Kokoşş Hatunlar Kulübü

huysuz birjinin evini çok beğendim hoş ve kendi zevkine göre yapmış halıları şıkır şıkır pullu yastıklar anam ben renklide sevyom beyaz yoğunlukta sevyom evde...

bende beyazı cok sever renklılerlede harıka oluyo her renk uyyo ama bazı evlerın eskı halı daha güzel
hepte aynı şeylerı yapıyolar
asma tavan spot ışık duvara tahtadan bı kombıne yada duvarı krıp raf yapıyolar
ağrım var kızlar ya...hem de giderek şiddetlenmeye başlıyor ((

dr bı arasaydn cnm:26:

doğru başkalarına çekingenim tanımadıklarıma özellikle...sexxü herzamn çok ciddiye alırım abi şakası yok

kocam sexüel obje hee lan adamı bazen hayal ediom anam tam obje cnm çekii arada napem adamı...;Onun pek itraz ettiği söylenemez çocuk yaparken hergün sıkıştırdığımda ilk kaçtı sonra alıştırdım ahahahaha

bişi demeyi unutmuşlarrr ekliyorum pinti garusunuzzzz heheheeheh

azgn teke

bugünün yemeğini dünden yapmıştım.
çorba
fırında karnabahar
makarna
yanına yoğurt
benimde salonu kaplayan dağ gibi çamaşırları katlayıp ütü yapmam lazım.

5 TL mi 500 TL mi 50 TLmi anlamadım 5 TL olamaz herhalde benim kartı duysan şaşarsın

converse sevmem ben sende sevme

nedenmiş kızzzz ala ala dolmamı etseydik bende gıcık olurum sen bizim sofrayı görcen iskenderun da hataylılara layık sofra hazırlanır kuş sütü eksik annem yarım saate döktürür bu kdaın bütün gün 1 börek yapar hıhhhh özentisiz kaşığım çatalımı hep kendim almışımdır üç beş bişe koyar yiyinde gidin der gibi

Son düzenleme:
nedenmiş kızzzz ala ala dolmamı etseydik

hahahaahah takılıyom len sana
benim genelde kurtarıcı yemeğimdirde onlar herzaman

kokişş geçen verdiğin mantarlı tarif vardıya kayıp ettim tekrar yazsana kızzzzzzz

5 TL mi 500 TL mi 50 TLmi anlamadım 5 TL olamaz herhalde benim kartı duysan şaşarsın

converse sevmem ben sende sevme

5 tl lenn 1 2 3 4 5 yanıkullanmıyoruzkı cnm
ben dar paça kotlarla hoş durduuğunu düşünüyorum bı gıyerım belkıde almam ama topuklu gymedığımden alırım sanırım bacım

benim bugün yemek yapasım yok eve gidim kafama göre takılcam bakalım belki kahvaltı hazırlarım
takıl kafana göre kuzuumm
gereksiz masraf bence gitsin bana ne?
bizim evin orda var 2-3 yer ama onlarda park yatak yok.
bir taksit daha yapamam zaten olanlar yeter.
canm ya bende park yatak alıcam ya fiyatlar 250 falan ikramiyeyi beklemeden alamaz mısın ki ?
eşin de napsn canm kardeşi sonuçta mecbur gidicek
bugünün yemeğini dünden yapmıştım.
çorba
fırında karnabahar
makarna
yanına yoğurt
benimde salonu kaplayan dağ gibi çamaşırları katlayıp ütü yapmam lazım.

ayy bu çamaşırlarr ahh ahh

koketim bebişin odasına halı bakıosun heralde ben de sana bi fikir öneriim mi çok geri gitmedim söylendi mi bilmiyorumm :26:beyaz kısımlar deri, renkli kısımlar da yumuşacıkk peluş

bak arkadaki çiçekli halının aynısı eltimlerde var onların bebişi kız. fotoda net diil pek yakından gör ben çok beğendim, kaydırmaz.yanlış hatırlamıosam makineye falan atılabiliodu:26:

Son düzenleme:
ellerine sağlık canmmm
hamileyiz die tembel deiliz ya bugün sizlerin huzurunda kendime söz veriyorumm
oturma odamı istila eden çamaşırları katlayıp yerlerine yerleşticem

valla ben yerleştirmemiştim yatak odama çağırdım kaynanayı nevresim değişelim kadın gelcek die geldi yardım etti o ara bende çamaşırları dürüm die giriştim oda yarım etti valla yoruldum napim ala ala 1 saat onlara yemek yaptım

koketcim misafir nasıl ağırlanır görsün kayganan.
benimki allah var hergün değişik bişeyler yapar.
ama tek kötü huyu bir yemeği 5 gün dolapta tutar önümüze koyar.
kimse yemez tabi. ısıtır koyar dolaba.
ay kaygana dedin aklıma geldi dün kargo yollamış.
pekmez yağ salça süt ve bez akşam arayım bari.

Son düzenleme:
nan balık tarifi sordum kimse bilmiyo demekki
sizden garu olmaz

sölimm şikerimm kaç aylıksın laaaaaaa

şimcik balıklarıı z.yağ k.biberle tuz
ovv soğanları halka halka dilimlee
defne yaprağını hazırlaa
balıklara çizik at attığın yerlere minik minik tereyağ koyyyy
sonra en alata soğan defne yapragı balık dizz
istersen pattis koyyy
soğan fazla sevmemme rağmen bayıldım bua soğanlar karamelize oluyoo ımm misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…