Kokoşş Hatunlar Kulübü

Grange in bütün kitaplarını okudum sanırım en iyisi nerdeyse siyah kan ama, macera deyince şu ejderha dövmeli kız varya onun serisini okudun mu okumayanı dövüyorlardı bende okudum pek bir macerada yok gerçide.Ha açlık oyunları serisi de iyi bir macera kitabı örneği.Okumadıysan öneririm.Mucizeler dükkanının arkadaşım okuyordu okuyunca getirecekti soruyum okuduysa alırım bende.

3binde az değil haaa geri vericek bir arkdaşsa sorun değil bence ama bende bilmesem kızarım eşime herhalde oda söylemezdi kızcamı bildiği için ...Evi bu senemi aldınız Alya inş. benimde evim olur.

böcükkk laa k.baban saklamış mıı babannenin veerdiği parayıı
harbi dediğin kadar varmışş bu adam hee utanmazzzzz

kız dıomya yemış kumarda dıye genede günahı boynuna
ıyıkı bıze slm bıle vermez aramaz eşimde sıldı zaten babasını
halamda kalıyordu ya yanı kızkardeşinde gt sen enıştene 7 bın tl kredı cektr
sonra ödeme enıştem yazık bı emeklı maaşı vardı şimdık peşinde koşuyoo ödemıyormuş

eşimin dayısı aradı kredı cektrmış dedene ödemıo herkese borcu var kumardan
şimdık çalışıyoo süreklı onları öduuoo
Allahım ne analar babalar var yaa hıc hak etmıyolar evlat sahıbı olmayı aslında

koketcim civil yok burda. netten almak işime gelmiyor. gidip görmem lazım.
burda buldum. oğlumun mobilyasını aldığım yerden bakıcam.
resim koydum nasıl sence?
bana sadece yatak lazım.bebk konusunda haklısın endişeni anlıyorum.
ama üzme kendini bol bol dua et rabbime.
ben bütün hamilelre dua ediyorum.

alyam kızmakta haklısın ve bencil değilsin.
aynı şey benimde başıma gelmişti.
sormadan vermesi iyi olmamış.
bak bizimki hala ödenmedi.
eşime dedim bak altın düşerse ve almazsak sana çok kızarım.
para durunca değerlenmiyor dedim.
alırım o zaman dedi bakalım.

3binde az değil haaa geri vericek bir arkdaşsa sorun değil bence ama bende bilmesem kızarım eşime herhalde oda söylemezdi kızcamı bildiği için ...evi bu senemi aldınız alya inş. Benimde evim olur.

evimizi geçen sene eylülde aldık tatlımm
inş rabbimm herkese nasip etsin inş....

Ama üzüldüm bu konudaaa yaa ben zati öle kocem herşeyi gelsin anlatsın kadın gibi sevmem ama şimdi borç ödüyoz ona göre hesap kitap yapıyoz yaniiii

anam oku oku bıtmıyolarkı
stephın kıng serısının tüm kıtaplarını okuycam aslında bazılarının fılmı var ve izldım ama adam macera dıyınca tek gecıo bencegrange ancak sıra geldı hacı
onunda serisini okuycamm

oku oku sevceksın

hhahah onlarda fıkra bol olur kızzz

sana hediye vermedimi bileziği kim taktı annamadım

k babam kumarcı içkici para ne gezer
annesı yanı babaannes dişiyle tırnağıyla bırıktrmış al demış ben gelemıom sen tak
2 bılezık bıde 1000 tl
takmadı hıc bırını
1500 tl uçak parası ödedım keşke gelmeselerdı dedım yüzüne ve k valıdemın emant taktığı söyledımmm

böcükk bacı herkesin bi derdi var durur içerisinde harbi doğru yanii
bizim k.pederde ev almak için para istedi kocemm cüzi miktar hemdeee
ne dedi biliyon muu
tapuyu üstüme yap vereyimm
okadar zengin gıcıklığına yaptıı
bende koceme dedimm babamdan alırım bırak şu adamı
iyiki de vermemiş benden uzak olsunnn

yaaaa meloşş sen gibi aynı sorunnnn

öyle kişiler malesef asla değişmezler kumar çok zor bir alışkanlık karakterde bırakmaz insanda bende babamı ondan sildim iyi bilirim Az borçlarını annem ödemedi berbat bişi utanırdım ondan küçükken bi adam anneme yenge kocan geçen ben şukadar borç aldı eşimden alırsın dediydi demişti çok utanmıştı : annem ben o adamı boşadım tanımıyorum bağlantımda kalmadı size vercek donu arsa gidin alın dedi yürüdük gittik...

