cnmm aslında uzun bir hikayee... burda anlatıp tadımız kaçsın istemiorumm .. o yüzden anlatmıorum.. ama sadce arıza yüüznden satmak isteidğini düşünmüorum arabayı..
o yüzden öyle dedim..
ona göre araba arızalı satalım.. ama alıcağın arabadada aynı hatayı yaparsan... yine olacağı bu ama ısrarla satmak istedi..
bende nedeninin bu olduğuna inanmıyorum...
evet cnm kanser çok yaygın oldu nedense allahım kimselere bu acı vermesin dertten kederden yok sigaran içkiden diyenlere şaşıryorummm bazı insanlara..çünki halam neşeli eğlenceli gamsız ve hiçbir alkol sigara kullanmazdı..
miray gttı resmım kaldı
esmacım şuan senı cok ıyı anladın
her kım olursa olsun senı mutsuz eden ınsanı cıkart gtsın hayatından
iyiliktende gerçekten maraz doğar bende bunu cok yaşadım
hıc tanımadığım ınsanlara bıle sıcak olmaya çalışrken ınanılmaz laflar işittimama umrumda değiller açıkcası
sen en iyisini yapmışsın tatlım
pardon cnm ben senı ıst da sanıyordumaa bıde yawrun varmış bak onuda yenı öğrendım tabıkı sana şart olmuş araba
evet burcucum araba benm...
Eşimin ailesinden hakketmediğim laflar işittim..
Kaynım eltim dahil...
Onları duyunca inanamadım buyuk tartışmalar yaşadık eşimlee...
Boşanmayı bile düşündük...
Sonraa eşim özür dilerdi.. Huzursuz eden benm ailemse görüşme dedi...
Ama ondan 2 hafta sonra.. Benm arabamn arızası çıktı ve satalım die tutturdu...
şuan aile ile görüşmüorum... Görüşmeyıde düşünmuyorum...
Ailem gibi gördüm çok sevdim kızları gibi davrandım...
Kaynıma kardeş gibi oldum.. Iisinde kötüsünde yanında oldum..
Ama hakketmiyeceğim laflar duydum... çok incindim..
Iilkten maraz doğarr.. Derlerdii.. Onu yaşadım...
Bende beni üzen insanları hayaımdan çıkardım...
Ama eşim zorlanıor bu konuda ailden vazgeçemez bende geçemm insanın ailesi başkadır...
Kendi gitsin oğlunu götürsün ama n benden onlara neden onlardan bana bşe getirmesin..
Isteğim bu ama eşim bunu ailesinden kopmak olarak alıgılıyor ...
Kendısının aile olduğunu unutuyor zman zman...
Benm yapacağım son şey arabanın borcunu odemek .. Altından gene bişeler çıkarsa...
çok farklı sebepler olduğunu anlıcam veee.. Ozman bişeyler yapmaya çalışıcamm..
şimdilik ailesi yok hayatımda... Söyledikleri laflarla yüzleşmedikleri sürecede olmıcaklar..
Eşim ne derse desin...
Uğur böcüğümm... Cnm araba bana şart.. Oğlum var işe gelmeden ablama bırakıorum.. Işten çıkınca alıyorum..
Benm için araba özel değil malesef ihtiyaçç... Araba olmayıncaaa bizde hayat duruyor...
Iskenderun küçük bir bölge her yere taksi çalıştırab bir bölge değil.. Var taksi paralarıda çook uçuk ... Mesela ablama çouğu bırkamak ve almak için günde 20 tl ödüyorum...
kız sildimm yaaaa ben halaa duryomu??
şımartma bucuyu o süngerli şeyin yanındaki dobik bucuya benzio....
yanlış olan ne bılıyor musun cnm
yıllardır konuştuğum bı ınsanın cıkıp o ınsana desek olması
ben yanlışı cok ıyı gördum duydum okudum
neyse önemsemıyorum
cok yazıkkı tee eskıden sözlumle ayrıldığımı bıle yüzüme vuruldu
ne acı demı
sankı kocamdan ayrıldım kıme neyse bundan
cok üzüldüm ve hakkımı helal etmıyorum o ınsanlara
ben kalp kırmaktan korkarken cok kötü kalbım kırıldı
hakaretler edıldı özelden hep alttan aldım
neyse boşverdım
yokkı başka nerden bulam bacım
nedeni gayett açık cnm araba senin üzerine yeni alırsa kendi üzerine alacak ...ama bunu zorlayan ailesi olabilir tahminimce salkça bi düşünce..:44:
kızlar ben 11 e doğru gidicem bugün konsey yapılacak Prof aradım dün ve yarın konseyi toplayalım dedi sizde gelin dedi...doktorlar toplanacak hepsi kardeşimin hastalığı konusunda konuşup gün alacaklar daha neler olcak bilmiom ama böyle durum...ve annem yok daha hanfendi gelecek bide bana ptsi gün vermesinler ben nası gelcem yorgun argın hastaneye dio...
kızlar ben 11 e doğru gidicem bugün konsey yapılacak Prof aradım dün ve yarın konseyi toplayalım dedi sizde gelin dedi...doktorlar toplanacak hepsi kardeşimin hastalığı konusunda konuşup gün alacaklar daha neler olcak bilmiom ama böyle durum...ve annem yok daha hanfendi gelecek bide bana ptsi gün vermesinler ben nası gelcem yorgun argın hastaneye dio...
kardeşinin fotolarına baktım dün faceden, maşallah çok neşeli hayat dolu biri gibi yansıdı bana fotolardan, inş çok güzel geçer ameliyatı canım, dualarım sizinle..kızlar ben 11 e doğru gidicem bugün konsey yapılacak Prof aradım dün ve yarın konseyi toplayalım dedi sizde gelin dedi...doktorlar toplanacak hepsi kardeşimin hastalığı konusunda konuşup gün alacaklar daha neler olcak bilmiom ama böyle durum...ve annem yok daha hanfendi gelecek bide bana ptsi gün vermesinler ben nası gelcem yorgun argın hastaneye dio...
ay ben de hastasıyım sünger bob'un, saftirik petriki de seviyorum amamiroşşşş bacım sen benden ne ıstıyon kı sunger bob benım aşkımmmm yanında kı ben degılım petrık o
kardeşinin fotolarına baktım dün faceden, maşallah çok neşeli hayat dolu biri gibi yansıdı bana fotolardan, inş çok güzel geçer ameliyatı canım, dualarım sizinle..
ay ben de hastasıyım sünger bob'un, saftirik petriki de seviyorum ama
kardeşinin fotolarına baktım dün faceden, maşallah çok neşeli hayat dolu biri gibi yansıdı bana fotolardan, inş çok güzel geçer ameliyatı canım, dualarım sizinle..
ay ben de hastasıyım sünger bob'un, saftirik petriki de seviyorum ama
yok cnm durmuyo herhalkız sildimm yaaaa ben halaa duryomu??
evet... cnmm bu durumda eş çok onemlii... bundan sonraki tepkilerine bakıcam eşimin...
benm ve oğlu için çabalrsa benn ondan daha çok çabalarım ama gözü halaa o tarafa kayarsa benm zaten yapacak bişeyim kalmazz..
anladım cnm
herşey ınş.senın dıledığın gıbı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?