Kokoşş Hatunlar Kulübü

Dediki bu kız koca kafalı ve kilolu olacak 4 kilo doğar iri bu dedi..Meali... ben seni keser onu ordan çıkarırım bebişim hiç telaş yok...

saol çok güzel moral verdin deseydin

bence senin doğum kolay olur sen güçlüsündür....epidural düşün bence komple anestezi alma zarar valla ama epiduralden bahsettimi erhan yapyomu

cnm nie şuan son kilosunu bilmionmu 32 ye girmişsin kiloludur zati bini çoktan geçmiştir....

bebişler çok masraflı valla hiçbişeyini kimseye vermicem aldıklarımız hep pahalı yaws....ben daha arabalı puset almadım

artık bırak kız işi ben nisan çalışcm mayısın ilk hafta bırakırım daha evde yapılcaklar var...:26: annemde gelicek mayısta

Yani saat itibariyle öyle de hani günün ilk selamı olması açısından...Tamam kıvrılmaz burdan bu daha ayılamadım düşün bu saat oldu..

yemek taze fasulye varmış geldimi sizin orya ben kocişe sipariş ettim çok lezzetli bişi getiryo ev yemeği sölemem

ıyyım cnm sen
aldım 2 tane kendıme 1 tane eşime aldım converse
eşime zorla aldım çalışmıyor ya bişi almak cok zoruna gıdıo kuzumunşu günler bı geçeydı

nekadar karaterli bi kocan var yaaa maşallah bizimkine alırsın aldını da unutur bana bişi almıyosun der...

ben babet almıştım geçen hafta ama ayağıma artık olmuyooooooooooooooor

canm geçen gittiğimde dr söylememişti kilosunu sanırım onu taktm kafama :)
bende vermem ayy biz araba falan almadık onları artık doğduktan sonra alırız
ya da teyzemn var baston bebek arabası oğluşuna kullanmştı onu alırım kullanırım yepyeni tekrar almaya gerek yok

ayy evde yapılacak çook temzlk yapılcak kuzumn cicileri ayarlancak
dün anneannmizdeki cicilerimizi de getirdik haftaiçi yıkarım ütülerim kaldırırım

dün küçük dayımız hediyemizi aldı :)
oğluşuma isim treni yaptırdı tahtadan harflerle şimdilik çalışma masasında duruyo oğluşum doğunca getirecekmiş..
şimdi getirse dayısı bişi almadı derlermiş 12 yaşında düşündüğü şeye bak :)))

Son düzenleme:
nekadar karaterli bi kocan var yaaa maşallah bizimkine alırsın aldını da unutur bana bişi almıyosun der...

ben babet almıştım geçen hafta ama ayağıma artık olmuyooooooooooooooor

kız yalvardım resmn hıc kendıne bişi almaz varsa yoksA BEN

casperim hoşgeldinn
az kaldı hee gitcen demek ayhhh bi net bide bilgisayar alın yafssssssss
hem sen işe de dönmücen yaaaaaaa

casper hoşgeldin canım. demek gitmene az kaldı ha!
zaman ne çabuk geçiyor yaaaaa!

alya,koket,esmoş,somker naber?

yemek taze fasulye varmış geldimi sizin orya ben kocişe sipariş ettim çok lezzetli bişi getiryo ev yemeği sölemem

Gelmiş gördüm burun kıvırdım şimdi bizde kızlarla dışarı çıkıyoz düşük şekeri kutlamaya belki bizde ev yemeği yerizz....

casperim hoşgeldinn
az kaldı hee gitcen demek ayhhh bi net bide bilgisayar alın yafssssssss
hem sen işe de dönmücen yaaaaaaa
hoşbuldum canmm
ayy evt yaa gidiom valla sanki daha geçenlerde hamileyim dedim baksana kaldı az bişicikk..
ayy ayarlayamadık ki pc parası bacım ya bakalm inş alırızz
casper hoşgeldin canım. demek gitmene az kaldı ha!
zaman ne çabuk geçiyor yaaaaa!

alya,koket,esmoş,somker naber?

sorma melodi yaa naslda geçio anlamadm valla

kafana takma cnm bol bol bulgur yee demir var hem kiloda aldırır bebeğe süt ürünlerini çok yeee

bende bu ay almam araba bakalım diğer ay bakıcam anneme yıkabilirm mayısta gelsinde

isim treni güzel oluyor aferin dayıya

sen nezaman doğurcan normalmi bide..

esma nırde len
yoğun herhalde
ptesı yoğunluğu benımde işler ardı ardına kovalıyoo bırbırını

dün eşim 30 tl almış yaa gtmış merdıven parasını vermış sonra anamlara çiköfte almış bıtmış parası kuzumunharçlık verımdıom almıoda gercı evde var cok lazım olursa alırda bu halıde benı üzüyoo yaa
artık olcaksa bı işi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…