Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımm anladım üzülmüştür kendi doğum gününün böyle geçmesine bugün bişiler yapcanmı?

pırasa yedım geldım bıde üstüne yoğurt
kıtap okuyorum hazır kımse yokken ortalıkta baya okumuşum 80 sayfa falan
kanal d evım şahane başlıo ona bakım bırazda
gelırım gene

barışmadık geçmişi okursan görürsün daha beter kızdım koceme face yüzünden
ama haberi yok şu ana

kızdığımı bilmiyo
Tavşan dağa küsmüş misaliii bendeki iş

yok bebeeem gecmısı okuyamadım okuyamammda sanrm cok karsk benm işler işi yetstremdm falan sıfrdn daha kazık iş geldı basıma vs vss arada bole sazan gıbı atlıcm konulara pofff

kolay gelsin cnm sen işini yap bitir sorun olmasın gelirsin arada

hslıyı peluş alsan daha güzel olur bence..

odaya ayrı hava veriyor...

kızlar yoğundum gelemedim.
Bizim bu ay verielecek olan ikramiyeler yaza kalacakmış sanırım.
Henüzresmi bir yazı gelmedi.
öyle olursa planlarım suya düşecek.

slm.lar kötüyüm biraz ama size bakayım dedim...sabah 04:00 ten beri ayaktayım,bu sefer ki ağrım kum dökme de olduğu gibi idrar yaparken yanma,acıma,sanki bıçak saplanıyormuş hissi....amannnn hepsi var işte ((
okula gittim yine de ama her teneffüse çıkışta ve teneffüs bitiminde lavaboya koşturdum...idrar varmış gibi bir his ama idrar da gelmiyor işin kötüsü...öyle böyle derken eve geldim...elimde su şişesi öyle dolanıyorum evde işte ((

bencede sade bakkk hoşmuş bu benceee
hımm anladım üzülmüştür kendi doğum gününün böyle geçmesine bugün bişiler yapcanmı?
yok yapmicam h.sonuna kalsın bence
sen bide benim gerçek adımın baş harfine baksana oha olursun nasıl beni anlatmış hemen paristen başlamış

ne ki laaaaaaaaaa

banada paris hakkında şey diyoo
seks konusunda iradem çok kuvvetliymiş hahahahhahahaaa

güneş laa çabuk cvp er bende istiyom peluş halı bunun altında kaydırmaz jel yok dimi dökülyomuş öylesi ben nerden bulcam bu halıdan turkuvaz rengi istiom öyle anca takıma uyar fildişi duvarlala aynı olursa oda çok sade olur bence renkli olusun beyazlı turkuazlı olur gibi

çok geçmiş olsun cnm hamişlik zaten zor bide sen bunla uğraşyosun nemzan düşcek bu ne olcak:44:

adacım çok geçmiş olsun tatlım yaa çok zor bişeyi hamişken geçiriyosun rabbim şifanı versin
hoşgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…