Kokoşş Hatunlar Kulübü

aaa bak iyimiş fiyat olarakda

meloşş mam sandalyesi ni napıcan artık kocaman oldu tuğraa bence hiç alma

mama sandalyesi uygun fiyatta arıyorum. ikeada da var.
evet büyüdü ama oturacağı yer yok ki canım.
bi koltuğu var küçük geliyor.
hareketlendiği için dönüyor ve küçük geliyor.
kucakta oturup yemez.
ona özel bişey şart oldu.
zamanında çok istedim kv. alacaktı. çok paralı gereksiz diye almadı.
kendim alıcam.
birinden ödünç alayım dedim kimsede yok.
ama alınca bende vardı derler.

ayhhh böcükümm aç başka konu onla ilgilide konuşalım yafss kitap açma ma okuyamadığım için maluummmm

kıtap demışken yenı kıtabıma başladım
bır yumak mutlulukaklıma getrdınbak
dıycem şeyler varda ortak var

koketa Allah sabır versın cok üzüldüm yaa

smoker güle güle kullan cnm
ne aldın roman derken

ben geldim çok cnm sıkkın çok ağladım sonra aklıma geldi ben üzülünce oda gerilyo işlerimi bitirdim sitresli olunca hemen bitti..:26::26::26:

dün amcama gıttık babannem gelmış dedemle ılkkez gördum
tabı eşimin babaannesı dedesı köydelerdı neysemm
halam demışkı k babam için oğlun gelınıne altın takmadı
bana sordu k baban(oğlum)ne taktı dıye dedım 200 tl bılezık taktı takarkende yamuldu kırılcaktıkadın şok2 bılezık almış bana bıde 1000 tl yollamış
babası sanırım hepsını kumarda yedı
günahı boynuna
dedım geç babanne yaa ben onları unutalı yıllar oluyoo
kadın cok üüzldüdemesem öle bılse ben üzülürdüm
ama cok sevdım yaa cok tatlular
bana gelmek ıstemışte getren olmamış haftayada gıdıyolar bende çalışıyommm arabamızda yokkı gtrsek yürüyemıolar pek

cnm asitli değilmi maden suyu zararı yokmu?

buarada emin ol ciil kendi mağzası ile internetteki aynıdır çünkü kötü değil ayrıca sade alcağın için bi sorun olmaz tabii yine görerek bak arkdaş 100 TL ye olan park yatağı 80 TLye aldı burda baya pazarlık ettim dedi....

cnm şekerden uzak dur ozman bırak çuklat felan hepsinden uzak dur işede götürme hafta içi...

cicileriniz güzelmiş pembeyi kendinemi aldın

Tom ROBBİNS ''Sıcak ülkelerden dönen vahşi sakatlar'' türkçeye çevrilen bir bu kalmıştı okumadığım yazarın onuda aldım....Bir yumak mutluluk hımm araştırıyım bir nasıl güzel mi ?

cnm şekerden uzak dur ozman bırak çuklat felan hepsinden uzak dur işede götürme hafta içi...

cicileriniz güzelmiş pembeyi kendinemi aldın

Ay geldin mi canım nasılsın biraz daha kendine gelebildin mi?Merak ettim seni .Girmeseydin şimci akşam arayacaktım.Yok pembe eşime yıl dönümü hediyesi siyahda kızımın...

Aaaaa anlatmıyonuz anlatmıyonuz dediniz yazam bariii
h.sonu kocemle küsdümm kızlarrrrr

benden habersiz bi arkadaşına para vermişş benden habersiz dediğime bakmayın ben öle sorgucu bi eş değilimde verdii parayı banka hesabından düşülmüş görünce kızdımmm
bana niye sölemedi kiiii
hemdee 3000 lira meblağğğ
sorduğumda ani olduuu sölemedim dediiii
eee sonrasında sölesesydin dediğimdee yapmmaaa aşkımm yaaa sen takılmazsın öle şelere vericek toparlanınca dedii
evt takılmam ama şimdii değilll bizde ev borcu ödüyozz kolay değil şurda biraz daha katkıda bulanayım diye yavrumu bırakıp geliyomm

çok muu bencil düşünüyorum acaba:26::26::26::26: Kızlarrrr

Tom ROBBİNS ''Sıcak ülkelerden dönen vahşi sakatlar'' türkçeye çevrilen bir bu kalmıştı okumadığım yazarın onuda aldım....Bir yumak mutluluk hımm araştırıyım bir nasıl güzel mi ?

okuduktan sonra güzel mı de hemı
ben küçük mucızeler dükkanını okudum bu yumak kıtabı 2.kıtap bana eğlencelı duygusal ve romantık geldığınden sevdım ama macera tercıhımm

siyah kan ı aldım h sonu JEAN CHRİSTOPHE GRANGE

Haklısın ama çok etkilendim cuma konuşmuştuk neyse bu konuyu derinleştirmeyelim saygım sonsuz ona annesiniz daha çok anlarsınız duyunca şok yaşadım...

Ayy şimdi okudum.Annesine sabır versin Allah.Çok üzüldüm ya..

Dikkat et sende kendine şekerliden uzak dur pasta tatlı çuklat yok sana

haklısın Alya ama diyorum yaa ben düşük yaptığımda çok üzülmüştüm hele doktora girerken arkdaş elinde bebekle çıkmıştı ben onu görünce daha çok ağlamıştım...Ama rabbim büyük 2 ay geçti tekrar hamile kaldım e bebeğimi hasretle bekliyorum inşallah zmanında gelir bana bol bol dua edin ....

bencil değilsin cnm keşke eşin sana sormuş olsaydı ama olan olmuş
inş zamanında öderde sızıde sıkıntıya sokmaz

ben yaşlıları çok seerim konuşmalarını anlatmalarını hep dinlerim sen ilkmi görüyon eşin babaannesini

Ay geldin mi canım nasılsın biraz daha kendine gelebildin mi?Merak ettim seni .Girmeseydin şimci akşam arayacaktım.Yok pembe eşime yıl dönümü hediyesi siyahda kızımın...

iyiyim cnm bikaç iş yapınca kafam dağıldı...

pempe ye alışsın kocen

siyahta kızına pek yakışır büyünce giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…