ayyy teşekkür ederim canımmmmNEKTARRRRRR KIZZZZZZ
ÇOK HOŞ GARUYMUSSUN NAN
MAŞALLAHHHHHHHH41 KERE
HARBİ HÜRREM HAVASI VAR ZAYIF HÜRREM
evet işte kıskançlığından yapıyor, makyaj yapınca da "ayy hiç güzel olmamış, aşkım doğal halin daha güzel makyaj yakışmıyo sana diyo"kız o vıklasın dursunnnnn guzel olcan dıye ıstemıyodurrr canım kıskanç kocalar ıste kaş göz mıhrap yerınde bacımmm boyat maşşını alınca ondende kahkul degıl ama kesım yaptır sole hafıf yana dogruu vallla pek bı guzel olursunnn
albümüme eklemiştim bennhanı fotomu var ben goremedm
hazal ben burdayım, dünden beri bekliyorumKıslar çabuk gelin bakın becerebilirsem resim ekleyeceğim kaçırırsınız ona göre
ayyy teşekkür ederim canımmmm
ben de sizi görürüm inş foto eklediğinizde
evet işte kıskançlığından yapıyor, makyaj yapınca da "ayy hiç güzel olmamış, aşkım doğal halin daha güzel makyaj yakışmıyo sana diyo"moralimi bozuyo benim yaa, ben yeşil göz kalemini çok severim ama..
boyatcam, kahkül istiyorum zaten de anlım dar benim galiba, yandan yaptırabilirim
albümüme eklemiştim benn
hazal ben burdayım, dünden beri bekliyorum
hazaaaaaaaaaaaal 1 saattir sana ayrıntılı anlatıcam diye deli oldumyapamazsan üzülürüm
adım adım böyle..Eki Görüntüle 265894 Eki Görüntüle 265895 Eki Görüntüle 265896 Eki Görüntüle 265897 Eki Görüntüle 265898 Eki Görüntüle 265899
hazaaaaaaaaaaaal 1 saattir sana ayrıntılı anlatıcam diye deli oldumyapamazsan üzülürüm
adım adım böyle..Eki Görüntüle 265894 Eki Görüntüle 265895 Eki Görüntüle 265896 Eki Görüntüle 265897 Eki Görüntüle 265898 Eki Görüntüle 265899
olmuş walla, çıpçıtırOlmuş kızlar hadi bakın bakimmm
olmuş kızlar hadi bakın bakimmm
olmuş walla, çıpçıtır
oldu olduu bebişimmm fıstuk gıbısın maşallaaahhhh
nan bızım topikin gacıları bırbırınden guzellll vallahıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?