Kokoşş Hatunlar Kulübü

selam kokoş hatunlar nabersiniz bakalımmm...

cimcimem hangi konu o çekişmeli geçen merak ettim şincik...

Tünaydın diyeceğim yeni kalktım çünkü şu haftasonu uykusunu çok seviyorum ben Nasılsınız kızlar

dün bir konuya daldım birdahada çıkmak nasibolmadı sorma birde uyarı!çok çekişmeli geçti ama haka konuyu kapatmış değilim özeldende cevap yazıyorum sinir oldum çünküüü

kisss sen niye bi rahat durmuyon neymiss o konu anlatt bakiiimmmm
haaaa ceyarin bir haftalik cezasi bittii....

boşver şekerim uğraşmaaa...

biri tutturdu evliyken mastryy yaparmış erkek prno izlermiş normalmiş insanların bir özelleri olmalıymış amaaaan çattık yaaa günah olan neyi savunuyolar ben anlamıyorum eğer prn bağımlısı olsun dedim beni dinlemesin eşm bana değer vermesin bu yüzden ben döverim dedi bide bu olay oldu bu insanlar gerçekten geniş.....

Tünaydın diyeceğim yeni kalktım çünkü şu haftasonu uykusunu çok seviyorum ben Nasılsınız kızlar

tünaydın...akşam bizde eşimin bir akrabasına gittik bu akrabası kız..ve aynı sınıfta okumuşlar..benm yanımda bunlar eski manitalardan bahsetti..yok kız ayarlamışmış 2 3 tane o böyleymiş bu böyleymiş benmki dedi ayyy kim bilir ne duba gibi olmuşlardır şişko şişko benki kiloyu hiç sevmez..yokdedi tam benm yanımda söze başlıcaktıki beni farketti boşverya evlendiler onlar çoluk çocuğa karıştılar ama biri çok zengine gitti villaları var benmki hadi yaa diye tepki gösterdi..bende tuhafbir gülümsemeyle izledim izledim enişte dedi ya siz kadının yanında nasıl konuşuyosunuz güldük felan bende dedim enişte biliyomusun memlekete gittim beni isteyen adamları teeek tek gördüm biri evlenmiş eşine araba almış ev almış üzerine yaptırmış birde yakışıklı olmuş hemde aynı semtte oturuyoruz biride dedim patronu ev almış çok çalışkan diye ben evi yok diye evlenmek istememiştim dedim..bitanesinide gördüm düğünde şişman bişeydi hala bekar ama seneler çok güzelleştirmiş zayıflamış filinta gibi olmuş birde işinide ilerletmiş hem tek oğlanda değil..döndüm benmkine baktım bende bunla evlendim zengin diye babası bihalt alamadı beleşçi çıktı ne evi var ne arabası babasınınkini kullanıp duruyo kendiside git gide göbek yapmaya ilerliyo..benmki bir bozul birrr bozul senmisin eski manitaları açan böyle mars olursun yapıştırırım adamı duvarazaten bii sinirim vardı akşam çıkardım..gece hiç konuşmadık çocuğğu ortamıza yatrdık ayaklar bile deymedi sabahta uyandırmadım kendi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…