ya kıslar alakasız olcak ama şu guzellik yarısmasının adaylarının resmı nerde merak ettim
şimdi sen bana sinirlecen ama içimdekini söylemessem çatlarım...
1. O arkadaşının eşi.. Niye senin sinirini bozuyor... Içine kurt düşürüyor..
2. Senn facen kapalıysa kocanınnki niye açık..
3. Senin faceyi senmi kapadın kocanmı istemedi..
4. Sakın ama sakın böyle şeyleri direk adama söyleyip kıskandığını belli etme..
Kendi yöntemlerinle çözmeye çalış.. Facesini kapattır kendi kapamıyorsa sen aç..
Ve öyle yorumlar yapkı kocanının facesinde.. Onada yaptır... Hatta o yamıorsa şifresiyle sen gir.. Sen yaz..
O canım cicim konuşanlar anlasın anyayı konyayı.
Sakın kocana onlar için bişe deme... Sende face aç.. Yada kapattır...
kaldırıldı cnm.. resimler...
bu arada kız faceden resimler göndermiş...
elossa sahte değilmiş 1. olmuşşş
datlucadu sölemiş...
amma yazmışsınız len 2 dk
sız ne ara çalışıyonus beeuyus garular
kıtabım yanımda okusam mı acepp ama patron görürse furur benı kamerandanda görür pfff ben bı fılmlere bakım ne var ne cok
söle bitanem zatii ben burda olumlu şeler yazın diye sadece yazmadımm
1-o ark bende samimiyim onun eşiyle kocem arasında öle takılmalarr olur ve hep der fatihh işte v... çok beğeniyolar vs vs işte şaka gerçek karışık
yani ben o ark kızmam çünkü art niyet yok iyi biliyorumm
2-ben kızdımda kapadımm bişiyden kızmıştımm ama onunkinede her daim girerim öle saklı gizlimiz yok da burda yasaklandı face
3-ben kapadımmm
4-zati sölememm napsam netsemm onu düşünüyon
zati o face gördüğümü anlamışsa ondanda annemde kaldım sanmışda olabilir yaniii
ama kocemin burda suçsuz oldunu biliyom aslında o kızlarla yemekte falanda bulundum çok fenalar ki kocemi bilirimm resmidirr
hani şey olmuş gibi sanki şöle dışarda daha samimi olabiliriz havası vermişler ve d.günü mesajlarına eşinle kızınla falanda eklemişler gıcııklarrr
patronun eğitime karsımı nennnn
nıye eşine ole samımı davranmışlar yaaaa sınır olurum bennn
ama sen yınede dırek soleme boşverr zatı aranız kotu arada lafını sokarsın
lan sen bu cimrilikli ayyyyy tutumlulukla... nete giren telmi aldın
he olm neyım eksıkhem telı patronum aldı hacı dıom bıde faturalı hat alsa süper olcekk alcaktı aslında ama unuttu zaar
Günaydın Kızlar..Bugün Antalya' da çok güzel bir hava var.Bahar günü gibi...Keyfim çok yerinde .Kahvemi yudumluyorum şu an..
günaydın herkeseeee
dün alya topiğimize uğramış güzel güzel de yazmışşteşekkür edeyim dedim bi idaeyi ziyaret yaptımm.
topic sahibesi henüz uğramamış işleri mi yoğun acaba
gelmişken yorumumu da yazayım melodi ben öyle çok sık sık kuaföre gitmem ama bahsettiğin türde kadınlara hiç rastlamadım çevremde de hiç öyle insanlar yok. ne ayıp elalemin adamına canım hayatım aşkım demek de kimin haddine!!!ama kızlar söylemiş, başka yerlerde de böyle olaylar oluomuş bak, demek ki ben rastlamamışım.
ama eşin de haklı şimdi, sonuçta işini yapıyor müşteri kaybetmemek adına o da öyle davranıcak mecbur, bence en iisi sen yine eşinin tlf.larını açmaya devam et
patronun eğitime karsımı nennnn
Iş yrimi eğitimhanemi ora kızzz
bi haber var umarım doğru değildir çok moralim bozuldu!
bi haber var umarım doğru değildir çok moralim bozuldu!
koketcim bende hava atabilirim hava şahane burda.
hoşgeldin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?