koket kv. de erkek torun verdim size soyadınız yaşayacak.
pamuk eller cebe de.
masraflarını karşılasın bakalım.
bebeğe bişeyler aldı mı kv.
heee çok acı çekior.. garibim...
neler ettim ben ona...
beni görünce hazır ola geçer...
çıtı çıkmaz karşımda..
yemeğimi getirir.. kıyafetlerimi ütüler..
evde benm borum öter... konuşamaz karşımda..
buyurr sultanım der...
bizde böyle işine gelirse
ben kaynananın bişi almasını istemiyorum meloş görümce istediğini alabilir bişide beklemiom kimseden ben yaparım herşeysini annem şunu alalım derse alsın karışmam ama onlara bunu alın demem sonra şunu biz aldık demesinler yaparım herşeysini...
dün işte çocuğa bakılcağındada temizlikçi gelicek gitcek ben yine çocuğa bakar evde yemeğimi yaparım yetişirim bakarım felan die konu açıldı bana ne dio bilyomusun sen dio yine şansılısın oğlumun durumu olmasydın çağaramazdın temizlikçi yapmak zorunda olurdun napcaksın meseal diye soryo dedim birtek senin oğlunmu çalışyo anne ben burdkai beyaz eşyları mbilyayı kredi kartlarını ödüyorum temzilikçiye yine ayırırım 60 TL nolcak dedim ...
sen beni yanlış anladın dio yani mesela diyorum dio (meğer kadının gözüne batyomuş ne meselası)
döndüm dedim ben dedim iznim bitincede çalışcam e parasınıda ayırcam kadının oğlunun durumu olsun veya olmasın ....tabiii dedi geçti bazen çok dengesiz konuşyo bu kadın gerçekten haftada 2 göryom yine cnmı sıkcak bişi buluyor herşeyi kendine yıkcam die korkuyo ....
neymiş komşu toruna bakyomuş saat 7 olmuş anası kocasıla gezmede orda burda ben olsam kabul etmem istemem dio dedim ben merak etme oğlumu nedkar çbuk alırım die saat sayarım ...ilgili anne olurum ben dedim öyle ilgisiz anne olmam ...valla ne derse söylerim cevabını beni germesin ..Dedim annem gidip gelcek bakcak zaten seni çok yormayız dedim yok cnm bende bakıcam tabii dio hemen dönüyo annem genç herşeyin üstesinden gelir dedim kadın çatladı öldü bu lafa zaten ....
lan tek oğlu var okadar düşkün..
ilk sayılır.. erkek çocuun torunu başka olur
laa adama çektirmişin belli süzülmüşşş yazık adama ....
adam korkmuş okdarki çalışma odaısndan çıkmıyorrr hahahahahaaa
cnmm.. çok çabuk gerilme...
Burda hepimiz çalışıyoruz.. Ama hepimiz temizlikçi alamıyorz..
Eşininde eve katkısı var.. Tabiki öyle düşünme..
Bende çalışıorum kocamda ama eve temizlikçi alamıorum ayıramıyorum para.. Kadın belkide bunu demek istedi..
çocuk olayına gelince.. Kız koket valla var.. çocuğu umrunda olmayan.. çocuğu çocuk yapmak için yapmış olan..
Gezmesinden ödün vermyen..
Geçen anlattığım bri kadın vardı doktorla evlendi kocasının aileside varlıklı..
Kız taile gitti kocası oğlu kendi..
Arsuzdada yazlıkları var hep ordalar..
Anlamamış çocukla gittiğinden 1 hafta çoocuğunu bırakıp kocasıyla tatile gitti..
şok oldum
Ben hayatta kıyamam oğluma..
Bazen yarım saat gecikiorum cnmm sıkılıyor...
Yanii ilgisiz anne çook... Ben gezeyem ben tozayım o çocuk ne anlar.. Diyen çook..
Ama çocuk aileyle mutlu olur sadece
Bende kuzumsuz nefes dahi alamam bana çevremdekiler abartıyorsun diyolar
ama o benim herbişeyimmm onsuz aslaaaa
kocayı bırakırım ama çocuğumu aslaaaaaaaaa
hahahahhaha dün domatesi küçümsedin töbeeeeeee onu bilem yapmamış gördün müüü
Deseydin annecimm bana hamur yasak başka ne mamlar yaptın
cnmm.. çok çabuk gerilme...
burda hepimiz çalışıyoruz.. ama hepimiz temizlikçi alamıyorz..
eşininde eve katkısı var.. tabiki öyle düşünme..
bende çalışıorum kocamda ama eve temizlikçi alamıorum ayıramıyorum para.. kadın belkide bunu demek istedi..
