nolıy lenn
bi haber var umarım doğru değildir çok moralim bozuldu!
koketcim markası ne??? internet sitesi var mı yani??? ben de bakayım bir...
kendime hiçbir şey almadım daha,çatlak kremi ve yağı haricinde((
gerçi oğluma da daha arabasını aldık :)))
kolay gelsin esma...ben işte sırf bu yüzden emziğe alıştırmamayı düşünüyorum en baştan...
adacım hoşgeldin marifetli hatun seni.
canım emziğe nasıl alıştırmıcan ki?
bana herkes al dedi ben hayır dedim almadım.
sonra sürekli ağladı susmadı 2. günü eşime dedim ben böyle üzülüyorum emzik al dedim. aldı ve sustu. ama yaşına girmeden maşallah kendi fırlattı attı ağzından.
ayhh bende bunu çok düşünür oldumm
kız evladım varr bide
h.sonu arkadaşım geldi oturuyoz konu konuyu açtı falan hilal cebecinin twiterde doğuşşla yazışmalarını ve
pampişlerine dansına baktık aman allahım nasıl bi kadınn bu yaa terbiyesiz
bide yakında evlenicek
kim alcak onu merak ettimm doğrusu
ehh biraz inat birazda kızkardeşimle annemdeydik sohbet muhabbet aramadımmm tatlımm
ehh biraz inat birazda kızkardeşimle annemdeydik sohbet muhabbet aramadımmm tatlımm
alya kocana böle davranmasaydın keşke dün özel bir gündü daha iyi davransaydın belki utanırdı seni üzdüğüne :26:
niye annende kaldın anlamadım ??
slm hatunlar gıremedım bugun ya gecmısıde okuyamaadımmm. Cok younum sabah gec kaldık işe yanı 3-5 dakıkaa ama olsn onemli bir gundu patron kapıda kalmıs.
Neyse bır iş vardı yetıstıremedık gerıc elımden gelenı yaptım amaaa
sımdı sıfrdn baslyp cuma gununee yenıden yetstırmeye calscam cok youn cok buyuk ıhtımlle takıp edemem sızleır buhaftaaaabana ozet gecrsnz aradaaa öptum herkesssiii
şimdi eşim kanvermeye getti hastaneye bi akrabası için ama adam yoğunbakıma alınmış hastahane uzakkk bize bayağı
bende kızımı almaya gettim geç geliceni öğrendim orda yedik içtikk tek kalmim diye gitmedim o zati 2 de gelmiş kardeşiyle
öle işte tatlımmm
asgum barısamadınz yanı tuh olsun hyrlısı olsun amaaa buaksamaa kutlama falan yaprsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?