- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hiççççççççççççççç
bu sancıyla ne edilir ki((
dünden taze fasulyem ve pirinç pilavım kalmıştı Allah'tan...onu yeriz,gerçi benim sancıdan gözüm görmez yemeği de....
ya uzanam dinlenem dedim az evvel,ağrıyı daha çok hissettim sanki...buraya yazınca unutuyorum az da olsa...
hiççççççççççççççç
bu sancıyla ne edilir ki((
dünden taze fasulyem ve pirinç pilavım kalmıştı Allah'tan...onu yeriz,gerçi benim sancıdan gözüm görmez yemeği de....
ya uzanam dinlenem dedim az evvel,ağrıyı daha çok hissettim sanki...buraya yazınca unutuyorum az da olsa...
cnm yeni halılar antialerjik oluyor...
oyle tuy bırakmıor.. bende oturma odama aldım çok memnunum...
benim halılarım kaşmir malesef kedim halt yemiş yanında nasıl tüy bırakıyor görsen kaşmirden alıcaktım hemde peşin almama grek yoktu ama hem bastıkça kırçıllılar eski havası kalmıyor esma ben araştırımda diyorum tüylü bişi almıyım allah korun bebek için tüy kıl gider valla kedimden bilirler onu bile kırptırdım :26:
halıcı halıcı gezerim kaşmir olmayacak ama istikbal e bellonada şu kaydırmaz halılardan var hoşuma gitmedi ordanda peşin almak zorunda değildim ama beğenmedim
Akşama ne mamalar ediceniz güzellerr
hiç yemeğim yokk fikir olur fikrimde yok çünküüüü
ben bile koparamıom laa.. ömürtoş nasıl kparsn:)
metin erende koparmıyor
dün kaynana geldi tavuk kanat kızarttım çorba ettim tarhana bide bi pilav yaptım boncuk boncuk görsen şok oldular
Bide nar ekşili zeytin yağlı salata hamile kadın ne yemekler yapıo görsünler biz kendine gittikmi kadın börek ettise yanına hiç bişi koymuyo ...içinde yok kadının bıkmış yapmaktan görümcelere felan
dün kaynana geldi tavuk kanat kızarttım çorba ettim tarhana bide bi pilav yaptım boncuk boncuk görsen şok oldular
bide nar ekşili zeytin yağlı salata hamile kadın ne yemekler yapıo görsünler biz kendine gittikmi kadın börek ettise yanına hiç bişi koymuyo ...içinde yok kadının bıkmış yapmaktan görümcelere felan
yok len bı onu ızledım ama hıc beğenmedım hıc ama hıc tarzım olmayan evler edıyler
onca para harcıyolar bı odaya 10 bın tl gıbı bı mok yok
eskısı daha güzel
kıtap okuyorum ben tv sevmım
canm geçmişe bakmadan direk geldm ama ağrın mı var yine senin yaa
okuyamadımda noldu kuşum
ağrım var kızlar ya...hem de giderek şiddetlenmeye başlıyor((
akşam karnıbahar kızarttım canm bi hışım hepsini yapmışım tabi yiyemedim akşam bol yoğurtla onu yerimm
kocemede bol yoğurtlu makarna yapasım var :)
hakkaten görünmez etek göbüşlerr foraaa
yaa oda gitmesi lazım cnm kardeşi evleniyomuş bak adam napsın sende
taksitle senetli alabilceğin yer yokmu yaa böyle kredi kartsız eren biyer tanıdık felan alırsın az az ödersin ahh burda olcaktın hemen seni yönlendirirdim ben sor soruştur gün doğmadan neler doğar cnm
ay ben buna bayıldım yaa kırmızı yada beyaz cok süper olur
nerdeymış bu esmoşşş
lenn koketa azgun garu bak aynı senı anlatmış
O Ö: Oooo sekse çok düşkünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Düşkün olmanıza rağmen seksi ciddi bir iş gibi görüyorsunuz, karşınızdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?