Kokoşş Hatunlar Kulübü

adacım harıka bı oda bembeyaz mı olcekkk
güle güle kullansın meleğın cnmcok beğendımm

ada çok güzel bebiş odası! güle güle kullanın.

anammmmm ne kaaa çokkk yazmışınız...2866 sayfaya kadar anca okudum kalan 19 sayfa sonraya artık...
anca bu saatte gelebildim yine koşturmaca evde falan derken bittim resmen...annem de geldi,akşamına da babam...eeee hadi yemek yap,çay faslı derken onlar gitti...mutfağı toparla yarın ki giyeceklerini ütüle vs...oldu mu saat gecenin körü ((
gün yetmiyor be...

kızçeler beğenmenize sevindim...bembeyaz olsun istedim valla :))) beşiğimiz de kuruldu bugün ama fotolayamadım yarına artık...
cnm...ben şifonyeri hemnes grubundan beğendim o yüzden beşik ve gardolop takım şifonyer ben içine ekledim...ama kulplarını değiştireceğiz bize de sırıttı gibi geldi...dur bakalım hele diğer büyük işleri yapalım ona sıra gelir :)))

bu sıpa karnımda durmuyor şu anda...resmen kımıl kımıl derdi yok maşallah anası uyuyacak mı yorgun mu umurunda mı pehhhhhh....
hadin görüşürüz...
yatmalıyım...ama yarına kesin uğrarım hafifledi işler...

sabah gelecekler günaydınnnnnnn...

Son düzenleme:
Sanirim kokos sayilmam cunku ilk nemlendiricimi bile 23 yasinda aldim ama simdi kendime bakiyorum biraz daha :) bu siteye bakim onerileri ve gorusler ayrica sicak sohbet ortami icin uye oldum zaten. Umarim daha bakimli ve guzel olurum :)))

anammmmmm kimsecikler gelmemiş sabahın 08.00 olmuş pehhhhh
bugün ilk saati okul genelinde okuma saati yapıyoruz...2. saatim de boş...iyiyim yani bugün :))) bakayım dedim buraya da yine kendime günaydın demiş gibi olmuşum
nerdesiniz garular....

alyaaaa
güneşşşşşş
böcükkkkk
casperrrrr
melodimmmmmmm
esmaaaaaa
koketttttt

unuttuğum var mı ayol...yoktur inşallah....varsa onu da yazdım saysın ayyyy,hamişin kusuruna bakılmazmış...

yine paris konuşmuşunuz....nasıl fırsat bulamıyonuz bilmem ben böyleyken buluyom da....gerçi tavan yaparmış hamişken ama önceden de öyleydi bilen bilir
dün hatta o kadar iş güç arasında parise de gittim geldim,annem de tam bitimin de geldi neyseki...havada kalmadık

böcükkkkk garusu yazdım gördün mü bilmem...çeyrek biriktiriyorum ben de bak tutumlu garuyum,en son 157 Tl.den aldım ya da 159... hatırlayamadım şimci,geçen haftaydı...
10 tane olmuş,daha da yaparım inşallah...güne de girmiştim ilk başlar da ben almıştım şimdi geri ödüyom 100 tl... o da var ya yoksa 2 çeyrek yaparım diyordum...neyse sağlık olsun ama bir dahakine ilk almayacağım...

kızlar evim küçük demiştim ya,mecbur çocuk odası yapacağımız odada ki konsolu geniş antreme
masayı da salona koyduk...lcd.yi de sehpasını bodruma indirip kendisini duvara monteledik...üstüne ya da kenarına raf yapmayı düşünüyoruz uydu alıcısını falan koyabilmek için...
eve gidem de foto ekleyem fikir verin...

