ağrım var kızlar ya...hem de giderek şiddetlenmeye başlıyor((
huysuz birjinin evini çok beğendim hoş ve kendi zevkine göre yapmış halıları şıkır şıkır pullu yastıklar anam ben renklide sevyom beyaz yoğunlukta sevyom evde...
ağrım var kızlar ya...hem de giderek şiddetlenmeye başlıyor((
ay ben buna bayıldım yaa kırmızı yada beyaz cok süper olur
nerdeymış bu esmoşşş
lenn koketa azgun garu bak aynı senı anlatmış
O Ö: Oooo sekse çok düşkünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Düşkün olmanıza rağmen seksi ciddi bir iş gibi görüyorsunuz, karşınızdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.
beyazla başa çıkamam bak odanın rengine uyuyor kızzzz bak bu oda Eki Görüntüle 372833
Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için, sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. Ama paylaşmaktan çok hoşlanmıyorsunuz. Özel hayatınızı, sırlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Belli olmasa da seksi seviyorsunuz. Evlenmek zorundasınız yoksa yapamazsınız.
benı dıoo daha nasıl bellı etcem lenn
dizi çekımlerıne plan edıommm bee
doğru başkalarına çekingenim tanımadıklarıma özellikle...sexxü herzamn çok ciddiye alırım abi şakası yok
kocam sexüel obje hee lan adamı bazen hayal ediom anam tam objecnm çekii arada napem adamı...;Onun pek itraz ettiği söylenemez çocuk yaparken hergün sıkıştırdığımda ilk kaçtı sonra alıştırdım ahahahaha
bişi demeyi unutmuşlarrr ekliyorum pinti garusunuzzzz heheheeheh
kocem gene iş bulamadı galıba
aradım ama sormadım nasılsa bulsa arar der dıye
akşama ayakkabı alcem dedım bıde k kartı gelmış 5 tl onu öde dedım tmm dedı
2 spor ayakkabı bıde converse alcemm belı converse de 2 tane alırım
ındırım vardı ınş devam edıyordur
hayallamm boncuk boncukk koptumm kızzzzz
Kokiş hanımmm kokiş hanımm sende yemek yapmayı sevmiyon herhal o dediklerinni yemekten saymmam
Eee bugünn naptınnnn
Hele şöle özentisiz analara kayganalara gıcık olurum heeeeeeee
nedenmiş kızzzz ala ala dolmamı etseydik
5 TL mi 500 TL mi 50 TLmi anlamadım 5 TL olamaz herhalde benim kartı duysan şaşarsın
converse sevmem ben sende sevme
takıl kafana göre kuzuummbenim bugün yemek yapasım yok eve gidim kafama göre takılcam bakalım belki kahvaltı hazırlarım
canm ya bende park yatak alıcam ya fiyatlar 250 falan ikramiyeyi beklemeden alamaz mısın ki ?gereksiz masraf bence gitsin bana ne?
bizim evin orda var 2-3 yer ama onlarda park yatak yok.
bir taksit daha yapamam zaten olanlar yeter.
bugünün yemeğini dünden yapmıştım.
çorba
fırında karnabahar
makarna
yanına yoğurt
benimde salonu kaplayan dağ gibi çamaşırları katlayıp ütü yapmam lazım.
ellerine sağlık canmmm
hamileyiz die tembel deiliz yabugün sizlerin huzurunda kendime söz veriyorumm
oturma odamı istila eden çamaşırları katlayıp yerlerine yerleşticem
nan balık tarifi sordum kimse bilmiyo demekki
sizden garu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?