Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende cok sevıyom nektarımm sükütvordude (sen annadın)sevıyommm
ay geriyi de unutmayalım, o da sevilesi
piz faceciler...

bizede verinnn yaaa :'(
olur ama ben işte face açamıyorum yasakk.. anca evde

benım faceımmm yokkkkk
bu arada ben yeni halimi ekledim albümüme, 3-4 yıl önceki hallerimi görmüştünüz şimdikine de bakarsınız dimmi, kahkülüm yok artık

evet bacımmmmm geride unutulmaz dımı ama sungerım cok tatlı yaaaa gercı ben onu ılk çıktıgında peynır zannedıyodummmm

bu arada sende hurrem havası var saclarını onun rengındeee yap bacımmm

evet bacımmmmm geride unutulmaz dımı ama sungerım cok tatlı yaaaa gercı ben onu ılk çıktıgında peynır zannedıyodummmm

bu arada sende hurrem havası var saclarını onun rengındeee yap bacımmm
çok istiyorum o rengi ben de, ama saçlarımı açmaları lazımmış önce yazık canım saçlarımı açtırırsam mahfolucaklar tam da uzattım.. ama aklımdaa

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızzz işler bizim biraz karısık degısklık vs vardaaa ondan fazlza gıremıyorum ogleden sonrada bılg teslımı yapczzz yanı bılg yok.
sımdı trendyoldn ındırm cekım vardı bırtane su elbıseyı sıparıs verdım ılk defa elbıse rıskıne gırdım 38 beden umarım olursizce nasıll

hımmmm bence hoşşşş gule gule kullan canımmm renk çok herşeyle uyum sağlar

çok istiyorum o rengi ben de, ama saçlarımı açmaları lazımmış önce yazık canım saçlarımı açtırırsam mahfolucaklar tam da uzattım.. ama aklımdaa

saçların kumral sanırımm cok fazla acmalarına gerek kalmaz senın sacın o rengı cabuk tutarrr ve acayıp yakısırrrr hurremmmımmm benım

saçların kumral sanırımm cok fazla acmalarına gerek kalmaz senın sacın o rengı cabuk tutarrr ve acayıp yakısırrrr hurremmmımmm benım

bnm saçlar doğal kızıll...

hürrem benden kıskandııı

tabee gözüm kahve ama onu kıskanıpp bende lens alabülerüm

güzelmiş canım, ama resim çok küçük pek belli olmuyo modeli
bu esnemeyen kumaşa benziyo, inş problem yaşamazsın bedende

elbisen şık cnm olmaz ise değişim yapor trenyol.. o yüzdenn için ferah olsun..

ay burcuuuu iyice gaza geldim bebeyimm maaşı alınca kuaföre koşturucam, eşim de boyatma diye vık vık ediyo önce onu ikna etmem lazım ama

hımmmm bence hoşşşş gule gule kullan canımmm renk çok herşeyle uyum sağlar

güzelmiş canım, ama resim çok küçük pek belli olmuyo modeli
bu esnemeyen kumaşa benziyo, inş problem yaşamazsın bedende

elbisen şık cnm olmaz ise değişim yapor trenyol.. o yüzdenn için ferah olsun..

tesekkurler kızlar benmde tek korkum bedennnn cok dar olursa gıymem cunku sevmıyorum oleeee yapısk yapısık umarm olurrr tam ıstedgm gıbı bişi bırnn sepetndeydı hemen kaptımmm hemn bıtms guzllr ztn işte denerm olmzsa ıade varms ona guvndım ztn

NEKTARRRRRR KIZZZZZZ
ÇOK HOŞ GARUYMUSSUN NAN
MAŞALLAHHHHHHHH 41 KERE
HARBİ HÜRREM HAVASI VAR ZAYIF HÜRREM

Son düzenleme:
ay burcuuuu iyice gaza geldim bebeyimm maaşı alınca kuaföre koşturucam, eşim de boyatma diye vık vık ediyo önce onu ikna etmem lazım ama

kız o vıklasın dursunnnnn guzel olcan dıye ıstemıyodurrr canım kıskanç kocalar ıste kaş göz mıhrap yerınde bacımmm boyat maşşını alınca ondende kahkul degıl ama kesım yaptır sole hafıf yana dogruu vallla pek bı guzel olursunnn

bnm eşimde lesne karşı hiçç ama hiiçç istemiyor..

bende çok istiyorum bakalım..

ne olucak sonunda kim kazanıcakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…