Kokoşş Hatunlar Kulübü

Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için, sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. Ama paylaşmaktan çok hoşlanmıyorsunuz. Özel hayatınızı, sırlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Belli olmasa da seksi seviyorsunuz. Evlenmek zorundasınız yoksa yapamazsınız.”

benı dıoo daha nasıl bellı etcem lenn
dizi çekımlerıne plan edıommm bee

okuyamadımda noldu kuşum

okuyamadımda noldu kuşum

cnm yeni halılar antialerjik oluyor...

oyle tuy bırakmıor.. bende oturma odama aldım çok memnunum...

benim halılarım kaşmir malesef kedim halt yemiş yanında nasıl tüy bırakıyor görsen kaşmirden alıcaktım hemde peşin almama grek yoktu ama hem bastıkça kırçıllılar eski havası kalmıyor esma ben araştırımda diyorum tüylü bişi almıyım allah korun bebek için tüy kıl gider valla kedimden bilirler onu bile kırptırdım :26:

halıcı halıcı gezerim kaşmir olmayacak ama istikbal e bellonada şu kaydırmaz halılardan var hoşuma gitmedi ordanda peşin almak zorunda değildim ama beğenmedim

bbnm halım bellonaydı zaten...

bıktım valla dünya paraya aldım.. tüyünden bıktım..

merinos aldım.. tuylulerden ohhhhhhhh ne rahat...

hiç tüy bırakmıor netten aldık hemde inridimden

Akşama ne mamalar ediceniz güzellerr

hiç yemeğim yokk fikir olur fikrimde yok çünküüüü

dün kaynana geldi tavuk kanat kızarttım çorba ettim tarhana bide bi pilav yaptım boncuk boncuk görsen şok oldular

bide nar ekşili zeytin yağlı salata hamile kadın ne yemekler yapıo görsünler biz kendine gittikmi kadın börek ettise yanına hiç bişi koymuyo ...içinde yok kadının bıkmış yapmaktan görümcelere felan

kocem gene iş bulamadı galıba
aradım ama sormadım nasılsa bulsa arar der dıye
akşama ayakkabı alcem dedım bıde k kartı gelmış 5 tl onu öde dedım tmm dedı
2 spor ayakkabı bıde converse alcemm belı converse de 2 tane alırım
ındırım vardı ınş devam edıyordur

hayallamm boncuk boncukk koptumm kızzzzz
Kokiş hanımmm kokiş hanımm sende yemek yapmayı sevmiyon herhal o dediklerinni yemekten saymmam

Eee bugünn naptınnnn

Hele şöle özentisiz analara kayganalara gıcık olurum heeeeeeee

ellerine sağlık canmmm
hamileyiz die tembel deiliz ya bugün sizlerin huzurunda kendime söz veriyorumm
oturma odamı istila eden çamaşırları katlayıp yerlerine yerleşticem

huysuz birjinin evini çok beğendim hoş ve kendi zevkine göre yapmış halıları şıkır şıkır pullu yastıklar anam ben renklide sevyom beyaz yoğunlukta sevyom evde...

kızlar akşam karadeniz somonu yapıcam 2 gün alt katta bekledi buzluğa koydum sonra dün akşam gene çıkardım artık yapıyım:)
yanlız sarımsaklı gibi bir sos nasıl yapabilirim denişik bi tarif sölesenize evde olanlardan mümkünse domates ve bibersiz..

benim bugün yemek yapasım yok eve gidim kafama göre takılcam bakalım belki kahvaltı hazırlarım

gereksiz masraf bence gitsin bana ne?
bizim evin orda var 2-3 yer ama onlarda park yatak yok.
bir taksit daha yapamam zaten olanlar yeter.

beyazla başa çıkamam bak odanın rengine uyuyor kızzzz bak bu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…