Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaa kızım zaten deprasyona girdim tam 17 kilo aldım ... Gidişatım iyi değil aman ne yapayım ya...Akşamada fırında karnıbahar var kaşarlı....

cenım gebelik şekeri sende çıkmıştı sanırım..

eğer sende ise kilon normal kuzum..

doğumdan sonra balon gibi patlıcaksın... ödemleri atıcaksın vucudundann..

şuan o kilo senin gerçek kilon değil..

faydalı şeyler yemeye devam et..

ben çorbamı unla terbiye ederim genelde yumurtayla etmem.. şekerim

tatlım bende kırmızı yemek yaparım severim
Vede biber salçası kullanırım çok severimmmm
babannem hatay kızıymış oralı değil ama orda yaşamış
ordan dokunmuş ucu
bende beşamel sosuda severim ama öle bi patatesli yapmadım ben etli makarnali tariflerde kullandımm

bende öle canım her çorbaada tabi tebiyelenmez tavuk çorbası
yayla çorbasınıda tebiyelemem genelde

yaa kızım zaten deprasyona girdim tam 17 kilo aldım ... Gidişatım iyi değil aman ne yapayım ya...Akşamada fırında karnıbahar var kaşarlı....

ay ben yiyemem sanırım kaşarlı karnıbahar midem kalktı nedense..yapmadığım bi yemek diye belkide cnm..

baya kilo almışsın tatlım yaason günlerinde dahada alıcaksın.Bi sorununmu vardı..

Esmoş beşamelli patates ben şöyle yapıyorum
patatesleri halka halka çok da kalın olmayacak şekilde doğruyorum, yağlanmış fırın tepsisine diziyorum
fırına atıyorum.. (2-3 kaşık su serpiyorum kurumaması içinn)
bu sırada 1 iri soğanı yağda kavuruyorum, isteğe göre bir-kaç sivri biber ekliyorum (biz pek sevmiyoruz biberlisini) sonra 200-300 gr. kıyma ekleyip kavurmaya devam ediyorum.
sonra da 2-3 tane kabuğu soyulmuş doğranmış domates ekliyorum. bu harcı yumuşayan patateslere ekliyorum.
sonra da 1 yemek kaşığı tereyağını 1,5 yemek kaşığı un iel kavuruyorum un kokusu kalmayacak şekilde sonra da 2 bardak süt ekliyorum bu sosu da kıyma ve pattisin üzerine gezdiriyorum.
pattisler iyice yumuşayınca da üzerine rendelenmiş kaşar serpip kaşarı kızarınca fırından alıyorum.
biz seviyoruz bu yemeği :)

ama pattisi genelde şöyle yaparız, o halka halka dilimlenmiş patateslere 1 paket krema döküp fırına atıyorum, fırından çıkmasına yakın kaşar rendeliyorum bu süper oluyo ama çook kilo yapıyo ayda 1 en fazla yapılır bizim evde artık

HOŞGELDİNNN ÇITIR ANNECİKK
MAŞALLAHHH ÇAĞANA GÖSTERDİ YÜZÜNÜ GELCEK YA AYIP OLMASIN DİYE GÖSTERİYODUR

yaa çağan diyince içim gitti alya neymniş zor söyleniyomuş dün kaynanan görümce eşim yemek yedik ne güzel eşim alışmıştı çağana görümce dio bence çağan olmasın söylenişi çok zor kaynanada dio evet hem güzel değil dio bide bana dönüp ben çınar istedim yaa koymasın artık dio dedim ne lakası ar ben çağan ismini çok beğendim anlamı güzel eşim demeye başladı evet söylenişi zor çınarmı koysak die gerildim resmen yaaa dedim bakalım hayırlısı ben çağana sıcak bakıyorum dedim..

herhalde çınar olacak bu gidişle hiç içime sinmiyo yaaa:26:

ay ben yiyemem sanırım kaşarlı karnıbahar midem kalktı nedense..yapmadığım bi yemek diye belkide cnm..

baya kilo almışsın tatlım yaason günlerinde dahada alıcaksın.Bi sorununmu vardı..

cnm ben hamileliktee 62 ilemi başladım 60 ilemi hatırlmaıorum..

hatırladığım 81 le doğuma girdiğim....

ama ilk 5 ay kilo verdim... kusmalarım iştahsızlatıkdan

sonra doktorumm et balık tavuk harii beslenmiceksin..

