Kokoşş Hatunlar Kulübü

5 tl lenn 1 2 3 4 5 yanıkullanmıyoruzkı cnm
ben dar paça kotlarla hoş durduuğunu düşünüyorum bı gıyerım belkıde almam ama topuklu gymedığımden alırım sanırım bacım

bende giyerim şöle ne çok sıcak nede soğuklarda hoş duruyo vallaa
Ama 2 sene önceye kadar bende beğenmiyodummm fazla converse

12345 koptumm

Son düzenleme:
ohh ellerinize sağlııkk
nevresimi kocemle değiştiririm ben
yatak odama kimsenin girmesinden hoşlaşmamm yardm amaçlı bile olsa sevmiyormm

4.aya girdik annem

saol cnm ama benim defne yaprağım yokki?
bide soğanlı pattisli yapıyorum hep zaten ama sarımsaklı nasıl olurr çok merak ediyommm

4.aya girdik annem

saol cnm ama benim defne yaprağım yokki?
bide soğanlı pattisli yapıyorum hep zaten ama sarımsaklı nasıl olurr çok merak ediyommm

hımm napam bacıcığım
benden günah getti verdim tarifiii

alyammmm,casperım,brck,böceeekkkk offf demek istemiyorum Rabbimin bir bildiği vardır ama hamilelik işin içinde olunca canım daha çok acıyor ilaç alamıyorum diye hem de nasıl...Allah'ım sizlere yaşatmasın inşallah...

takıl kafana göre kuzuumm

canm ya bende park yatak alıcam ya fiyatlar 250 falan ikramiyeyi beklemeden alamaz mısın ki ?
eşin de napsn canm kardeşi sonuçta mecbur gidicek

ayy bu çamaşırlarr ahh ahh

cıks alamam canım. benim baktığım yatak 140 tl.
ama benimki düz ve yatağı sünger alıcam.
süslü olanlar pahalı oluyor.
yani alt açması titreşimi oyuncağı filan yok.

ayhhh bayıldım buna yaa renkli renkliiiii

ohh ellerinize sağlııkk
nevresimi kocemle değiştiririm ben
yatak odama kimsenin girmesinden hoşlaşmamm yardm amaçlı bile olsa sevmiyormm

ben dee normalde kapısı açık durur ama eve biri geldiyse hemen koşar kapatırım. özel yaaniii geçen gün kv.ler habersiz geldi ben de o ara yemekle uğraşıom telaşım var, kapıyı falan unuttum tabi.

bizim wc de yatak odasının yanında, wc girmişti kv, koridora bi çıktım wc ışığı kapatırken bi taraftan da yatak odama uzatmış kafayı bakıo

hahahaahah takılıyom len sana
benim genelde kurtarıcı yemeğimdirde onlar herzaman

kokişş geçen verdiğin mantarlı tarif vardıya kayıp ettim tekrar yazsana kızzzzzzz

hangisiydi kızzz hatrlayamadım kremalı mantarlı tavukmu?

ayy gıcık olurumm yok yok ben hoşlaşmıom ya kimsenin yatak odasınada girmem öyle özel orası özeell..

düğüne 1 hafta kala evimi yerleştirmiştim ben
meraklı bi kaç kişi gelmiş kayınvalidemle odaları gezdiler ses etmedim salona gezdi ses etmedim kadın yatak odamın kapısını açtı ve içeri giremezsiniz die sesimi duydu kayınvalidem bozuldu tabi ayıp olcak die ora benm özelim dedim giremezsiniz yarı açık kapıdan baktı gitti tanımadığım kadına kötü gelin oldm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…