bende cok sevıyom nektarımm sükütvordude (sen annadın)sevıyommm
olurpiz faceciler...
bizede verinnn yaaa :'(
bu arada ben yeni halimi ekledim albümüme, 3-4 yıl önceki hallerimi görmüştünüz şimdikine de bakarsınız dimmi, kahkülüm yok artıkbenım faceımmm yokkkkk
mrb kızlar, yeni gördüm burayı deim bende slm vereyim...evliyim, oğlum var, çalışıyorum, ve son derece kokoşum...ve ev işi dahil herişi kendim yaparım...:)
ay geriyi de unutmayalım, o da sevilesi
olurama ben işte face açamıyorum yasakk.. anca evde
bu arada ben yeni halimi ekledim albümüme, 3-4 yıl önceki hallerimi görmüştünüz şimdikine de bakarsınız dimmi, kahkülüm yok artık
çok istiyorum o rengi ben de, ama saçlarımı açmaları lazımmış önce yazık canım saçlarımı açtırırsam mahfolucaklarevet bacımmmmm geride unutulmaz dımı ama sungerım cok tatlı yaaaa gercı ben onu ılk çıktıgında peynır zannedıyodummmm
bu arada sende hurrem havası var saclarını onun rengındeee yap bacımmm
kabul ettim canım :)))))Kızlarrrr bende görmek istymm sizi
selam kızlar nasılsınızzz işler bizim biraz karısık degısklık vs vardaaa ondan fazlza gıremıyorum ogleden sonrada bılg teslımı yapczzz yanı bılg yok.
sımdı trendyoldn ındırm cekım vardı bırtane su elbıseyı sıparıs verdım ılk defa elbıse rıskıne gırdım 38 beden umarım olursizce nasıllEki Görüntüle 265813
çok istiyorum o rengi ben de, ama saçlarımı açmaları lazımmış önce yazık canım saçlarımı açtırırsam mahfolucaklartam da uzattım.. ama aklımdaa
saçların kumral sanırımm cok fazla acmalarına gerek kalmaz senın sacın o rengı cabuk tutarrr ve acayıp yakısırrrr hurremmmımmm benım
güzelmiş canım, ama resim çok küçük pek belli olmuyo modeliselam kızlar nasılsınızzz işler bizim biraz karısık degısklık vs vardaaa ondan fazlza gıremıyorum ogleden sonrada bılg teslımı yapczzz yanı bılg yok.
sımdı trendyoldn ındırm cekım vardı bırtane su elbıseyı sıparıs verdım ılk defa elbıse rıskıne gırdım 38 beden umarım olursizce nasıllEki Görüntüle 265813
selam kızlar nasılsınızzz işler bizim biraz karısık degısklık vs vardaaa ondan fazlza gıremıyorum ogleden sonrada bılg teslımı yapczzz yanı bılg yok.
ay burcuuuu iyice gaza geldim bebeyimm maaşı alınca kuaföre koşturucam, eşim de boyatma diye vık vık ediyosaçların kumral sanırımm cok fazla acmalarına gerek kalmaz senın sacın o rengı cabuk tutarrr ve acayıp yakısırrrr hurremmmımmm benım
hımmmm bence hoşşşş gule gule kullan canımmm renk çok herşeyle uyum sağlar
güzelmiş canım, ama resim çok küçük pek belli olmuyo modeli
bu esnemeyen kumaşa benziyo, inş problem yaşamazsın bedende
elbisen şık cnm olmaz ise değişim yapor trenyol.. o yüzdenn için ferah olsun..
NEKTARRRRRR KIZZZZZZ
ÇOK HOŞ GARUYMUSSUN NAN
MAŞALLAHHHHHHHH41 KERE
HARBİ HÜRREM HAVASI VAR ZAYIF HÜRREM
ay burcuuuu iyice gaza geldim bebeyimm maaşı alınca kuaföre koşturucam, eşim de boyatma diye vık vık ediyoönce onu ikna etmem lazım ama
bnm saçlar doğal kızıll...
hürrem benden kıskandııı
tabee gözüm kahve ama onu kıskanıpp bende lens alabülerüm
bnm eşimde lesne karşı hiçç ama hiiçç istemiyor..
bende çok istiyorum bakalım..
ne olucak sonunda kim kazanıcakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?