multitabs ,elevit, ferro sanol.. dayadı....

ayaklarım patlıcak zannediordum.. herkez kokuryordu.. ödem oluştu vücüdümda..

ama doğumdan hemen sonra attım kiloları..

cnm parçalanıyor denedim kırılyo haşladığımdan herhalde bende ayrı ayrı batryom şekli düzgün kalıyor

ayy ben bugün ne yemek yapıcam bunu geçen yaptım daha
e çok haşlıyosun sen o zaman :2: 10 dk haşla fazlasına gerek yok

ben de bu akşam pattisli-kıymalı börek yapıcam galiba çay peynir zeytin, dün de sucuklu yumurta takıldık aman napiiim

Seni sefiyorum lan...Umarım.....

esmoş benimde hedefim en fazla 15 kilo cnm
inşallah öyle tamamlamak nasip olur.ama sağlık olsunda tabi önce..

tşk ederim cnm...

denicem mutlaka.. kremalıda hiç yapmadım migrosta satılırmı acep..

nekkk süper beşamelli yemekler biliiii

bikere Çınar daha güzel niye içine sinmiyo ki
Çağanı bend e beğenmiyorum, sisimlerde Ğ sevmiyorum, basıkkk çocuğun karakteri de öyle olur maazallah söylenişi de zor

merhaba karnıbahar kızartması yapan yiyen nasıl yapan varsa yazabilirmi
muhabbetinizi bölüyorum amaa

ŞİMDİ CVP VERMESEM kızcan yıne hormonlrın tavan yapcak heheeeh
civap verıyorummm karnıbaharla ısım olmaz ne bılırm ne yerımmm

mnaşallah paşana yyiiiruumm... ıkızlerrrr zor burccc habern olaaa D:

evet makına hesaplıuyr falan ama saglıklı olcumler olmuyormus yınede yaklasıkkk dogru ya yakın sonuclar dıyelım artık

heeeeee o zaman tyumurtayla terbiyelenmiş çorbada içmezsin demek sennn
belli bişlr olmus az takıldım suraya su haftaaa noldu anlatın bakm

esmoş benimde hedefim en fazla 15 kilo cnm
inşallah öyle tamamlamak nasip olur.ama sağlık olsunda tabi önce..

hamişlikte ideal kilo alımı 12 dior doktorlar.. kalanı fazladın dior..

ama bir çok hamile ödem oluşturabilior vucudunda..

benm gibi... o yüzden.. ödem oluşursa 20 kiloyu bile görebilirsin şekerim..

ama dediğim gibi onlar senden hemen gidicek kilolar.. şişliklerin..

emzirdikçe ödemlerinide atıorsun kalanınıda..

doğumdan sonra süt olsun die homi gırtlak yemessen aldıkların hepsi verilıor kuzum

ben doğurduktan sonra ekmeği ağzıma süremedim..

çocuklarınız sağlıklı olsunda.. önmli değil..

zaten zayıf başlamışsınız... kilolu başlayanlar.. kilo alınca doğum zor oluyor..

nekkk bacıı o kremalı tarifi bende yapıyom da bana ağır geliyo aslında bide kaşar ama lezzete diyecek yokkk

kokişş kızzz çınarda artıkk heryerde ondan sevmiyomm cıkss koyma çınar yaaaaaaa
aslında bende çağanıda pek tutmadım ama çınardan iyidirrr

50 kilo ile başladım ilk üç ay nerdeyse hiç midem bulanmadı varan 1, sigarayı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım varan 2, gece uykumdan uyanıp tatlı yemek istedim resmen nutellaya aş erdim varan 3, kansızlığım çok eskiden beri var günde 2 demir hapı alıyorum.Böööö ühhüü daha ne sayayım bilmiyorum oturarak çalışıyorum...Varan 4 balon oldum...Yarın bir after before koyayım da görün ....

Son düzenleme:

eşimde yumurtayı sevmez bende yumurtanın yarısını koyarım böreği kokmıcak kadar az

Ben bide çok tuzlu yiyorum cnm son aylarda ödem olmazsa iyidir..
çok seviyorum bırakamıyorum tuzu

güneşim kızmam nan kızlar cvp etti:)bende sevmiyorum pek karnıbaharıda sağlıklı olur die aldım işte ilk kez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…