Karstayız biz canım ya inşallah kurtulucaz burdan insanın canı dışarı bile çıkmak istemiyor zoraki bir markete çıkıp geliyoruz işte
kızlar iş gelior ara ara tekim bugun ofistee..
cimcimee yok şekerim 2. düşünmüyorum yeterli şimdilik..
cnm evi yenı aldık... öyle keyfimize göre falan deöşeyemedik cnmm... kiradan kurtulmak için ucuz yollu.. oğlan buyuyene kadr bir mal sahibi olup çocuğun okul zamanı elimizde tutunacak bir dal olsun diyee..
2+1 aldık.. 85 m2 ama yetior akşamdan akşama gidioruzz..
1 koltuk takımımı göndericem ozman dahada ferahlıcak...
allah isteyen herkeze nasip etsin kızlar.. burda kiralar 600 biz 600 yerine 950 odeyip birikim yapmaya çalışıoruz...
diyarbakır şırnak değilya şükret:))zaten 2 seneniz kalmış daha çocukta yapma bak benm çocugumu yaptım şimdi çalışamıyorumda çalışmak gibisi yok
diyarbakır şırnak değilya şükret:))zaten 2 seneniz kalmış daha çocukta yapma bak benm çocugumu yaptım şimdi çalışamıyorumda çalışmak gibisi yok
Yok canım allahtan oralarda değilizde ama ben zaten buranın halkından yana bişeyim yok pek muhatapta olmuyorum gerçi bankada çalışıyorum ama ben müşteriyle muhatap olmadığım için sorun yok ben eşimin meslektaşlarının eşlerinden yana sorunluyum
kızlar iş gelior ara ara tekim bugun ofistee..
cimcimee yok şekerim 2. düşünmüyorum yeterli şimdilik..
cnm evi yenı aldık... öyle keyfimize göre falan deöşeyemedik cnmm... kiradan kurtulmak için ucuz yollu.. oğlan buyuyene kadr bir mal sahibi olup çocuğun okul zamanı elimizde tutunacak bir dal olsun diyee..
2+1 aldık.. 85 m2 ama yetior akşamdan akşama gidioruzz..
1 koltuk takımımı göndericem ozman dahada ferahlıcak...
allah isteyen herkeze nasip etsin kızlar.. burda kiralar 600 biz 600 yerine 950 odeyip birikim yapmaya çalışıoruz...
Sizin orda hatayda satılık evler ne kadar canım uygun mu pahalımı
ben ist. beylikdüzünden düşünüyorum kısmetse ev almayı sürekli bakıyorumda satılık ilanlara ideal ortalama içi iyi yapılmışsa 120'den başlıyor ama bu b.düzü için geçerli başka yerlerde imkansız yani o fiyata bodrum zor alırsın merkezi yerlerde
maleseff benm bulunduğum yerde toki yok... keşke olsaa 3+1 de alırdım...
hatayda evler daha doğrusu hatay iskenderunda evler çook pahalı kiralarda almış başını gdiyor..
kredi çekip aldık evimizi..
burda adam gibi evler 120 binden başlıor ama keyfime göre alıyım dirsan 150.000 gözden çıkarıcasın..
ben 85.000 aldım ama oyle adam gibi bir ev değil .. birikim yapmak için ev sahibi olmak için
toki olsa çok rahat ederdim ama yok bir dar gelirli toki yapıldı... herkeze çıkmıyor o tokilerden...
niye kız yaşam tarzımı problem yoksa onlarda sizin gibi başka şehirdenmi gelmişler
benm eski evim ara kattı kışın ennn fazla 150 liraödemiştim doğalgazıma 140 mtrkare evdi deniz manzaralıydı 82ye satıldı..şimdiki evimin aynısıydı ama ben şuan 5.katta son katta oturuyorum kışın 350 ödüyorum oda ısınamıyoruz bile bu dairem daha fazlaya satılır eminim çünki depreme dayanıklı burası deprem bölgessi feci deprem oluyo haftada bir ayda 2 falan..en güzeli toki kira ödeyeceğine evin olur ilerde istersen sat..burda bir daireler var görsen dudağın uçuklar okadr güzel fiyatlar 150 170 en fazla 180 manzarada var ama çarşısı yok gezmeye yeri yok diye ucuz..istda olsa 220 mtrkare evi hayatta 180e vermezlermaleseff benm bulunduğum yerde toki yok... keşke olsaa 3+1 de alırdım...
hatayda evler daha doğrusu hatay iskenderunda evler çook pahalı kiralarda almış başını gdiyor..
kredi çekip aldık evimizi..
burda adam gibi evler 120 binden başlıor ama keyfime göre alıyım dirsan 150.000 gözden çıkarıcasın..
ben 85.000 aldım ama oyle adam gibi bir ev değil .. birikim yapmak için ev sahibi olmak için
toki olsa çok rahat ederdim ama yok bir dar gelirli toki yapıldı... herkeze çıkmıyor o tokilerden...
benm eski evim ara kattı kışın ennn fazla 150 liraödemiştim doğalgazıma 140 mtrkare evdi deniz manzaralıydı 82ye satıldı..şimdiki evimin aynısıydı ama ben şuan 5.katta son katta oturuyorum kışın 350 ödüyorum oda ısınamıyoruz bile bu dairem daha fazlaya satılır eminim çünki depreme dayanıklı burası deprem bölgessi feci deprem oluyo haftada bir ayda 2 falan..en güzeli toki kira ödeyeceğine evin olur ilerde istersen sat..burda bir daireler var görsen dudağın uçuklar okadr güzel fiyatlar 150 170 en fazla 180 manzarada var ama çarşısı yok gezmeye yeri yok diye ucuz..istda olsa 220 mtrkare evi hayatta 180e vermezler
Evet hepsi farklı bir memleketten . Hem yaşam tarzı hem dünyaya bakış açımız ne bilim herşeyimiz farklı yani yüzyüze olsak şuan aslında anlatılacak o kadar çok şey varki susuyorum hep sustum
susma bak susunca hasta oluyoruz ben sustum susutum kızken şimdi kızınca sinirlerime hakim olamıyorum direk dövüyorum
Bayağı ucuzmuş yaa mesela bursa size ne kadar uzaklıktaki canım çok yakınsa bir saat falansa git alışverişini ordan yap orasıda güzel bize belki bursada çıkar dönüşe... Tercihlerimiz arasına yazmayı düşünüyoruz bakalım burdan sonra gideceğin yeri bilmemekte ne kötü hayal bile kuramıyorsun
Benide zaten az kaldı yakında karakoldan toplicak kocişş
bursa cennet yaaaherşey var denizde yakın yüzmek problem olmaz yeşil cennetim benm..bize 20dk var yolu ama her haftasonu gezmeye gidemem oraya bazen kendimde gitmek isterim eşimsiz çocugunu al bursada heykeleçık o çarşılar o dükkanlar alışveriş mağazaları parkları okadar güzelki
okadar diyosunpeki senin burcunne koçmuydu..
Bursa güzel yaa hemde kültürlü insanlar ben seviyorum bursayı. Cahil insanlara tahammülüm yok öyle insanların olduğu yerden uzakta yaşayacaksın...
akrebim ben belli etmiyorum ama içimde bir canavar taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?