günaydın kızlar nasılsınızz...
bir selam verıp hemen işime donmem lazım acılll haftasonue ve iş goturdum ama tam olark bıtmedı 1 sata ıcnde toprlyp ogleye kadrda kontrollerı yapmam lazımm..
annem geldııı temzlıge basladı evdeee kızzlarrr...
annem surkelı bana solenıyor hehe evı doldurmussun dıye halbukıe sya almayı hıc seevmem hepsı kendınn heves edıpde ceyızıme aldıkları haberı yok soyluyorum ınanmıyorrr...:):)
neyse işte allahtn annem buhafta gelms buhaftann younlugndn cuma gunu baygın dustum cumrtesı netı bıle acmdm ıs yaptımmmmm off ofof
haıd bana kolay glsn kızllr sızlerede toparlayım ısleır doncem dua edınn bana
Günaydın kızlar, iyi haftalar hepimize Eki Görüntüle 375365
güneşcim hadi gözün aydın canım kavuşmussun anneciğine.
oh evin mis gibi olur şimdi.
eşim gittiğinde bende annemi, çağıracağım.
kalır bikaç gün.
kolay gelsin canımmmmm gözün aydınnnn
saolun kızlar annemde hasta onu cok yormak ıstemıyorum ama oda bana accıdı ... hatta hıc ızmıre gelmk ıstemeyen kaıdn karar aldııı
cok zayıflamısımoyuzden 2 ayda 1 kere gelıpppp 1 hafta kalıp ısleırmı yapıp gıtcekmıs nasıl kıyayım anama bennn.. saolsun neysee bakalımmm.. yınede cok faydası olack bana ana yuregı işte
çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaar!
artık bizde 6 da çıkıcaz. akşam eve varışım gecikecek!
motor filan takmam lazım kendime!
oğluşumu her akşam yıkayım diyorum artık ama
daha erken mi acaba?
gün aşırı mı yıkasam?
allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.
onlar olmasa ne yaparız.
onlar eski toprak bizden daha sağlam valla.
güneşcim benimki bahçede oynamaya başlamış ya akşamları gelince saçları ter kokuyor. Yüzü kir içinde oluyor. Bana kirli gözüküyor. Saçları filan kötü oluyor. Ama ben saçını kestirmeyeceğim. Haftada 2 yıkıyordum 3 e çıkar artık!
günaydınn kızçelerrrrrrrr
okadar yorgunum kii kolumu kaldıracak gücüm yok inanınnnnn
c.tesi sabah 08:30 dann hiç duraksız c.tesi gece 12 ye kadar iş yaptım hiç duraksız
cam pencere kapılarrr perdelerrrr akla gelicek herşey banyo wcc mutfakk heryeri temizledik
bir nevi bahar temizliği oldu saolsunn annem öğlen geldi yardıma halbuki gelmesin yorulmasın diye ona bişiy demedim anlamış benim temizlşk yaptığımı sürpriz yapmış bana Allah razı olsunn
kocem de yoktuu olsa zati napcak daaa
valla bittim bittim ama evim mis oldu
kadın çağıracaktım yine beğenmem etmem diye çağırmadımm ama inanın tırnaklarım bile ağrıyorr
çam mak 2 gündür duraksız çalışıyorrr
ne çok sızlandım dimi
ha bide bunun üstüne dün çaya arkadaşlarım geldilerrrr
tabu oynadık eğlendik yine ama ben sadece börek yaptımm onlar herşeyi hazırlamışlar sağolsunlar gece 12 de gittiler
temem öle derım ayy bu konuda cok başarıszım ne ızın alabılrım nede para konusunu açarım
kıme verdın len
10 15 tl falandı sanırım ayy unuttum daha yenı siparış ettığim şeyı
hanzedeye mı verdın
ya bu ünlüler cok beleşçi hee
adı lazım değil bı programdan mılyarları kazanıyolar
bıze arabalarını bırakıyolar
ama ona ödeme yok
geçen logomuzu koymuş sponsor dıye programına o
cok beleşçiler
patronummu arayp yemek yıyelım dıolar masrafı patronuma yıkmak için
oda gtmıo artık
günaydın böcük... günaydın kızlar..
şu sattelere oynayanlara iyi bir küfür ettim ben sabah sabah sen merak etmeeeee
Günaydın kızlar....Bende ayılamadım gecede hiç uyuyamadım.Bilinç altımda sondaj çalışması var sanki.Sürekli saçma sapan düşler....Çoook güzel bereketli ve huzurlu bir hafta olsun inşallah hepiniz için diyor ve sayfanın altındaki gözetleme yerimi alıyorum...
Koketa.....Cuma günü doktora gittim 100 lük şeker yüklendi kızımızı gördük çok büyümüş ya inşallah senin paşada randevuda açar suratını çok şaşıracaksın bende bir aydan fazladır ilk gördüm yüzünü değişmiş...
günaydın kızlar nasılsınızz...
bir selam verıp hemen işime donmem lazım acılll haftasonue ve iş goturdum ama tam olark bıtmedı 1 sata ıcnde toprlyp ogleye kadrda kontrollerı yapmam lazımm..
annem geldııı temzlıge basladı evdeee kızzlarrr...
annem surkelı bana solenıyor hehe evı doldurmussun dıye halbukıe sya almayı hıc seevmem hepsı kendınn heves edıpde ceyızıme aldıkları haberı yok soyluyorum ınanmıyorrr...:):)
neyse işte allahtn annem buhafta gelms buhaftann younlugndn cuma gunu baygın dustum cumrtesı netı bıle acmdm ıs yaptımmmmm off ofof
haıd bana kolay glsn kızllr sızlerede toparlayım ısleır doncem dua edınn bana
güneşcim hadi gözün aydın canım kavuşmussun anneciğine.
oh evin mis gibi olur şimdi.
eşim gittiğinde bende annemi, çağıracağım.
kalır bikaç gün.
ayyy inş. görmezsem doktoru boğarım artık
2 aydır pipi göryorum yaaa meraklısı değilim artık yetti...!!! şeker yüklemen nasıl çıktı aradılarmı?
hastane fiyatları uçmuşmu doğum ücretinde değişme varsa ben yarın vedalaşabilirim erhanla bilmiyorum haberlerde duydum özeller %70 ken bizden aldıkları ücreti %90 çıkarmışlar beni etkilerse o hastaneyi bırakmam gerekebilir offf bize denk geldi olaya bak...
güneş bitirdin mi işi şimdi ???
güneşcim benimki bahçede oynamaya başlamış ya akşamları gelince saçları ter kokuyor. Yüzü kir içinde oluyor. Bana kirli gözüküyor. Saçları filan kötü oluyor. Ama ben saçını kestirmeyeceğim. Haftada 2 yıkıyordum 3 e çıkar artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?