adacım harıka bı oda bembeyaz mı olcekkk
güle güle kullansın meleğın cnmcok beğendımm
ada çok güzel bebiş odası! güle güle kullanın.
ADA KIZZ DEDİM İÇİMDEN DÜN BU GARU NİYE GELMEDİ HASTA MI ACEPPP:26::26: NEYSEKİ İYİMİSSİNN TATLIŞIMMM
ÇOK CİCİ OĞLUŞUNUN ODASII AMA NİYE KULPLARI FARKLI FARKLI Kİ GARDROBUNKİNDEN OLSA DAHA ŞIKKKK
böcüğüm...evet sırıtıyor fark ettik cnm ama ikisine de takabileceğimiz uygun bir kulp bulmalıyım önce...yapcaz nan tamam
evet altın yükseldi ama nakit birikim olmuyor.....üçüne beşine bakmadan dolar ya da euro al sen de bari...
Yazıkkız 90 kilo olurda manken gibihissedermi ben bi yürüyom67 kilo yer sallanıyo....Oda iyialmış 25 maşallah ben gibi.
anammmmmm kimsecikler gelmemiş sabahın 08.00 olmuş pehhhhh
bugün ilk saati okul genelinde okuma saati yapıyoruz...2. saatim de boş...iyiyim yani bugün :))) bakayım dedim buraya da yine kendime günaydın demiş gibi olmuşum
nerdesiniz garular....
alyaaaa
güneşşşşşş
böcükkkkk
casperrrrr
melodimmmmmmm
esmaaaaaa
koketttttt
unuttuğum var mı ayol...yoktur inşallah....varsa onu da yazdım saysın ayyyy,hamişin kusuruna bakılmazmış...
yine paris konuşmuşunuz....nasıl fırsat bulamıyonuz bilmemben böyleyken buluyom da....gerçi tavan yaparmış hamişken ama önceden de öyleydi bilen bilir
dün hatta o kadar iş güç arasında parise de gittim geldim,annem de tam bitimin de geldi neyseki...havada kalmadık
böcükkkkk garusu yazdım gördün mü bilmem...çeyrek biriktiriyorum ben de bak tutumlu garuyum,en son 157 Tl.den aldım ya da 159... hatırlayamadım şimci,geçen haftaydı...
10 tane olmuş,daha da yaparım inşallah...güne de girmiştim ilk başlar da ben almıştım şimdi geri ödüyom 100 tl... o da var ya yoksa 2 çeyrek yaparım diyordum...neyse sağlık olsun ama bir dahakine ilk almayacağım...
kızlar evim küçük demiştim ya,mecbur çocuk odası yapacağımız odada ki konsolu geniş antreme
masayı da salona koyduk...lcd.yi de sehpasını bodruma indirip kendisini duvara monteledik...üstüne ya da kenarına raf yapmayı düşünüyoruz uydu alıcısını falan koyabilmek için...
eve gidem de foto ekleyem fikir verin...
zil çalacak 10 geçe...hadiiii nerdesiniz yaw zati çok acıktık bizzzzz
Cnm burda herkes artık duvara monteliyor güzel olmuştur eminimaltına merdien şeklinde inen sehpalar var plazma sehpasından örnek görsem söylicemde en al uzun böyle beyaz üstlerde sıra sıra kahveli raflar çıkıyor anlatabildimmi bilmiyorum çok en li değil bunlar büyük durmuyor amaç altı boş durmasın arkdaşta gördüm çok modern duruyor madem yaptıracan öyle modern bişi olsun...
böcükkk öyle deme nan...yazık kadın o halde bile bakımlı,kendine güvenli olmaya çalışıyor...
ben ce bu daha önemli...kiloluyum diye kendini salsa daha mı iyi olcekti...
destek ol sen de...köstek olma yavru...
günaydın kızlar..
ader cnm oda çok hoşş..
böcüüükkk
benmde netli telim oldu laaaa....
snın facen varmı var bana bakem ...
hehehe süper oldu..
andorid marketten kkyı indirdim..
ama pek verim alamadım nasıl girion lan sen mannk garuuu
ooooooooo parayı buldun deseene
güle güle kullan ben ındırmeyı bılmımkı
google normal gırıyom cnmsen öğrenırsen banada öğret
tmm yazıom ekle
esmacım hayırlı olsun tlf.nun yavrum :)))
odamızı da tamamlayamadık ama yavaş yavaş hallolucak teyzesi...ekleyeceğim bitmiş halini de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?