Kokoşş Hatunlar Kulübü

bi kerede beni görüp günaydınıma cevap veren olsa kafamı kesicem
iyi sohbetlerrr

Son düzenleme:
bi kerede beni görüp günaydınıma cevap veren olsa kafamı kesicem
iyi sohbetlerrr

laaa hamilelik alınganlıklar başladı zahar..............

kafanı kesmee diee belki demedik...

kimse kimsye cvp vermiorki bodoslama dalıor günydın dior.. herkezden alıntı etmiyoruzkii..

kendine gel laaa.. güneşmi çarptıı hamile garuuuuuuuuuuuuu

ben kumseye carpmadım hele hamişlere hec carpmammm:)

Günaydın kızlar...
Süpergüzel başladım güne....Birde bir şey sorucam albüme nasil foto yükleniyor, yada koketa sen demişsin ya profilime girip bakıp nasıl göreceğim, görmek için arkadaş mı olmam lazım??? gibi teknoloji özürlü sorular...

anladım anlamadım değil yaaa esma bıktım ama bu adam bazı şeleri hiç görmüyor bu hafta beş bin ödemesi var hala daha işin havasında...ben bunu çok borca sokayımda biraz sıkıntıya girsin rahatsız olsun die uğraşyorum ama dediğin gibi belkide boşa...

böcük kaldırmaz ama benim eşimde ben öyle davransam kaldırmaz malesef dediğin gibi ailesi herşeyden önce artık öyle böyle kabullendim ben ama işte insan bazen bunalıyor butür durumlardan yapılcak hiç bişi yok sürünsüz diyoz ben zarar görürüm sonuçta yani nedesek boş....

eğer kocana iilik yapmak istiyorsan..

cebndeki parayı al ama eşyaya yatırma.. bebek arabasınada 590 verme sakın.. sonra kullanmıcak idip birde hafif ucuz alıcaksın..

altın al.. hesabına yatır.. bişe yap birikim yapp.. eşya alır kocanın elinde para bırakmassan annesinden farkın kalmaz..

sıkıştığında paraya döünştüreceğin şeyler al.. cnmmm

benden sana tavsiye.. allah yardımcın olsun

kokett...

annem sen bol bol elbis giyin o leoparlı gibi... daha bir afet duruyorsun...

hamişlikte elbis çok yakıştırıyorum ben..

sanada süper olur...

birde gözlerin çökmüş kuş sanki.. kansızlık varmı.. kan değerlerin nasıl

Dalga geçmen nennnn beni hiç görminizzz üüüü
güneşim çarptı bana
kasık ağrım var kızlarr nedense korktum yaa dün akşamdan beri.ara ara geliyo şuan iyiyim ama sanki damaar çekiyolar kasığımın altından.
Dünde eşime kızmıştım işi çıktı bi yere gitti sakın pazar yapma ben yaparım marketten dedi.Bende pazarımız var die pazara çıktım 7-8 kilo taşıdım.

melodi maşallah cnm oğluşun kocaman delikanlı olmuş..
sende zayıflıyorsun çok hoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…