karanlıkta banyomu yapılır yavru kuşş :))))
mum yok muydu şekercim? romantik gecenin sonu romantik bir banyo ile biterdi.
karanlıkta banyomu yapılır yavru kuşş :))))
bi kerede beni görüp günaydınıma cevap veren olsa kafamı kesicem
iyi sohbetlerrr
güüünayyydınn hoşgeldınnnnbi kerede beni görüp günaydınıma cevap veren olsa kafamı kesicem
iyi sohbetlerrr
laaa hamilelik alınganlıklar başladı zahar..............
kafanı kesmee diee belki demedik...
kimse kimsye cvp vermiorki bodoslama dalıor günydın dior.. herkezden alıntı etmiyoruzkii..
kendine gel laaa.. güneşmi çarptıı hamile garuuuuuuuuuuuuu
albüme resim ekledim kızlar.
dünkü pazar keyfimiz.
ben kumseye carpmadım hele hamişlere hec carpmammm:)
ben anlatmak istediklerimi hala anlatamamışım..
evet böcük koket ben hepimiz farklı karakterleriz..
böcük senin kocan çok farklı .. benm kocam çok farklı koketinkide öylee...
yani işin aslı....... koketin kocası .. bocük senin yaptıklarını kaldırmazz... benm kocamda kaldırmaz.. aylardır bunu anlatıyorum...
ama hala anlaşılmamış... kim kaynanasına giderse gider, gitmesse gitmez... para verir vermez.. önmli değil..
ben burda okuduklarımdan yola çıkarark konuşuyorum.. ..
senn koyduğun postasları koket koyamıyor böcük..koyamazda.. eşi bunu kaldırmazz.. eşi için ailesi önemli çünkü durum bu...
haa koketçim.. kocanı borca sokucam die sende boşuna masraf ediyorsun... ben 590 tlye araba almam...
neyse kızlar.. artık yorum yapmıcm bu konularda benm anlatmk istediklerim anlaşılmıyorrr
maşallah kız oğluşnaa...
maşallah sübhanallah.. nazar ederler kuşumaa kaldır kızzzzzz
senmi çartın laa kızaa...
sabah sabah alıngan olmuşşş
anladım anlamadım değil yaaa esma bıktım ama bu adam bazı şeleri hiç görmüyor bu hafta beş bin ödemesi var hala daha işin havasında...ben bunu çok borca sokayımda biraz sıkıntıya girsin rahatsız olsun die uğraşyorum ama dediğin gibi belkide boşa...
böcük kaldırmaz ama benim eşimde ben öyle davransam kaldırmaz malesef dediğin gibi ailesi herşeyden önce artık öyle böyle kabullendim ben ama işte insan bazen bunalıyor butür durumlardan yapılcak hiç bişi yok sürünsüz diyoz ben zarar görürüm sonuçta yani nedesek boş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?