Dediki bu kız koca kafalı ve kilolu olacak 4 kilo doğar iri bu dedi..Meali... ben seni keser onu ordan çıkarırım bebişim hiç telaş yok...
günaydın mı kaldı lenn
geldımde yoğunummmcnm ya
niye yeni filme mi başladın
günaydın dicem ama öğlen olmuş yaa
ahh güzeller sizi nasıl özlüom ben yaa ahh ahh(
6 nisanda yolcuyumo zamana kadar çalışıp bırakcam işi aslında 1 2 hafta daha çalışabilirim o kadar ağırlaşmadım ama oğluşum erken gelmeye kalkarsa evdeki işlerim yetişmez..
eşimde kıyamıom artk gitmeyin dio paşamı da üzmeyim
dün oğluşumun temizlik malzemelerini aldık Allah'ım bu bebişler pek masraflı
anneannemiz bebek şekerimize 10 tane falan katkıda bulundu hatunun eli hızlı 10 dk da örüyo
ayy bide rüyamda dr bebeği besleyememişsin 900gr kalmış büyümüo diodu nasıl üzüldümm
inş öyle deildir gerçekte büyüyodur yavrum
Yani saat itibariyle öyle de hani günün ilk selamı olması açısından...Tamam kıvrılmaz burdan bu daha ayılamadım düşün bu saat oldu..
ıyyım cnm sen
aldım 2 tane kendıme 1 tane eşime aldım converse
eşime zorla aldım çalışmıyor ya bişi almak cok zoruna gıdıo kuzumunşu günler bı geçeydı
cnm nie şuan son kilosunu bilmionmu 32 ye girmişsin kiloludur zati bini çoktan geçmiştir....
bebişler çok masraflı valla hiçbişeyini kimseye vermicemaldıklarımız hep pahalı yaws....ben daha arabalı puset almadım
artık bırak kız işi ben nisan çalışcm mayısın ilk hafta bırakırım daha evde yapılcaklar var...:26: annemde gelicek mayısta
nekadar karaterli bi kocan var yaaa maşallahbizimkine alırsın aldını da unutur bana bişi almıyosun der...
ben babet almıştım geçen hafta ama ayağıma artık olmuyooooooooooooooor
böcük kocen işe başlamamış mı?
yok laa hasarlı araçlar var bakmam lazımmm
fılmlere baktım gözel yk
yemek taze fasulye varmış geldimi sizin orya ben kocişe sipariş ettim çok lezzetli bişi getiryo ev yemeği sölemem
hoşbuldum canmmcasperim hoşgeldinn
az kaldı hee gitcen demek ayhhh bi net bide bilgisayar alın yafssssssss
hem sen işe de dönmücen yaaaaaaa
casper hoşgeldin canım. demek gitmene az kaldı ha!
zaman ne çabuk geçiyor yaaaaa!
alya,koket,esmoş,somker naber?
vaah vahhh film yokmu
senmi tamir etcen la
canm geçen gittiğimde dr söylememişti kilosunu sanırım onu taktm kafama :)
bende vermemayy biz araba falan almadık onları artık doğduktan sonra alırız
ya da teyzemn var baston bebek arabası oğluşuna kullanmştı onu alırım kullanırım yepyeni tekrar almaya gerek yok
ayy evde yapılacak çook temzlk yapılcak kuzumn cicileri ayarlancak
dün anneannmizdeki cicilerimizi de getirdik haftaiçi yıkarım ütülerim kaldırırım
dün küçük dayımız hediyemizi aldı :)
oğluşuma isim treni yaptırdı tahtadan harflerle şimdilik çalışma masasında duruyo oğluşum doğunca getirecekmiş..
şimdi getirse dayısı bişi almadı derlermiş12 yaşında düşündüğü şeye bak :)))
kız yalvardım resmn hıc kendıne bişi almaz varsa yoksA BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?