ayhhh bende koptumm
esma laaaaaaaaaaaa smiller çokça kullan istekli sorr
miroşş valla alemsin heeeeee
Ohooovv ne kadar hareretli mevzular konuşuluyor burda parisler felan...ama en hizlınız koket galia...Bende hamilelikten önce çok kuduruktum ama hamile kaldığımdan beri anormal isteksizim o niyetle öpmeye kalksa itiyorum.Tahammül edemiyorum birde hamişken hormonlar çoşar falan derler, bende libido sıfır..:44:
lannn paris yapmak için kadın otobanamı çıksın töbeeeee...
demekki kendine göre birini bulamadı... sevmeden insanın canı paris istermi beee .. yolda gördüğününe mi sulansın kadın.. ona layık birini gözüne kestirmedi demekki
kız senın kocana bişe olsa allah korusun 7 si çıkmadan evlenirsin..
sapıkkkkk
o kadan olsun beemızmızlan ma nennn tv sende kitap sende bı mırın kırın edıyon azcık iş yap yanı
ben okudum sildiğin şeyi
neden yaptın böle tatlım yaa
hade kocana dedin
annecini niye üzdün kiii
yapma böle yıpratma kendini sabır çekkk dua at
lann ne güzel işin var bide bıktım hayttan dion kitap okumadan beynin bunaldı zahırrr
böcüğüm patlıcanum philips ne kdar? pahalımı hangisinde koy resim bakalım
geçen sefer 250 TL sini verdi bugün eşim 2500 para ödedi dükanın kirası param bitti die yana yana beni arıyo laann içimden geldi çemkirmek kendimi tuttum...
sadec şöle dedim bak para bu bitiyomuş kendini paralı gibi göstermenin havası boşa ailene vericeksin tabii ben bunu kıskanan boş kadınlardan değilim am senin çocuğun olcak ben 4 ay maaş almıcam raporlu olcam önlem almak yerine herşeye koşyosun gerçi ben boşa konuşyom dedimm...
senin azcık paran olsun bankada yine ailene paralı gibi gösteryon kendini öyle olunca bende derim kocacım benim şunu öde bunu ödee...
Dio haklısın yok ama dio bundan böyle herkes kendini ayarlasın ben bana düşeni yaptım dio diyorda böcük bu unutur kiii bende acımıom naparsa yapsın
boşver böcük bu erkekler değişmio malesef cicim böle kabul etcez
kadınlar parissiz yaşayabilir onlar için eksiklik değil ama erkekler yaşayamaz ölür.
ama koket parisisz yaşamayaz sapıkkkkkkk
alyan kurban olsun burcum sanaaaaaaaaaben sana bişey diyim mi hiç olmasa hiç aklıma gelmesss
ama şu var alyamın dediği gibi para olsa çalışmasam bak yaparım gun ıcınde yorulmam yaparımm ama hanı canım çeker mi bilmıyom ama usenmem en azından
kız ben hamişken libidom fırlamıştııOhooovv ne kadar hareretli mevzular konuşuluyor burda parisler felan...ama en hizlınız koket galia...Bende hamilelikten önce çok kuduruktum ama hamile kaldığımdan beri anormal isteksizim o niyetle öpmeye kalksa itiyorum.Tahammül edemiyorum birde hamişken hormonlar çoşar falan derler, bende libido sıfır..:44:
yani ben gerçekten bu durumdan rahatsızım istekliyim bu durumdan kurtulmaya gibi ama sanki esma böyel bir problem var kurtulsam iyi olur gibi yani kurtulmasam da olur bu durumdan gibi soruyor istekli değil gibi bu drumdan kurtulmaya ben bunu didim tamaaam mı
laa kocam olmazsa yaşarım laa parissiz ben onunla bütünüm valla başka kimse umrum olmaz
ama kocamla parissiz bi yaşam düşünemiom parçalarım onu
hadii hadiii
ulubatlı hasan gelseeeeeeeee
kız onun içine erkek kaçmışşş....
anasına bilemm laf atıyor baksana...
koketa hergün paris olmıcak dion
hamile olmadan hergün paris varmıydı
lann tabe bigün anemle babamı gözetlemiştim itraf ediom anam çıkkks hiç bana çekmemiş
tabii bu dediğim boşanmadan önce ben 10 yaşlarında felandım koltuğun en tepesine çıktım yatak odaının kapısın üstü camdı bende bakıyım dedim anam ne görüyüm yazık laa babama adam çok yorulyodu valla annem yatmış yellencek nerdeyse umru değil ritmik sağa döçn sola dön rahat hazır ol gibi
ben bakarken bi düştüm koltuğun tepeden çenem yarıldı ses çıktı baba geldi beni bi dövdü terbisizzzzzz seni die
güneş 350 tl beni çok sarsar şuan yaaa zaten kredi kartı ödemedim daha .....
Neyse gelecek ay bakıyım ben buna olmadı eşimin kartıla alırım kabul ederse ütüye 350 hayatta vermez beyefendi
lann tabe bigün anemle babamı gözetlemiştim itraf ediom anam çıkkks hiç bana çekmemiş
tabii bu dediğim boşanmadan önce ben 10 yaşlarında felandım koltuğun en tepesine çıktım yatak odaının kapısın üstü camdı bende bakıyım dedim anam ne görüyüm yazık laa babama adam çok yorulyodu valla annem yatmış yellencek nerdeyse umru değil ritmik sağa döçn sola dön rahat hazır ol gibi
ben bakarken bi düştüm koltuğun tepeden çenem yarıldı ses çıktı baba geldi beni bi dövdü terbisizzzzzz seni die
alyan kurban olsun burcum sanaaaaaaaaa
kızz para olunca istersinn gün içinde alışveriş gez tozz akşama kocanı özlersin hahahaahah
kız ben hamişken libidom fırlamıştıı
annadım bacıcığım yafssss
ozamn phılıps azur serısıne bak onerırrm fıyatlrı daha uygundur sanrm ama tefalde guzl utudee dıye dusnyrm en son utum braundu oda fena deıldıııı
YİRİM SENİ NANNN
ohhh ohh para alışveriş gezme tozma kahve keyfi kuaförr akşama yemek parıss tabı ertesi gunde kuafore gıderım nasılsa guzel bir kahvaltı arkasından fonum kalsın bozulmasın derde yokk yaparım nannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?