zil çalacak 10 geçe...hadiiii nerdesiniz yaw zati çok acıktık bizzzzz

günaydın kokoşlarrrr

adaerım cvp aldım ama diğer topıctede yazmışım görmen dıyee ama bence sırıtıyoo ya değişin hemıyakışıklı olsun odası
eferım bak senden garu olurbirikim cok ıyıdır
bende ınş bu hafta kalın bi bilezik daha etcemmama bundan sonra sanırım nakıt yatırım ederım altın cok yükselmeye başladı yazda gelıoo az gıyım kuşam neyım alırım dıyorumm birikimde yapcemm tabede keşke altın bıraz düşse yaa
ahh ahh kafama mıçım ceyrek 45 tl ıken alıp durmadıko zamanda burma bılezık aldıydım kendıme 650 tl düşün şuan nerdeyse 2000 tl

böcüğüm...evet sırıtıyor fark ettik cnm ama ikisine de takabileceğimiz uygun bir kulp bulmalıyım önce...yapcaz nan tamam
evet altın yükseldi ama nakit birikim olmuyor.....üçüne beşine bakmadan dolar ya da euro al sen de bari...

bakman len alttan yazın
şimdık gelır uyus adamm
ahh ahh kocem iş bulsa hemen cıkcamm burdann fenalık geçırıyorum artık
bı taraftanda iş bakıyom ama görüşmelere gıdemem kı çalışşıyorken
patronumuda cok sevıyom ama bakalım yaa
mayıs sonu gelecekte kocem gtcek ölme eşşem ölmee

euro ve dolar almam türk parası daha güvenılır gelıo bana
ya altın alırım ama o parayı bırıktrcem dıye canım cıkıy
ne var azcık ınse 100 olsa yeter laa dıom ama yok yok
yaz gelıo cnm bıraz kıyafet neyım almam lazımm

Yazıkkız 90 kilo olurda manken gibihissedermi ben bi yürüyom67 kilo yer sallanıyo....Oda iyialmış 25 maşallah ben gibi.

bacım ben önunden kaldırırdım sofrayı yoksa kalkmazkızardıbana bıde dıo pantolon gycem zayıf gösterıoo o popoya bıde pantolon buluo yaa

Cnm burda herkes artık duvara monteliyor güzel olmuştur eminim altına merdien şeklinde inen sehpalar var plazma sehpasından örnek görsem söylicemde en al uzun böyle beyaz üstlerde sıra sıra kahveli raflar çıkıyor anlatabildimmi bilmiyorum çok en li değil bunlar büyük durmuyor amaç altı boş durmasın arkdaşta gördüm çok modern duruyor madem yaptıracan öyle modern bişi olsun...

böcükkk öyle deme nan...yazık kadın o halde bile bakımlı,kendine güvenli olmaya çalışıyor...
ben ce bu daha önemli...kiloluyum diye kendini salsa daha mı iyi olcekti...
destek ol sen de...köstek olma yavru...

cnm....o dediğini biz de düşünmüştük ama sorun şu ki...biz mecbur masayı koyduk altına gelen kısma ((

ben eve gidip foto ekleyem daha iyi anlarsınız...mecbur lcd.nin yan taraflarına ya da üst tarafına yapılacak o raflar...

bacım popo cok fazla yakışmıyo ben onun ıyılığı ıcın dıyorum o basen o popoya valla hoş durmuyoo ama kendı bılır ben karışmıom
az yese sorun çözulcek aslında

günaydın kızlar..

ader cnm oda çok hoşş..

böcüüükkk

benmde netli telim oldu laaaa....

snın facen varmı var bana bakem ...

hehehe süper oldu..

andorid marketten kkyı indirdim..

ama pek verim alamadım nasıl girion lan sen mannk garuuu

ooooooooo parayı buldun deseene
güle güle kullan ben ındırmeyı bılmımkı
google normal gırıyom cnmsen öğrenırsen banada öğret

tmm yazıom ekle

esmacım hayırlı olsun tlf.nun yavrum :)))
odamızı da tamamlayamadık ama yavaş yavaş hallolucak teyzesi...ekleyeceğim bitmiş halini de...

esmacım hayırlı olsun tlf.nun yavrum :)))
odamızı da tamamlayamadık ama yavaş yavaş hallolucak teyzesi...ekleyeceğim bitmiş halini de...

cnm beyaz odaları kombine etmek çok klay oluyor.. maviş tüller peluşlarla mükemmel bir oda olcak...

heycanlandım bilee..

benm evimde çok küçük..

oğlumun odası yok..

eşimin çalışma odası yaptık o odayı

eşimin bir sürü elektronik parçaları var orda.. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…