Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaa kızım zaten deprasyona girdim tam 17 kilo aldım ... Gidişatım iyi değil aman ne yapayım ya...Akşamada fırında karnıbahar var kaşarlı....

ben kendime bugünden itibaren börek ve mantıyı yasak ettim tuz zaten asla koymam 56 yım ama 60 olacak gibiyim :26::26::26: 70 i görmeyimde ...

çok kilolu durmuyorum ama bana kilo lazım diğil bebk alsın.

Kızçelerimm 53 kilo ile hamile kaldımm 67 bitirdim
14 kilo aldım gayette rahattımmm
ama öle onu yiytim bunu yiyim yapmadımm
hamur işi yerine bol bol sebze yedim akşamları tatlı ihtiyacımı meyveyle geçiştirdimmmm

tatlış dua etki 50 kiloymuşsun ama bak:)
kilon iyi

evet canım ağır oluyo, ama çok seviyoruz tadını gelsinn Hadise kalçaları sonra zaten çok sık yapmıyorum

ayy bende ne güzel 53-54 tüm
bu kimyasal gebelik zamanları kilo aldım.56-57 le hamile kaldım
ama kilolu değilim tabiki.1.65 falan boyumda zayıf duruyorum.
70 olsam yeter sanırım
ben hayatım boyunca kilo sorunuda yaşamadım kızlar naparım bilmiyorum kafaya çok takarım sanırım kilom kalırsa:18:

ahhh ahhh sen beni görsen şekerim..

hamilelik her kadına yakışır derlerdi inanırdım..

hiçte öyle değilmişşş... benm boy uzun iç karında genişmiş göbek hiç çıkmadı..

birde benm kemk yapım basenli.. kıvrımlıyım anlıcağın vazo gibi

ben kilo alya başladıkça basnler enine doğru genişlior göbek yok..

basendemi büyüon mubarek diom içimden...

resmen basenlerim kamyon damperi gibi oldu.. arkasına yazı yaz "yokuşların ustasıyım,güzellerin hastasıyım" cinsinden

eşim bana bakıor aşkım vazo gibi oldun dior...

sonra 7-8 aylıkken sevgili kocamla şakalaşırken.. kucağına oturrrttu beni...

birden bir ses irkildim... Esmaaaa Kalkkkk.. kemiklerim kırıldı galiba.... dedi

benm ayaklar balon resmen iğne batırsan patlıcak sankii
basenler enine doğru gidiyor..

yüzüm şiş... allahım yok böyle çirkinlik..

benm ne metebolizma nede vucudum hamişliğe musait değil onu anladım..

size mükemmel grafik çizimimle. halimden örnek koyuyormm

Bende yaşamadım tamam çok sıska değildim ama hiçç 53 üstünü görmemiştim hayatım boyunca...Dedim ki takmayacağım ya bir daha hamile kalırmıyım bilmiyorum belki tek çoçuk olur kızım bu dokuz ayın tadını çıkarayım..Ama basenlerim çok genişledi yaavvs ona çok gıcık oldum şu sıra ciddi takıyorum...

çok güldüm yaaavvvs...Ne güzel anlatmış ve karikatürüze etmişşsin.
Senin yazdığını görmeden bende yazmıştım aşağıya basenlerimde ikinci bir bebek mi var acaba diye şüpheye düşüyorum zaman zaman hani ikizdir felan...
Durun bir resim yüklüyüm tam after beforelık

Son düzenleme:
cnm nisanın ilk haftası gel dedi ama belki perşembe giderim:)muayene günüm dolmadan kontrole geldim derim belki gösterir:)
ne olacak acaba

Hayırlısı sağlıklı olsunda gibi temenniler dışında...Rus takvimi herkeslerde tutuyor baktın mı?

len garular napıysınız buu ortakı öldursem kaç yıl yerımm eşim iş bulsun hemen cıkcam bee

benım yengem kadar kılo alan olmamıştr len hamşken o popo o basen kımsede yoktr 45 kılo ıdı aynı kıloda ıdık doğumla 80 oldu sonra 4 yıl sonra 2.bebesıne 70 kılo falandı şuan hala yer camiş 90 olmuştr ama ona sorsan manken

Ben eve geldim karnıbaharı pişirdim salatayı yaptım...Şimdi götürcem bunları sonrada sahile yürüyüşe...Spartacüsün son bölümünü izleyeceğiz eşimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…