Berbat bir alışkanlık herkeste sırtını dönse istemezsse bırakmıo...

uyanıkk sanıo kendını lafa bak yaaa
ne vıcdansuzlar yaa
ama görüşmuyorum ben cok rahatım tınn
dedımkı şimdık elı ayağı tutuyoo tutmayınca sakın evladım demesın dedım
len benım babam sabah 5te işe gıdıyo gece 11 e kadar emeklı çalışmasa olur 2 evı var
ama gene ordan aldığı maaşlar köydekı evıne bişiler edıoo evlatlarından ıstemıo oysa tüm erkek kardeşlerıme ev alan babam kuruş almadan
düğün herşeyı eden
şimdık maaş aldın koca torba şeker alır herkese bölerahh ahh kımse kendı aılen gıbı olmuyoo
annem gtmış yengemın evını temızlemışş camları sılmış ne işin var senın dedım yaa
sılsın işine
kızım evlat işte dayanamıyom dıo

karadenızde sınır ya gürcistan sureklı oraya gıdrmışaman ne halt yerse yesın benden uzak olsunda
benım evede 2 kez geldı içti daha sokmam

içki kumar yuva bozar cnm k babamla k v ayrı ama nıkahla deıl yıllardır görüşmezlermış
boşa dıom boşamıoda karı emeklı maaşı kalır dıye mı ne onuda anlamım ya

Son düzenleme:

cnm aldığın yerdeki en son paylaştığınsa al onu pazarlıkta yap 100 e al işte hem kargoydu şuydu buydu uğraşmazsın...

bebek konusunda hep dua edin bana ben rabbime daha kese oluşmadan dua etmeye başladım ve beni duydu şimdi o var içimde ama zamanında gelsin inşallah

içki ve kumar nice yuvaları yıkıyor ama kimse akıllanmaıyor.
benim eşimin anne ve babası da içki yüzünden ayrılmış.
olan eşime olmuş tabi. baba hala içki içiyor ve hiçbirşeyin sahibi değil.
ilk çocuğuna bişey yapmadı doğru düzgün,
ikincisi evleniyor onada yapamıyor anladığım kadarıyla.
eşim bırakmış diyor ama çok geç kalmış.
eşim bana evlenirken dedi ki evimizde içki içilmesini istemiyorum.
öyle eşimi meze sofrası hazırlarken görmek istemem.
dedim bende istemem. ancak özel bir günde içeriz.
bu güne kadar içtiği bira sayısı çok azdır eşimin.
oda böbrek taşı içindi.
bi kaç seferde düğünde içmişti.
rabbim uzak etsin yuvamızdan içki ve kumarı.

koketcim evet resimdeki. yatağıyla 140 tl filan tutuyor. bakalım kaça inecekler.
benim hep alışveriş yaptığım yer orası.
mama sandalyesi resimdekini mi alayaım yoksa ikeadan mı alayım kararsızım.
ikea da güzel ama güvenliği nasıl bilmiyorum.

rabbim bütün hamileleri ve bebeişlerini korusun!

kızlar güzellik yarışmasında bişey var ama ne çözemedim.

slmmmmmm
nasılsınız canlar :)))
bugün daha iyiyiz biz oğluşumla şükür...
ürolojiden randevu almıştım okul çıkışı oraya gittim...adam hiç bir şey yapmadı desem (( acil de yapılan tetkiklere baktı,bol su iç,kanalı tıkamış olan taş böbreği büyütmüş olabilir dedi ve usg istedi...hepi topu bu...çıktım bir üst kattan randevu alcakmışım gittim almaya 4 nisan'a randevu verdiler :44: ne anladım bu işten yani...
neyseeee çıktım eve geldim,elimde su şişesi kardeş olduk zati...evli olan kız kardeşim iş seyahatine gitmişti Lübnan'dan dönüyor bugün...direk annemlere geçecekler eşiyle,akşama bizde yemeğe annemdeyiz...ben ayva tatlısı götüreceğim,koydum şimdi pişiyor,hazır iyiyken elimden gelenleri yapam dedim ne edem...
sizler nasılsınız??? ben geçmişe az bakayım...

ne keyifli bir pazar günü geçirmişsiniz...Rabbim bozmasın ağzınızın tadını cnm benim...bu arada gelinlikli fotoyu da yeni gördüm...yakıyormuşsun heeee,gerçekten kilo ne değiştiriyor...
bir doğuram ben de verecem inşallah

kızlr cok youndu cıkmadn yazayım dedım yaa poffff

alyacım cok haklısn kızmakta sana soleyeblrdı ani olduysa sonrdn solemesı lazmdı ama erkekler baznnn udusnemyrlr oda var işin içnde bizde sank paranz cok 10bın ark borc verdık ev alamyrz bısı yapmyrz barı bırınınn ısı goprulsun dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…