Kokoşş Hatunlar Kulübü

nedeni gayett açık cnm araba senin üzerine yeni alırsa kendi üzerine alacak ...ama bunu zorlayan ailesi olabilir tahminimce salkça bi düşünce..:44:

herşey cok kirli cevre yıycekler sonumuz ıyı değil valla

evet... cnmm bu durumda eş çok onemlii... bundan sonraki tepkilerine bakıcam eşimin...

benm ve oğlu için çabalrsa benn ondan daha çok çabalarım ama gözü halaa o tarafa kayarsa benm zaten yapacak bişeyim kalmazz..

anladım bacım senı hemde cok ıyı anladımmm bosver sattırma elınden gelenı yap dedğin gibi tek bi sorun olursa altında bı sey var demektır hıc takma keyfını de kımse kacırmasın sallla bosverrr

kızlar ben 11 e doğru gidicem bugün konsey yapılacak Prof aradım dün ve yarın konseyi toplayalım dedi sizde gelin dedi...doktorlar toplanacak hepsi kardeşimin hastalığı konusunda konuşup gün alacaklar daha neler olcak bilmiom ama böyle durum...ve annem yok daha hanfendi gelecek bide bana ptsi gün vermesinler ben nası gelcem yorgun argın hastaneye dio...

uğur böcüğüme kım neden yanısss yapmışşşş bakıyımmm

nedeni gayett açık cnm araba senin üzerine yeni alırsa kendi üzerine alacak ...ama bunu zorlayan ailesi olabilir tahminimce salkça bi düşünce..:44:

mada mülkte gözüm yok...

elim ayağım tutyor çalışıorum ama araba satıp araba almak benim aileme dokunur...

ben aile çıkarlarımı düşünüyorum... o ne düşünüyor bilemiorum belkide para sıkıntısına düştü..

şuan çözemiyorum dedim yaa... kimi suçlayıp kimi suçlamayacağımı bilemiorum ...

ama diyeceğim laf bnm hakkımda iide kötüde düşünene... benm için düşündüklerininn kat ve kat fazlasını yaşatsın ... iilikse iilik kötülükse kötülük..

allaha sığınabilirim... başka yerim yook.

ALLAH yardımcınız olsun mıroşummmm hayırlısıyla amelıyatını olup sağlına kavussun kardesın,annen durumun cıddıyetının farkında degıl herhalde daha

cnm allah şifa versinnn...

kızz dun arabda giderlen aklıma geldii.

3000 istemiş yaa keşkemm biraz konuşsaydın.. durum bu bu die belki 2500 2000 yapardı.. adanaki proflar öyle kaul ediorlar...

gerçii sağlığı yerıne gelsindee... başka şey önmli değil...

rabbim acil şifalar versinn kuzum benmm sapasağlam ayağa kalıcak inşallah...

sende anne durum cıddı de

bişe demez sana... doktor ne zman gün verirse sen o günü kabul et canım benimm...

kardeşinin fotolarına baktım dün faceden, maşallah çok neşeli hayat dolu biri gibi yansıdı bana fotolardan, inş çok güzel geçer ameliyatı canım, dualarım sizinle..

miroşşşş bacım sen benden ne ıstıyon kı sunger bob benım aşkımmmm yanında kı ben degılım petrık o
ay ben de hastasıyım sünger bob'un, saftirik petriki de seviyorum ama

bende cok sevıyom nektarımm sükütvordude (sen annadın)sevıyommm

piz faceciler...

bizede verinnn yaaa :'(

mrb kızlar, yeni gördüm burayı deim bende slm vereyim...evliyim, oğlum var, çalışıyorum, ve son derece kokoşum...ve ev işi dahil herişi kendim yaparım...:)

kız sildimm yaaaa ben halaa duryomu??
yok cnm durmuyo herhal
sen yokmuşsun ben kendme kendıme çırpınmışım o sıralarda

anladım cnm
herşey ınş.senın dıledığın gıbı olur

[hayırlsıı olsun tatlım
annenede şaşmamak elde değil hee
bakalım nolcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…