çocuk olayına gelince.. kız koket valla var.. çocuğu umrunda olmayan.. çocuğu çocuk yapmak için yapmış olan..
gezmesinden ödün vermyen..
geçen anlattığım bri kadın vardı doktorla evlendi kocasının aileside varlıklı..
kız taile gitti kocası oğlu kendi..
arsuzdada yazlıkları var hep ordalar..
anlamamış çocukla gittiğinden 1 hafta çoocuğunu bırakıp kocasıyla tatile gitti..
şok oldum
ben hayatta kıyamam oğluma..
bazen yarım saat gecikiorum cnmm sıkılıyor...
yanii ilgisiz anne çook... ben gezeyem ben tozayım o çocuk ne anlar.. diyen çook..
ama çocuk aileyle mutlu olur sadece
ahh ahhh
allah insanlara yuvasında mutluluk hzuru
dirlik düzen versin..
benn bunların arasınde piştim koket..
koket doğru senin kv. alsada sıkışınca oğlundan isteyecek.
ben neye kırılıyorum bişey beğeniyorum aaaaa o pahalı daha ucuzunu buluruz diyorlar.
bu yaz gidersek dicemki ben ucuz almıyorum oğluma.
ucuzlar kalitesiz oluyor dicem.
ya ben muhtaç olduğum için istemiyorum.
bunuda babanesi halası aldı diye giydireyim istiyorum.
ama yok zorla olmuyor demek ki.
benimkiler hep atarlar zaten.
ay yürüsün ne ayakkabılar var burda alıcaz ama çok erken dediler.
şimdi ayakkabı ihtiyacımız var.
amacım lafları yutturmak.
görümceme dedim annem lcw den aldı burda yok diyor.
eşofmanı söyledim annen lcw den alsın diyor.
alıcak zaten beraber gidicez dedim.
yaza görcek onlar.
1..........................................
beğpenmediysen yeme der geçer laaa çokmu takar yada kahvaltı hazırlayımmı der....
Laa görsen börek hamur gibi beni çağıryo bak bi kapatımmi pişmiş mi hem kendini öer şöle yapardım eskiden böle hamarattım die....
Bidaha kendini övdüğün de diyecem anne biz sen kadar olamadık bari beğenyonmu benim yemekleri dicem...
Kızı dio anne çay dio anası dio kalk doldur hep benimi hizmet edicem bana kim hizmet edicek dio ...kızı dio ben misafirim (aşağı katta oturyo kaynana ondan)
kaynana dio geline gidiom misafir değilim kızıma gelyom misafir değilim ben nezman misafir olacam dicektim nankörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....!!!!!
Laa eimi mi temziliyo hayır bılaşığı mak. çamaşırı mak. 2 çamaşır serdi onumu kastediyo acaba....geldiğinde tauk kızartrttım pilav yaptım mercime çorba salaata yaptım sizce hamile bir kadın olarak kadına bukdar yaptım ve her davett ettiğimde öle çorbası salatası ana yemeği pilaı laa barbun bile yaptım fırında nankörrrr işteeee
ESMOŞUMM AYNI GÖRÜŞTEYİZ HAYRET ERTTİM E....
BENİM BU KONU HEP GÜNDEMİMDE
KOCEM KIZI ŞEHİRDIŞINA KAYGANAMA GÖNDERELİM KALSIN BİRAZ DİYO BENDE ŞİDDETLE HAYIR DEDİMMM ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİİ
AMA AKRABA EŞİ DOSTU BANA ABARTIYORSUN DEDİLER
BİZİMKİLER HARİÇÇÇÇ
AMA BEN HİÇ ÖDÜN VERMEDİMKAYGANAMADA DEDİM BİDAHA ÇOCUĞU GÖNDERİN LAFI DUYMİCAM BÖLE BİŞİY YOKKKK
SEN NİYE LİSE ÇAĞINDAKİ KIZINI BURAYA GELİNCE BIRAKMIYON NERE GİDERSEN GÖTÜRÜYON
AYNISI BAMNADA GEÇERLİ
BU LAFI DUYARSAM BOZUŞURUZ DEDİMM
BAK ŞU SÖZÜ ÇOK SEVDİMMM:
Anne olmak sadece Dünyanızı değiştirmez...
Nasıl bir Anne olduğunuz, Dünyayı değiştirir...!
amann aslında onun lafı görümcekine bacıcığım
işte senide ayırmıyo laf sölüyooo
çok yüz verme bunlara bence
laa merak ediyorum bende herşey yolunda eşimde aileside benim ailemde süper çöok mutluyuz yıllardır diyen varmı duymadım ben
çok güzel sözmüşşş....
Kocan nasıl teklif eder laa bunu delimi neee asla gönderme aman eksik kalsınlar görecek evine gelsin yanında görsün...
gülme lannn taaam bilmiom sanki 10 tane doğurdum haa
eşin gideceği kesinleştimi mayısada çok var daha ..Ayrılma ama konuş patronla yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?