Kokoşş Hatunlar Kulübü

peki buraya kadar tamam böyle yapman çok işe yarıyor mu parissiz oluyormu hayat böyle 10 sene 20 sene gidermi yani...

böyle mutlumusun yani hani böyle olunca özel hissediyomusun şimdi onu demek istiyorum

kızzz mıroş sen varya endersın bacımmm sende olan ıstek bızde yok napak yanı bunye meselisi benım hormonlarım salgılamıyo benım sucum yokkk

ütü demişken bende ömürtoş utuyu kırınca gıttım phılıpsın kazanlı utusunu aldım 350 tl dı sanrm fıyatııı guzl sımdılk bakalm gorczz
benimde ütüm tefal kazanlı çok ama çok memnunummm

senin paris aşıkını da ben cözdümm
garu gazlamış seni ve antalyadada çok gazlanıyonn
çok iyii kız aslında koceni kıskanıyon o zaman paris istiyonnnn
kıskanmak derkenn ileri boyut değill yanniiiiistemekle eşdeğer
anladın mı benüüüü

öncelikleee... kendimi ruslarla bir tutmam kültürüm bir değil çunkü

ikincisi asla ama asla kocam çocuğumdan önce gelemez..

hiç kimse ama hiçkimse çocuumdan önce değildir..

parise gidiceksin kocanın gözünü doyuracaksın tabiki..
zaten isteksiz olduğumuzu , sorun olarak görmesek burda paylaşmayız....

haaa şu varr... kimileri gözünü doyursada adamın daha fazlasını istiyor adam doyumsuz oluyor gene başka şeylere yonelior..

rusları sex objesi gibi görürler ama karılarına mini etek giydirmezler... öyle hanzoda çokk..

allah iyi adamlarla karşılaştırsın... yatak evlilikte çok önmli...

ama onun öncesinde onmli olan

evde sevgi saygıdır benm için...

eşi yıllarsa vajinusmus olanlar var... onlara sevgi ve şefkatle yaklaşan adamlar biliyorum ben..

rusların kültürünüde yaşamıda sevmem.. örnekte alamm malesef...

ama benmde görüşüm.. bir çiftin yatak hayatı mutlaka iyi olmalıdır... bunun için tek kadının değil erkeğinde çaba sarfetmesi gerekir

napıysınız
patronla bılonçolara baktık son günmuşyoruldum lenn beynm durdu
sonra dedım kımse yokken kıtap okuyumda kafam dağılsın kıtabımı bıtrdımşimdıkte fılm ızlıommm

lann ne güzel işin var bide bıktım hayttan dion kitap okumadan beynin bunaldı zahırrr

bunu eşimde anlatmıştı bana.
mazaret değil tam olarak ama napim. akşamları eve yorgun argın gidiyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum.
işimin bir kısmı bitince pert halde oluyorum. yatağa gittiğimde gözlerimden uyku akıyor.
bide adamı memnun etmek için ben yorulcam.
ertesi gün spatulayla kazırlar beni yataktan.
cıks ben rus garusu gibi olamam.
madem erkekler parisi seviyor o zaman eşinin rahatını sağlamak zorunda değil mi?
evim sıcak olsun eve gittiğimde yemek ve işler yapılmış olsun.
tek işim kocamı parise götürmek olurdu.
kaça bölüneyim ben söyle bana.

evet erkekler rusları parıs olarak görüyor bu doğru
ama şuna katlılmıyorum benımle sadece paris için mi olcak bı yere gıtmesın ve ya baska yere yönelmesin diye parıs mecbur olcakkk yok arkadas ben yanımda parıs yoldası değil hayat yoldası ıstıyom

evet kafana takıyorsun bacımmm bı da bişeydır en azından bu durumdan rahatsızsın bı uzmana danış ciddiym bu konu da haaa

evet cnm once kan değerlerime falan baktırıcam...

bakalım vucudumda neler eksik...

uykusuzlukta var tabi.. gece çocuk için uyanmalar falan... yorgunlukta etken...

yemek ya temizlik yap

çocuk bak... işe gel

gece kalk... kolay değil...

