Dalga geçmen nennnn beni hiç görminizzz üüüü
güneşim çarptı bana
kasık ağrım var kızlarr nedense korktum yaa dün akşamdan beri.ara ara geliyo şuan iyiyim ama sanki damaar çekiyolar kasığımın altından.
Dünde eşime kızmıştım işi çıktı bi yere gitti sakın pazar yapma ben yaparım marketten dedi.Bende pazarımız var die pazara çıktım 7-8 kilo taşıdım.
sağol canım. artık dikkat ediyorum zayıflamam lazım.melodi maşallah cnm oğluşun kocaman delikanlı olmuş..
sende zayıflıyorsun çok hoşsun
güneşim çarptı bana
kasık ağrım var kızlarr nedense korktum yaa dün akşamdan beri.ara ara geliyo şuan iyiyim ama sanki damaar çekiyolar kasığımın altından.
Dünde eşime kızmıştım işi çıktı bi yere gitti sakın pazar yapma ben yaparım marketten dedi.Bende pazarımız var die pazara çıktım 7-8 kilo taşıdım.
güneşim çarptı bana
evet koketa çökmüş gözlerinin altı sanki cnm?
Çok bitkin görünüyorsun :26:
kızlar ben pusetli arabaları sanki kullanışsız görüyorum?Kullananlar ne diyor?Ben pusetsiz alıcam abimlerin puseti var zaten ve.Pusetli arabayla minibüse falan binememki çocukla nasıl kapatıcan kaldırıcan onu?çok ağır onlar.arkadaşım hiç memnun kalmamıştı
Zaten kıyameti kopardı.Arıyorum arıyorum işim bitmedi sen gitme sakın ben alıcam akşam eve gelince dio.Bana pazardakiler daha taze geliyor dayanamadım işte onu alıyım bunu alıyım derken taşınıdım biraz:18:nan taşıma sende.. bırak aç kalsın 1 hafta yada git manavdan al.. az az..
hamiş karının ağır kaldırması yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hoş olmuşsun cnm makyajın falanaferin brck.sen niye ağır taşıyorsun deli misin kuzum?
senin ağır bişey kaldırmaman lazım.
sakın bir daha taşıma çok kızarım.
allah korusun canım ya dikkat et lütfen.
sağol canım. artık dikkat ediyorum zayıflamam lazım.
ama dün pazar diye ipin ucu kaçtı.
valla cnm bebek onada yatıyo ya evde öyle puseti iştebrck pusetli araba nasıl canım anlamadım?
günaydın iyi haftalar kokoş hatunlar!
Bugün bende kokoşum azcık.
Siyah elbisemi giydim, makyajımı yaptım.
Mor oje sürdürdüm dün.
Cumartesi eve gittik canım annem camlarımı silmiş.
Kızdım tabi kendini nye yoruyorsun diye ama durmaz biliyorum.
Bende süpürgemi yaptım. Pazarda sabah yemeğimi pişiridm bulaşık yıka çamaşır as, topla yıka derken öğlen oldu.
Kocişte evi sildi bir güzel. Gömleklerini ütüledi.
Hemen kendimizi dışarı attık.
Oğluşumu parka götürdük biraz sallandı.
Sonra uykusu geldi arabada dolaşırken uyudu.
Sahile gittik. Uzun zamandır gitmiyorduk.
Oğluş uyanınca tekrar parka gittik.
Salıncak,kaydırak ve tahtarevalliye bindik.
çok keyifliydi.
Bol bol resim çekildik ekliycem birazdan.
Sonra manikür yaptırmaya gittim.
Oğluşumda elinden tuttuk baya yol yürüdü.
Babaoğul berbere gittiler.
Işlerimiz bitince buluştuk pastanemize uğradık orda oturduk.
Alışveriş yap ve dön saat 7 oldu.
Akşama kadar sokakalardaydık ama güzel bir gündü.
bencede cnm dün baktım öyle 200-250-300 falanüşüttünmü yoksaa strestende olablr kocene kızmssn ya ayakalrını sıcak tut agrın gecmezse doktorunu ara sor ıhmal etme derım cnmmm
ya ben aldım 200 tlye bır araba markası unlu falan da deıl cok memmnunnm yarı baston hehehe yanı ama cocuk yatabılıyor ıcındeee .. bı tandgmzda hafıf bastonlrdan verdııı. oda k.v dede duryorr valla cok masrafa gerek yok
günaydınlarrrrrr bacıcıklarımmmmm
süperr bol enerjili haftamız olsunnnnn
günaydınn can larr nasılsınızzz? kocem yoktu sıkıcı bır haftasonuyduu sabah geldı ama hala gorusemedık nasıp aksama inşşşş:):) heyooo
bn pazar günü yaptım temizliğimi...
kurtuldum...
sen koketin yaptıklarınıda yapmazdın... kocasının yaptıklarınıda kaldırmazdın....
yanii koketin yapısı çok farkı.. kocasııı dahadaha farklı
albüme resim ekledim kızlar.
dünkü pazar keyfimiz.
baktım baktımm sabah sabah içim açıldı ayollllgünaydın alya albüme bak canım. mavişi koydum.
günaydın... bacıcığım...
Günaydın kızlar...
Süpergüzel başladım güne....Birde bir şey sorucam albüme nasil foto yükleniyor, yada koketa sen demişsin ya profilime girip bakıp nasıl göreceğim, görmek için arkadaş mı olmam lazım??? gibi teknoloji özürlü sorular...
senin yerine ben yoruldum yafssss
anam çocukla amma yorulmuşundur benim oğlanı parka nasıl götürcem ben buna hiç hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?