunlar alışyo bacım sen olsan çekemezdin ben sesimi çıkarmıom die benim yanımda anası para istio yuhhhh
günaydınn can larr nasılsınızzz? kocem yoktu sıkıcı bır haftasonuyduu sabah geldı ama hala gorusemedık nasıp aksama inşşşş:):) heyooo
günaydınnnnnnnnnn
esmacımm yorum yap tabısı herkesın karakterı farklı hanı demışsın ya böcuğun dedıklerını koketanın kocası kaldrmaz bence onun yaptıklarını ben kaldıramam
neysemm lenn
hava harıka yaa temızlık yapasım var cok piss
hahah cumartes, elektirk kesintisi oldu evde ... paris seyhetı iptal oldu.
dün akşamda su kesintisdi..
bugun benmde kaçarım yok
hahahha elektrık kesılınce nıye ıptl oluyor kızzzzzhadı suyu anladıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?