Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok istekli sormuyonki normal bişemiş gibi soryon bacıcığım istekli sormuyon istekli diil sin önce isteee

ayhhh bende koptumm
esma laaaaaaaaaaaa smiller çokça kullan istekli sorr
miroşş valla alemsin heeeeee

lannn paris yapmak için kadın otobanamı çıksın töbeeeee...

demekki kendine göre birini bulamadı... sevmeden insanın canı paris istermi beee .. yolda gördüğününe mi sulansın kadın.. ona layık birini gözüne kestirmedi demekki

kız senın kocana bişe olsa allah korusun 7 si çıkmadan evlenirsin..

sapıkkkkk

yaa o bir etken doğru ama nedeni o değil gaz kısa sürelidir cnm benimkisi farklı ben kocamı hayal ediom bazan rüyamda bile paris göryom

ben kocamı çok arzuediom böle onu obje gibi değilde mutluluk gibi göryorum yani parise gidince mutlu oluyorum gerçekten enerjik oluyorum uyusam bile uyandırdıysa enerjim yoksa geliyo ....

kocamı kıskanıyom ama kıskanıom die paris etmiom ama daha deli paris ediom oda etken ama diyorum ben çok istiom oluyo istemedimmi beni o asla zorlamaz bilir benim istemem lazım yoksa kötü olur oda beğenmez

ahhhh canım yaa haklısın valla
bende babmın evinde lükse alışkındım arabam bilem vardı altımda
evlendimm iyiydi ama şu koceminn babası herşeyi batırdı
yine iyi şükür ama ev borcu büküyo belimizi
ama şükür olsun tabii
varlıkdan yokluk zor ama

kopardınız nan beniburda stajer kız bu kadona noldu diye bakıyoooo
itibarim sarsılıyooo haaaaa

kadınlar parissiz yaşayabilir onlar için eksiklik değil ama erkekler yaşayamaz ölür.
ama koket parisisz yaşamayaz sapıkkkkkkk

kadınlar parissiz yaşayabilir onlar için eksiklik değil ama erkekler yaşayamaz ölür.
ama koket parisisz yaşamayaz sapıkkkkkkk

ama varya bende özlerim kızz şaka değill canım çeker ayıptır sölemesiiii
aynı kokiş dediği gibi enerji mutluluk salgılanıyo
üstüne bide duşş ooooo kimse kaçıramaz keyfimi

ama varya bende özlerim kızz şaka değill canım çeker ayıptır sölemesiiii
aynı kokiş dediği gibi enerji mutluluk salgılanıyo
üstüne bide duşş ooooo kimse kaçıramaz keyfimi

kız kocan olmasa canın çekermi...

tabiki bizim kültürümüz farklı tabii onları örnek alarak yaşayamayız çünkü garular doyuumsuz azcık erkek sert yapsa gaçar onlar beee sevgiden saygıdan haberi yok onların ...

öncelikle onlarda yıp kavramı yok objeler dediğim gibi karakter sıfır olanlarda var iyi huylu olanıda var ama bene bakarsan asla Türk kadını gibi olamaz bir rus garusu bukdar emeğe işe gelemez bunu bizim erkeklerde biliyo onlarda aile karamı bile yok ben aile karamına çok önem veririm oyüzden çok çocuğum olsun kalabalık olalım saygı segiyle büyüsün diorum...

Sevgi başta oluyor insanlarda saygıya dönüşüyor zmanla insanlar yaşlandıkça daha saygı gösteriyor birbirine...

ama tek kelime diom ben eşim çaba göstermese bende pariste çok mutlu olmazdım böylede bişi ar şimdi buda önemli dediğin gibi....

Türk kadının işi zor ve en çok ezilende Türk kadını .....yabancı garuya eziyet et borca sok sonra paris iste yaparma arkasına bakmadan kaçar ama Türk kadını dayanır güçlüdür hemen evliliği bitsin istemez (ünlüler hariç) kurtarmaya çalışır çocuğu düşünür onlar da çocuk karamı bile önemli deil......babalarını satarlar paris için bukdarıda fazla yani..

Lafın kısası dediğin gibi kadın değer görecek sevilecek saygı duyulacak paristede mutlu olucakki istesin bazı şeleri...

onlar bukdar iş yapmıyor cnm ben resepsiyonda rez. yaparken o rus garusu ben burda 8 saat dikilemem benim bacaklarımda aris olur dedi cıkkkss olursa oturarak mis. ilişkilerinde çalışırım olmazsa da çalışamam yorulurum dedi...çok çalışmıyolar yani zora gelmiolar evde iş yapmaz yemek bilmez saçma sapan yemekler eften püften...yani çokta temiz olduğu söylenemez ei olsa yaprmış laa 10 m2 lik odayı temizlemesek elini atıpta bi süpürge tutmaz 24 saat parise gider ama...

ben zor olanı başarmaya çalışyom ama bakalım evi şuan temzilemiom belki ama yemek yapıyorum ede yemek benimde hoşuma çok gitti 3-4 aydır...ama kızarsam yemek yapmam...

sonra ütüydü çamaşırdı dolaplardı hep düzgündür ...kendime de bakarım hamileyim bak geçen kuaföre gittim pakete kız dedi çok bişe yokki dedi dedm olsun al ben temiz gezerim eşim sevmez kıl tüy pislik gibi gelir banada örecem yakında diyenlere şok olurum kaşıntıdan zaten ölür insan....

ben iş ederim ama parisede akşamı istiyosam giderim kedimi bile gör yakrım mis gibi kokar benim kedim rus garudan güzel kokar tertemizdir patisi pembe kedi gördünmü benimkis patileri pempe....

ama işte çocuk olcak ve bende bazı şelrden feragat edicem tabiii hergün olmayacak paris esmanın dediği gibi minik bebek elimde o bana muhtaç o önce gelicek ....
Eşimde bu konuda anlayışlı olması lazım ama tamamıylada onu ihmal etmem

koketa hergün paris olmıcak dion

hamile olmadan hergün paris varmıydı

hepimiz öyle istiyoz cnm hayat yoldaşı oyüzden evleniyoruz yoksa paris için evlenmeye gerek yok

ben örnek verdim sadece böyle dedi dedim sen hayat yoldaşı istiyoruz ama hiç onun isteğine önem vermiyoruz hayat yoldaşı nere kadar böyle bekler ....oda erkek oldunu hissetmek ister hüklüm kurmak ister aynı bizimde kadın olduğumuzu hissetmek istediğimiz gibi yani...

VALLA MEMMNUNNZ ben kullanmadım hıc utu ısı kocamda sımdılkk o pek bı begendıııı hehehe azur serısnn bır ustu dıye aldık bılıyorsn norml utulerde azur baya tutulduu...

güneş 350 Tl beni çok sarsar şuan yaaa zaten kredi kartı ödemedim daha .....

neyse gelecek ay bakıyım ben buna olmadı eşimin kartıla alırım kabul ederse ütüye 350 hayatta vermez beyefendi

ben sana bişey diyim mi hiç olmasa hiç aklıma gelmesss

ama şu var alyamın dediği gibi para olsa çalışmasam bak yaparım gun ıcınde yorulmam yaparımm ama hanı canım çeker mi bilmıyom ama usenmem en azından

Ohooovv ne kadar hareretli mevzular konuşuluyor burda parisler felan...ama en hizlınız koket galia...Bende hamilelikten önce çok kuduruktum ama hamile kaldığımdan beri anormal isteksizim o niyetle öpmeye kalksa itiyorum.Tahammül edemiyorum birde hamişken hormonlar çoşar falan derler, bende libido sıfır..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…