Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayhhh bende koptumm
esma laaaaaaaaaaaa smiller çokça kullan istekli sorr
miroşş valla alemsin heeeeee

yani ben gerçekten bu durumdan rahatsızım istekliyim bu durumdan kurtulmaya gibi ama sanki esma böyel bir problem var kurtulsam iyi olur gibi yani kurtulmasam da olur bu durumdan gibi soruyor istekli değil gibi bu drumdan kurtulmaya ben bunu didim tamaaam mı

hıhhh bunu koketee deme sakın...

çok rahatsın der sanaaaaaaaa

dedem 63 yaşında öldü esma paris adamı yıprattı 18 çocuk doğuran nenem yıprattı adamı kendi 76 yaşında gerçi kendine sor nene kaç yaşındasın 72 buçuk der sana her sene sor aynı cp alırsın hiç yaşladnı kabul etmio

yok kız işte beni burda yanlış tanımışın esmoş laa kocama aşığım yeminle diom kocama bişi olsa kimsele evlenmem ben onu seyom onu istiom başkası diil beni lise sonda bi çocuk öpmüştü midem bulanmıştı öğğk 2 sonra çocuktan ayrılmıştım korkmuştum

Ama eşim elimi tuttuğu günü beni öptüğü günü nasıl kalbim çarpmıştı benişm kocam hoşuma gidiyo kafamı kaldırıp birinie bakmam oda bilir ona nasıl aşık oldumu....

Bende kocanın alası var garular....

mızmızlan ma nennn tv sende kitap sende bı mırın kırın edıyon azcık iş yap yanı
o kadan olsun bee
ben okudum sildiğin şeyi
neden yaptın böle tatlım yaa
hade kocana dedin
annecini niye üzdün kiii
yapma böle yıpratma kendini sabır çekkk dua at

valla üzgündüm annemde anladı hemen
lann ne güzel işin var bide bıktım hayttan dion kitap okumadan beynin bunaldı zahırrr

ucuz len her modelı güzel 150 tl bıle var güzell ben tefalden cok beğenıyomm
maç ızlıyom len sessız olun
bjk kupa maçıı

Son düzenleme:
kadınlar parissiz yaşayabilir onlar için eksiklik değil ama erkekler yaşayamaz ölür.
ama koket parisisz yaşamayaz sapıkkkkkkk

laa kocam olmazsa yaşarım laa parissiz ben onunla bütünüm valla başka kimse umrum olmaz
ama kocamla parissiz bi yaşam düşünemiom parçalarım onu

koketta kocanı çok metettin laannn sabah beri
kesin akşama kavga var sizde
delüüü

ya kızlar hakikaten ben bi kadının parise bu kadar düşkün olduğunu ilk kez koketada görüyorum...
normalde erkekler bu kadar isteklidir?yani afedersiniz ama ben her parise gitmemden zevk almıyorum benmi anormalim sürekli olmuyo bu durum...Bazen eşim istediği için oluyor parisler

Son düzenleme:
alyan kurban olsun burcum sanaaaaaaaaa
kızz para olunca istersinn gün içinde alışveriş gez tozz akşama kocanı özlersin hahahaahah

kız ben hamişken libidom fırlamıştıı

annadım bacıcığım yafssss

kız onun içine erkek kaçmışşş....

anasına bilemm laf atıyor baksana...

lann tabe bigün anemle babamı gözetlemiştim itraf ediom anam çıkkks hiç bana çekmemiş
tabii bu dediğim boşanmadan önce ben 10 yaşlarında felandım koltuğun en tepesine çıktım yatak odaının kapısın üstü camdı bende bakıyım dedim anam ne görüyüm yazık laa babama adam çok yorulyodu valla annem yatmış yellencek nerdeyse umru değil ritmik sağa döçn sola dön rahat hazır ol gibi

ben bakarken bi düştüm koltuğun tepeden çenem yarıldı ses çıktı baba geldi beni bi dövdü terbisizzzzzz seni die

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızım senın kocayla alakası yokk sen doğuştan sapıksın

güneş 350 tl beni çok sarsar şuan yaaa zaten kredi kartı ödemedim daha .....

Neyse gelecek ay bakıyım ben buna olmadı eşimin kartıla alırım kabul ederse ütüye 350 hayatta vermez beyefendi

ozamn phılıps azur serısıne bak onerırrm fıyatlrı daha uygundur sanrm ama tefalde guzl utudee dıye dusnyrm en son utum braundu oda fena deıldıııı

kızlar ozaman bu koketada çok paramı var sürekli paris istediğine göre
dert tasa yokmu bu garuda

ayhhh altıma işedimmmmmmm
lan kokişşşşşşş

varya sana bişi dimmi bazen diyom kızım bana çekmesin bende gözetlemiştimm
yanlışlıkla girmiştimm içeriiiii anamla babam maç yapıyo
rezill durum bee sonra bırakmıştım bu huyumu
küçüktümmmmm tabiiiii
büyüdüğümde yaptıklarımdan çok utandımmm

YİRİM SENİ NANNN
ohhh ohh para alışveriş gezme tozma kahve keyfi kuaförr akşama yemek parıss tabı ertesi gunde kuafore gıderım nasılsa guzel bir kahvaltı arkasından fonum kalsın bozulmasın derde yokk yaparım nannn

ULEN SABAHTANBERI KONU PARİS OLUNCA MISAFIR COK OLUYOR Hhahahahah

ozamn phılıps azur serısıne bak onerırrm fıyatlrı daha uygundur sanrm ama tefalde guzl utudee dıye dusnyrm en son utum braundu oda fena deıldıııı

garuuu hala ütüde vallaa

heyyy huuuuuu huuuuu parise gel laaaa bırak ütüyü mütüyüüüü

o zaman ver coşkuyu ver coşkuyuuuuuuuuuu annadın sennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…