Kokoşş Hatunlar Kulübü

söle bitanem zatii ben burda olumlu şeler yazın diye sadece yazmadımm

1-o ark bende samimiyim onun eşiyle kocem arasında öle takılmalarr olur ve hep der fatihh işte v... çok beğeniyolar vs vs işte şaka gerçek karışık
yani ben o ark kızmam çünkü art niyet yok iyi biliyorumm
2-ben kızdımda kapadımm bişiyden kızmıştımm ama onunkinede her daim girerim öle saklı gizlimiz yok da burda yasaklandı face
3-ben kapadımmm
4-zati sölememm napsam netsemm onu düşünüyon
zati o face gördüğümü anlamışsa ondanda annemde kaldım sanmışda olabilir yaniii

ama kocemin burda suçsuz oldunu biliyom aslında o kızlarla yemekte falanda bulundum çok fenalar ki kocemi bilirimm resmidirr
hani şey olmuş gibi sanki şöle dışarda daha samimi olabiliriz havası vermişler ve d.günü mesajlarına eşinle kızınla falanda eklemişler gıcııklarrr

amma yazmışsınız len 2 dk
sız ne ara çalışıyonus beeuyus garular

kıtabım yanımda okusam mı acepp ama patron görürse furur benı kamerandanda görür pfff ben bı fılmlere bakım ne var ne cok

nıye eşine ole samımı davranmışlar yaaaa sınır olurum bennn
ama sen yınede dırek soleme boşverr zatı aranız kotu arada lafını sokarsın

patronun eğitime karsımı nennnn
Iş yrimi eğitimhanemi ora kızzz
nıye eşine ole samımı davranmışlar yaaaa sınır olurum bennn
ama sen yınede dırek soleme boşverr zatı aranız kotu arada lafını sokarsın

ne bilem burcum yaaa
Zati öle çok çok samimi değil ama yinede ben bi bayan olarak sizli olurum yaniii kii kocem orda mevki olarak farklı onlardan
valla kocemi tanımasam kıyameti koparırdım çünkü hiç rastlamadım laubali bişeyine ciddidir kendisi çokk

slm kızlar işten başımı kaldramıyorum tam girdim sabah müdür yıktı projeleri yemeğe gitmeden bakim size dedim kociş gelck..

Günaydın Kızlar..Bugün Antalya' da çok güzel bir hava var.Bahar günü gibi...Keyfim çok yerinde .Kahvemi yudumluyorum şu an..

aynen deniz cam gibi hava atalım lenn bunlar istanbulun puslu havalarında eheheheheheh

esma aynı havadadır gerçi iskenderun Antalya ile aynı havası

koketcim bende hava atabilirim hava şahane burda.
hoşgeldin bu arada.

Aliişşşşammm nbr datlu lokumum

kız bi iş yıktılar sorma öğleden sonrada bile bitmez

kız görümcemin kuaförde de eli 2 iki abi çalışyo çıtır kaşar peynirleri bi asılyo adamlara dediği gibi aşkım hayatım cnm nasıl söylüyolar böyle işveli biçimde görsen bide giyinip süslenip zırt pırt onlarla sohpete gelen var benim görümce karışmıyo müşteri memnuniyetimiş samimi olsunlar tabi dio adamlarda suç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…