şimdi eşim kanvermeye getti hastaneye bi akrabası için ama adam yoğunbakıma alınmış hastahane uzakkk bize bayağı
bende kızımı almaya gettim geç geliceni öğrendim orda yedik içtikk tek kalmim diye gitmedim o zati 2 de gelmiş kardeşiyle
öle işte tatlımmm
barışmadık geçmişi okursan görürsün daha beter kızdım koceme face yüzünden
ama haberi yok şu ana
kızdığımı bilmiyo
Tavşan dağa küsmüş misaliii bendeki iş
slm hatunlar gıremedım bugun ya gecmısıde okuyamaadımmm. cok younum sabah gec kaldık işe yanı 3-5 dakıkaa ama olsn onemli bir gundu patron kapıda kalmıs.
neyse bır iş vardı yetıstıremedık gerıc elımden gelenı yaptım amaaa
sımdı sıfrdn baslyp cuma gununee yenıden yetstırmeye calscam cok youn cok buyuk ıhtımlle takıp edemem sızleır buhaftaaaabana ozet gecrsnz aradaaa öptum herkesssiii
kızlar oğluşa aldığım oda takımını bilyosunuz ben halı bakyorum ay başı alıcam inş. cuma geliyor odası kurulacak çok figürlü bişi değilde daha sade bişi bakyorum zaten çocuk halıları kaydırmaz jel olduğu için altı dökülyomuş birsüre sonra benim mobilyacı söledi almanı tasiye etmem dedi:44::44:
sizce bu halı nasıl mobilya ile çok uyumlu olmasada duvar fil dişi ona uymazmı?Eki Görüntüle 372679
ŞUNA BAKINN SANKİ BENİ ANLATMIŞŞŞ
http://www.kadinlarkulubu.com/testler/328753-isminizin-bas-harfi-askinizi-etkiliyor8230.html
hslıyı peluş alsan daha güzel olur bence..
odaya ayrı hava veriyor...
pırasa yedım geldım bıde üstüne yoğurt
kıtap okuyorum hazır kımse yokken ortalıkta baya okumuşum 80 sayfa falan
kanal d evım şahane başlıo ona bakım bırazda
gelırım gene
sen bide benim gerçek adımın baş harfine baksana oha olursun nasıl beni anlatmış hemen paristen başlamış
peluşlu nasıl oluyor bilmiom?
kızlar yoğundum gelemedim.
Bizim bu ay verielecek olan ikramiyeler yaza kalacakmış sanırım.
Henüzresmi bir yazı gelmedi.
öyle olursa planlarım suya düşecek.
ömürtoşun odasındaki gibi... rengi daha açık yada bej olabilir...
bencede sade bakkk hoşmuş bu benceeekızlar oğluşa aldığım oda takımını bilyosunuz ben halı bakyorum ay başı alıcam inş. Cuma geliyor odası kurulacak çok figürlü bişi değilde daha sade bişi bakyorum zaten çocuk halıları kaydırmaz jel olduğu için altı dökülyomuş birsüre sonra benim mobilyacı söledi almanı tasiye etmem dedi:44::44:
Sizce bu halı nasıl mobilya ile çok uyumlu olmasada duvar fil dişi ona uymazmı?Eki Görüntüle 372679
yok yapmicam h.sonuna kalsın bencehımm anladım üzülmüştür kendi doğum gününün böyle geçmesine bugün bişiler yapcanmı?
sen bide benim gerçek adımın baş harfine baksana oha olursun nasıl beni anlatmış hemen paristen başlamış
slm.lar kötüyüm biraz ama size bakayım dedim...sabah 04:00 ten beri ayaktayım,bu sefer ki ağrım kum dökme de olduğu gibi idrar yaparken yanma,acıma,sanki bıçak saplanıyormuş hissi....amannnn hepsi var işte((
okula gittim yine de ama her teneffüse çıkışta ve teneffüs bitiminde lavaboya koşturdum...idrar varmış gibi bir his ama idrar da gelmiyor işin kötüsü...öyle böyle derken eve geldim...elimde su şişesi öyle dolanıyorum evde işte((
Lan seni anlatmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?