Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm markasına bakmadım ama boynerden aldım sabahlığıyla çok şık cnm git boynere çok güzel gecelikler var...

araba ne aldın setlimi aldın cnm bebeğe?

BEN 1 tane maiş aldım bitande figürlü alıcam düşlek felan oluyor yaa

güneşşşşşş nerdesin seni merak ettimmmm yaz cabıkkkk

alya kocana böle davranmasaydın keşke dün özel bir gündü daha iyi davransaydın belki utanırdı seni üzdüğüne :26:

tatlımm yazdım ya hast diye aramak istemedimm ondan yaniii
özell gündü ama yanlızdım

slm hatunlar gıremedım bugun ya gecmısıde okuyamaadımmm. cok younum sabah gec kaldık işe yanı 3-5 dakıkaa ama olsn onemli bir gundu patron kapıda kalmıs.

neyse bır iş vardı yetıstıremedık gerıc elımden gelenı yaptım amaaa

sımdı sıfrdn baslyp cuma gununee yenıden yetstırmeye calscam cok youn cok buyuk ıhtımlle takıp edemem sızleır buhaftaaaa bana ozet gecrsnz aradaaa öptum herkesssiii

niye annende kaldın anlamadım ??

şimdi eşim kanvermeye getti hastaneye bi akrabası için ama adam yoğunbakıma alınmış hastahane uzakkk bize bayağı
bende kızımı almaya gettim geç geliceni öğrendim orda yedik içtikk tek kalmim diye gitmedim o zati 2 de gelmiş kardeşiyle
öle işte tatlımmm

hahh iyi bişiy olmasında merak ettim seni yafsss
yaa arada yazarsın bi güzellik yaparsın senn demi kuşşşş

asgum barısamadınz yanı tuh olsun hyrlısı olsun amaaa buaksamaa kutlama falan yaprsınz

asgum barısamadınz yanı tuh olsun hyrlısı olsun amaaa buaksamaa kutlama falan yaprsınz

barışmadık geçmişi okursan görürsün daha beter kızdım koceme face yüzünden
ama haberi yok şu ana

kızdığımı bilmiyo
Tavşan dağa küsmüş misaliii bendeki iş

kızlar oğluşa aldığım oda takımını bilyosunuz ben halı bakyorum ay başı alıcam inş. cuma geliyor odası kurulacak çok figürlü bişi değilde daha sade bişi bakyorum zaten çocuk halıları kaydırmaz jel olduğu için altı dökülyomuş birsüre sonra benim mobilyacı söledi almanı tasiye etmem dedi:44::44:

sizce bu halı nasıl mobilya ile çok uyumlu olmasada duvar fil dişi ona uymazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…