yaa kızım zaten deprasyona girdim tam 17 kilo aldım ...Gidişatım iyi değil aman ne yapayım ya...Akşamada fırında karnıbahar var kaşarlı....
50 kilo ile başladım ilk üç ay nerdeyse hiç midem bulanmadı varan 1, sigarayı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım varan 2, gece uykumdan uyanıp tatlı yemek istedim resmen nutellaya aş erdim varan 3, kansızlığım çok eskiden beri var günde 2 demir hapı alıyorum.Böööö ühhüü daha ne sayayım bilmiyorum oturarak çalışıyorum...Varan 4 balon oldum...Yarın bir after before koyayım da görün ....
evet canım ağır oluyo, ama çok seviyoruz tadınınekkk bacıı o kremalı tarifi bende yapıyom da bana ağır geliyo aslında bide kaşar ama lezzete diyecek yokkk
kokişş kızzz çınarda artıkk heryerde ondan sevmiyomm cıkss koyma çınar yaaaaaaa
aslında bende çağanıda pek tutmadım ama çınardan iyidirrr
evet canım ağır oluyo, ama çok seviyoruz tadınıGelsinn hadise kalçaları sonra Zaten çok sık yapmıyorum
Kızçelerimm 53 kilo ile hamile kaldımm 67 bitirdim
14 kilo aldım gayette rahattımmm
ama öle onu yiytim bunu yiyim yapmadımm
hamur işi yerine bol bol sebze yedim akşamları tatlı ihtiyacımı meyveyle geçiştirdimmmm
50 kilo ile başladım ilk üç ay nerdeyse hiç midem bulanmadı varan 1, sigarayı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım varan 2, gece uykumdan uyanıp tatlı yemek istedim resmen nutellaya aş erdim varan 3, kansızlığım çok eskiden beri var günde 2 demir hapı alıyorum.Böööö ühhüü daha ne sayayım bilmiyorum oturarak çalışıyorum...Varan 4 balon oldum...Yarın bir after before koyayım da görün ....
ayy bende ne güzel 53-54 tüm
bu kimyasal gebelik zamanları kilo aldım.56-57 le hamile kaldım
ama kilolu değilim tabiki.1.65 falan boyumda zayıf duruyorum.
70 olsam yeter sanırım
ben hayatım boyunca kilo sorunuda yaşamadım kızlar naparım bilmiyorum kafaya çok takarım sanırım kilom kalırsa:18:
çok güldüm yaaavvvs...Ne güzel anlatmış ve karikatürüze etmişşsin.ahhh ahhh sen beni görsen şekerim..
hamilelik her kadına yakışır derlerdi inanırdım..
hiçte öyle değilmişşş... benm boy uzun iç karında genişmiş göbek hiç çıkmadı..
birde benm kemk yapım basenli.. kıvrımlıyım anlıcağın vazo gibi
ben kilo alya başladıkça basnler enine doğru genişlior göbek yok..
basendemi büyüon mubarek diom içimden...
resmen basenlerim kamyon damperi gibi oldu.. arkasına yazı yaz "yokuşların ustasıyım,güzellerin hastasıyım" cinsinden
eşim bana bakıor aşkım vazo gibi oldun dior...
sonra 7-8 aylıkken sevgili kocamla şakalaşırken.. kucağına oturrrttu beni...
birden bir ses irkildim... Esmaaaa Kalkkkk.. kemiklerim kırıldı galiba.... dedi
benm ayaklar balon resmen iğne batırsan patlıcak sankii
basenler enine doğru gidiyor..
yüzüm şiş... allahım yok böyle çirkinlik..
benm ne metebolizma nede vucudum hamişliğe musait değil onu anladım..
size mükemmel grafik çizimimle. halimden örnek koyuyormm
Eki Görüntüle 376704
cnm nisanın ilk haftası gel dedi ama belki perşembe giderim:)muayene günüm dolmadan kontrole geldim derim belki gösterir:)Senin bebişin cinsiyeti belli oldumu yada ne zaman olacak?
cnm nisanın ilk haftası gel dedi ama belki perşembe giderim:)muayene günüm dolmadan kontrole geldim derim belki gösterir:)
ne olacak acaba
alyaaaa..
Gelde basenimee baak bebeğimmm
benım yengem kadar kılo alan olmamıştr len hamşken o popo o basen kımsede yoktr 45 kılo ıdı aynı kıloda ıdık doğumla 80 oldu sonra 4 yıl sonra 2.bebesıne 70 kılo falandı şuan hala yer camiş 90 olmuştr ama ona sorsan manken[/QUOTEb
Yazıkkız 90 kilo olurda manken gibihissedermi ben bi yürüyom67 kilo yer sallanıyo....Oda iyialmış 25 maşallah ben gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?