Kokoşş Hatunlar Kulübü

İyi yapmışsın valla kız helal sana haketmişler ama yaniii

nefret ediyorumm... o muhabettlerdenn..

birde çoğu gıcıklığına açılır bunların...

ama sen onların açıklarını anlatmaya başlasan bozulurlar.. o kızın eski manitalarını mesala..
yada o kızın kocasının...

ozman suçlu patavatsız sen olursun... hazmedemediğin konularda başkasına yorum yapmıcaksın...

gerzekler.... nefret ediyorum öyle insanlardan... hatta muattap olmuyorumm...

Ne yapıyosun tatlım iyimisin

onlara normal geliyo kendisi kocası içinde dedi bunlarda çok çapkınmış zamanında diye..bak dedim sonunda seninle bağları koparıcaz gülerek yokkız inanki kötü niyetle değil zaten birkere görüştler birdaha biri onu aramadı birindede sennki aramamıştı taaa lisedeykenki olay bu felan..benden önceki beni alakadar etmez ama beni isteyenlerden bahsediyomuyum bana aşık olan bana evlilik teklif eden görücü yolayan şuanki durumlarından hepsinide gördüğümden o ara enişte sordu işte bende konuştum hak ettiler baya hak ettiler..benmkine çirkef kadın olcan böyle pısırık bi haber kadınlardan hoşlanmıyorum demişti belliki bu yüzdenmiş

iim cnm sen nasılsın...

bugun daha iyiyim...

sende neler var şekerim

Kuzum bende neler yokki temizlik yapmam lazım her yeri silip spürmem lazım koltukların altını çekmem lazım Koltuklarda ağır benim yaaa şimdi tek zorlanıcam ama ne yapim evin işinin bitmesi lazım ki yarın süslenip püslenip kocişle gezelim

ooooh ne güzel vallahi istanbuldamı oturuyosunuz bizim buda denizden başka bir halt yok uyuz oluyorum uyuz

yaa sormaa...

ben 3+1 evde kiracıydım..

ev aldım 2+1 şimdi oturma gurubum boşa çıktı...

bir koltuk takımını sarıp sarmalayıp annemlerin boş odası var.. yazlık yada daha buyuk ev alana kadr oraya göndericem...

evde herşey tepiş tepiş..

bgun onları ayarlamm lazımki hafta içi taşıyabileyimm...

bnmde çook işim var...

ooooh ne güzel vallahi istanbuldamı oturuyosunuz bizim buda denizden başka bir halt yok uyuz oluyorum uyuz

Normalde ist. luyum canım yeni geldim ist.dan izindeydim ama malesef eşimin görevinden dolayı doğudayız bir senemiz bitti iki senemiz kaldı geri ist. döncez inş. ben çok istiyorummm orayı bırakıp buraya nasıl gelmişim kendime hayret ediyorum allahtan çalışıyorum da vakit geçiyor

çocuk yoktu değilmi esma..

Son düzenleme:

kadeeeer kadeeeeer sen bize nazik davranmadıııın
kadeeer kadeeer herkeze eşit davranmadınbende burdan taşınmak istiyorum inş yaaaa

çocuk yoktu değilmi esma..esmaa esma esma benm kardeşimin adı esma..ama sildiğim kardeşim..adını pek almıyorum ağzıma yazmasıda zor geliyo esma esma:44:bayadır söylememiştim bi tuhaf oldum

var kuzum varr 15 aylık oğlum var.. benmm

kadeeeer kadeeeeer sen bize nazik davranmadıııın
kadeeer kadeeer herkeze eşit davranmadınbende burdan taşınmak istiyorum inş yaaaa

Yinede benim olduğum yerden daha iyidir en azından deniz var balkonunun manzarası çok güzel neresi orası bursa ya benziyor gemlik tarafları sanki balkon manzaranın resminden gördüğüm kadarıyla

var kuzum varr 15 aylık oğlum var.. benmm

maşşalah allah bağışlasında bir kızda getr yanikız çocugu çok başka yaa nasıl sevdiriyolar kendilerini böyle zorla zorla sırnaşır mıyık mıyık cilveli konuşur babasına düşkün olur bi başkalar

Yinede benim olduğum yerden daha iyidir en azından deniz var balkonunun manzarası çok güzel neresi orası bursa ya benziyor gemlik tarafları sanki balkon manzaranın resminden gördüğüm kadarıyla

evet istanbula gidip gelen bilir en işlek yol çünki..

evet istanbula gidip gelen bilir en işlek yol çünki..

Annemlerin erdekte yazlıkları var önceden hep giderdik her yaz ordan çok geçerdik durur zeytin falan alırdı bizizmkiler hep derdim orda bir yokuş aşağı inen bir yol vardı gemliğe girmeden daha öyle hatırlıyorum sanki ordan geçerken derdimki ayy ne güzel yer derdim denizin karşısındaki evleri görüp şöyle manzaralı bir evim olsa derdimm ola ola tezek dağlarından oluşan manzara kaldı bahtıma

sorma o bayır insanlara mezar oluyo ne insaanların kafası patladı bedeni pestil oldu birinkini belediye gelip küreklerle temizlediler o bayırda tırlar arabaları sıkıştırıyolar inadına hızlı gidiyolar birinin vitesi patlıyo vuruyo birbirine offf kötü şeyler gördüm buraya geldim geleli..boşver ya bursa ya benm memleket burda ömür boyu oturmayı düşünmüyorum çarşısı bile yok napıyım manzarasını..sen nerde oturuyosun tatlım

Yeni aldınız evi esma hayırlı olsun bende inşallah ist. dönünce alıcam keyfini çıkarıcam heryerini kendi zavkime göre döşicem ayy inş. kısmet olur

Karstayız biz canım ya inşallah kurtulucaz burdan insanın canı dışarı bile çıkmak istemiyor zoraki bir markete çıkıp geliyoruz işte

Yeni aldınız evi esma hayırlı olsun bende inşallah ist. dönünce alıcam keyfini çıkarıcam heryerini kendi zavkime göre döşicem ayy inş. kısmet olur

kiradayken ev almak çok zor maşşallah hayırlı olsun aslında bana kaba alıp içini istediğimiz gibi döşemek daha mantıklı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…