herşeye yetişmeye çalışıyoruz

kızlaaaarrrrrr beni dinleyin biiiiii

kim nederse desinnn ben bu tezi savunurum hepppp

şu madddiyat varya para para pararaa
herşeyin başı buuu

para olsa çalışmayız
yorulmayızz
parise uçağı kaçırılmazz
herkes mutlu olurrr
tabi saygı sevgiyi katmıyom şimdi
yüzeysel yazıyom

var mı katılmayanlarrrrr

evet kafana takıyorsun bacımmm bı da bişeydır en azından bu durumdan rahatsızsın bı uzmana danış ciddiym bu konu da haaa

evet cnm once kan değerlerime falan baktırıcam...

bakalım vucudumda neler eksik...

uykusuzlukta var tabi.. gece çocuk için uyanmalar falan... yorgunlukta etken...

yemek ya temizlik yap

çocuk bak... işe gel

gece kalk... kolay değil...

herşeye yetişmeye çalışıyoruz

böcüğüm patlıcanum philips ne kdar? pahalımı hangisinde koy resim bakalım

geçen sefer 250 TL sini verdi bugün eşim 2500 para ödedi dükanın kirası param bitti die yana yana beni arıyo laann içimden geldi çemkirmek kendimi tuttum...

sadec şöle dedim bak para bu bitiyomuş kendini paralı gibi göstermenin havası boşa ailene vericeksin tabii ben bunu kıskanan boş kadınlardan değilim am senin çocuğun olcak ben 4 ay maaş almıcam raporlu olcam önlem almak yerine herşeye koşyosun gerçi ben boşa konuşyom dedimm...

senin azcık paran olsun bankada yine ailene paralı gibi gösteryon kendini öyle olunca bende derim kocacım benim şunu öde bunu ödee...

Dio haklısın yok ama dio bundan böyle herkes kendini ayarlasın ben bana düşeni yaptım dio diyorda böcük bu unutur kiii bende acımıom naparsa yapsın

boşver böcük bu erkekler değişmio malesef cicim böle kabul etcez

Son düzenleme:

aynı şeler iştee çalışmasak bizde yorulmayızz
tamam diceksiniz çalışmakkk kötü mü değil tabide

paraya kıyıp kadeın tutsammm evi temizletsemmm
yine aynı iş yani para bence yine

alyam doğru diyorsun herşeyin başı para.
belki bunun en güzel örneği benim burda.
sürekli bir şeyleri kapatmaya ödemeye çalışıyoruz.
gelir az gider çok.
sürekli bunalım içindeyim.
daha anlatmadığım şeyler var.
eşime kızıyorum bazen.
bazende kendime.
evet ben eşimi severek evlendim çok şeyi başardık ama sanırım artık
yoruldum ve pilim bitti.
ve bazı şeyler hep aynı.....
bir insanı hep olumsuz şeyler yaşamak ne kadar sağlıklı kılar.
şu an ayakta durabiliyorsam tek nedeni oğlum!

Son düzenleme:
güzel oluyormu ütülüyomu

VALLA MEMMNUNNZ ben kullanmadım hıc utu ısı kocamda sımdılkk o pek bı begendıııı hehehe azur serısnn bır ustu dıye aldık bılıyorsn norml utulerde azur baya tutulduu...

çok istekli sormuyonki normal bişemiş gibi soryon bacıcığım istekli sormuyon istekli diil sin önce isteee

çok istekli sormuyonki normal bişemiş gibi soryon bacıcığım istekli sormuyon istekli diil sin önce isteee

kahkaha patladımttım yeminle ofiste....

lannn manyak garu.......

istekli soru nasıl sorulurrr.................

isteksiz soruyormuşum

Son düzenleme:
kızzz mıroş sen varya endersın bacımmm sende olan ıstek bızde yok napak yanı bunye meselisi benım hormonlarım salgılamıyo benım sucum yokkk

olabilir bimiom nenem 60 yaşlındaki dedmle paris için kaga ettiğine göre diyorum aileden nenemde isteklidi ahhahahaaa dedem anneme şikayet etmiş düşün kadın hala paris istiyo utanmıyoda demiş....annem anlattıı ama annem böle değil asla soğuk kanlı parissiz 15 senedir yaşıo gayet rahat umrundada değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…