Kokoşş Hatunlar Kulübü

tedavim devam ediyo canım. yoğun kısmı bitti ama bakalım

hoşgeldinn nerlerdesin uzun zamandırr kaçak

yoğundum canım. kayınvalidem vardı bi de tedavi iş derken zaman kalmadı bişeye

nilim nasılsın

len yavaş yazn az

iyiyim canım. sen de iyisindir umarım

inanamıyorum yaaa karaktersizliğe bak k.alide emanetmi taktı ....Annesi çok utanmıştır senin yanında :44:

kızlar bi haber okudum merak ettim araştırcam doğruluk payı vardır gibi aktarcılardan alıcam bakın haber bu :

Dünyaca ünlü aktrist Eva Mendes’in tek gizemi olarak kabul edilen Argan yağı artık Türkiye’de.
Gençlik iksiri olarak tabir edeceğiniz Argan Yağı, cildinize ipeksi bir dokunuş, saçlarınıza altın parlaklığı sağlayacak. Dünyadaki bir çok kozmetik üreticilerinin bir numaralı tercihi olan Altın Yağ Argan Yağı dokunuşuna sizde sahip olacaksınız.
Ameliyat, botoks ve liposuction gibi pahalı denemelere girmenize gerek yok.Argan Yağı saf, doğal ve kesin çözüm ile gözünüzü kendinizden alamayacaksınız. Sadece makyajınızı temizledikten sonra birkaç damla cildinize sürmeniz yeterli olacaktır. Gün boyu bebeksi cildinizi, yumuşak, esnek, pürüzsüz olduğunu hissedeceksiniz. Minik kırışıklıkların azaldığını fark edeceksiniz.

Argan Yağı ne işe yarar?
•Cilt hücrelerini yeniler,
•Sivilce, akne ve siyah noktaları yok eder,
•Cildinizde bulunan lekeleri yok eder,
•Yaşlanmayı geciktirir,
•Cildinizi besler,
•Cildinizi ve tüm vücudunuzu gençleştirir,
•Saçlarınızı nemlendirir ve bakımında önemli rol oynar,
•Selülit ve çatlak izlerini yok eder,
•Göğüs bakımında etkilidir.

Bu doğruysa artık hep bunu kullanırız hürrem sultandaki alman garu bundan kullanıyomuş ondan cildi ipek gibimiş.

inanamıyorum yaaa karaktersizliğe bak k.alide emanetmi taktı ....Annesi çok utanmıştır senin yanında :44:

annesı değil k valıdesı oluyoo cnm babaanneme dedım
aman ben şaşmıom ne ederlersene edersen kendıne edersın kendı kendıne

günaydın bu arada

nilim bende ıyyım

kızlar sıze haber edım eşim mayıs sonu gıdıyo bugun gecıcı iş bulcak ınş bulur
benımde daha burda 2 ay daha sabırlı olmam şart

şike varmış 6 numra kendine ait olmayan alakasız foto koymuş tahmin etmiştim valla iyiki kimseye puan vermemeşim...

geçmiş olsun cnm çok su iç bu taş çok ağrı yapar bilirim arkdaşta vardı dayan az kaldı 2 ay sabret ....

adacım cok gecmıs olsun cnm Allah dayanma gücü versın az kaldı ama ınş doğum sonrası azalır ağrıların kuzm
bebek arabası almışsınız güle güle kullan cnm

lannnnn kaçakkk burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nerdesin sen yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gunaydın kızlarrr nasılsınızzz?

burcu once cabbık anltt burda mrktn oldukk alla alla

günaydın kızçelerrrrrrrrrrr

burcumm gelmişş ama ben ona küsümmmmm

laaa yazz meraktan çatlatmaa nolduuuuu:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…