Kokoşş Hatunlar Kulübü

kolay gelsin canımmmmm gözün aydınnnn

Günaydın kızlar, iyi haftalar hepimize Eki Görüntüle 375365

güneşcim hadi gözün aydın canım kavuşmussun anneciğine.
oh evin mis gibi olur şimdi.
eşim gittiğinde bende annemi, çağıracağım.
kalır bikaç gün.

kolay gelsin canımmmmm gözün aydınnnn

saolun kızlar annemde hasta onu cok yormak ıstemıyorum ama oda bana accıdı ... hatta hıc ızmıre gelmk ıstemeyen kaıdn karar aldııı

cok zayıflamısım oyuzden 2 ayda 1 kere gelıpppp 1 hafta kalıp ısleırmı yapıp gıtcekmıs nasıl kıyayım anama bennn.. saolsun neysee bakalımmm.. yınede cok faydası olack bana ana yuregı işte

geçmiş olsun canım ya nıye zayıfladın bu kadar anne yuregı işte dayanmıyor

çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaar!
artık bizde 6 da çıkıcaz. akşam eve varışım gecikecek!
motor filan takmam lazım kendime!
oğluşumu her akşam yıkayım diyorum artık ama
daha erken mi acaba?
gün aşırı mı yıkasam?

allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.
onlar olmasa ne yaparız.
onlar eski toprak bizden daha sağlam valla.

allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.
onlar olmasa ne yaparız.
onlar eski toprak bizden daha sağlam valla.

amiiinn meloşşş

yaaa bence erken meloş havalr dengezııı nısanda falan gun asırı baslrsnnn ya az daha beklee benımkı hala oksuruyor kurtulamı vburnuda akıyor aylrdırr bır kıs boyu oksurk burn akıntısı keısntıszz yanı yıkayamayz bız haftada 1 e devam ama saclrımzn kesılmesı lazmmm yıkanmaynca saclar cırkınlesıyr ztnnn bırde ter cok oluyorr...

güneşcim benimki bahçede oynamaya başlamış ya akşamları gelince saçları ter kokuyor. Yüzü kir içinde oluyor. Bana kirli gözüküyor. Saçları filan kötü oluyor. Ama ben saçını kestirmeyeceğim. Haftada 2 yıkıyordum 3 e çıkar artık!

günaydınn kızçelerrrrrrrr

okadar yorgunum kii kolumu kaldıracak gücüm yok inanınnnnn
c.tesi sabah 08:30 dann hiç duraksız c.tesi gece 12 ye kadar iş yaptım hiç duraksız
cam pencere kapılarrr perdelerrrr akla gelicek herşey banyo wcc mutfakk heryeri temizledik
bir nevi bahar temizliği oldu saolsunn annem öğlen geldi yardıma halbuki gelmesin yorulmasın diye ona bişiy demedim anlamış benim temizlşk yaptığımı sürpriz yapmış bana Allah razı olsunn
kocem de yoktuu olsa zati napcak daaa

valla bittim bittim ama evim mis oldu
kadın çağıracaktım yine beğenmem etmem diye çağırmadımm ama inanın tırnaklarım bile ağrıyorr
çam mak 2 gündür duraksız çalışıyorrr
ne çok sızlandım dimi

ha bide bunun üstüne dün çaya arkadaşlarım geldilerrrr
tabu oynadık eğlendik yine ama ben sadece börek yaptımm onlar herşeyi hazırlamışlar sağolsunlar gece 12 de gittiler

tatlımm benmkıde ole hatta dısrda oynamasada saclrı yuznden kokuyorr. ama napım hastamı edeyım bırguzl gelınce elllerını yuzunu sabunluyorum. gerekırse vucudunuda sılıyorum kolonyalıyorum oh mıs mıssss..
yanı ben goze alamamm tabıkı kendı fıkrım hehehe

ohh alyam mıs mısss bızde 1 gunde bıtmez ıs ama annem hergun bişi yapıyor dun mutfagı hallettı bugnde öleee bakalımmm... odalar kolay ev kucuk benmama gereksız esya ve kıyft cok
buarada bende kadın cgrcktm hıc memnun kalamıyorum kadınn yaptgndnn oyuzdn cagrmadm anneme kolylık olsn dıye ayarlıcktm oda kucuck eve gerek yok temzlıkcı dedı hehe kızdıı

Son düzenleme:
slm kızlar internet yoktu malesef gelemedim şimdide geçici geldi yine gidecekmiş yapılandırmamı ne varmış :26::26: sizi özledim

geçmişe bi bakiyim

ahh bilmemmi böcük sungate gelip 3 hafta kalıp beş kuruş ödemeyen extraları ödicekmişsiniz dediğimde yüzüme püsküren sanatçıyı haykırmayım şurda beş kuruş para vermiolar çok beleşçiler TV lerde hava atyolar anca.

ayyy inş. görmezsem doktoru boğarım artık
2 aydır pipi göryorum yaaa meraklısı değilim artık yetti...!!! şeker yüklemen nasıl çıktı aradılarmı?

hastane fiyatları uçmuşmu doğum ücretinde değişme varsa ben yarın vedalaşabilirim erhanla bilmiyorum haberlerde duydum özeller %70 ken bizden aldıkları ücreti %90 çıkarmışlar beni etkilerse o hastaneyi bırakmam gerekebilir offf bize denk geldi olaya bak...

güneş bitirdin mi işi şimdi ???

güneşcim hadi gözün aydın canım kavuşmussun anneciğine.
oh evin mis gibi olur şimdi.
eşim gittiğinde bende annemi, çağıracağım.
kalır bikaç gün.

yaa bende annemi istiyorum bide annemimn dolmalarından istiyorum yetti gari özledim ya

Az önce aradılar şeker normal çıkmış sorun yokmuş..Randevun yarın mı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...Ücret konusunu hiç duymamıştım, o yüzden sormadım sen sorarsan benide bilgilendir...

saçları çok güzel benimde olsun uzatcam korum fotosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…