Kokoşş Hatunlar Kulübü

koket kv. de erkek torun verdim size soyadınız yaşayacak.
pamuk eller cebe de.
masraflarını karşılasın bakalım.
bebeğe bişeyler aldı mı kv.

daha kimse bişi almadı cnm görümce maviş 9 lu takım aldı bide geçen şapkalı tk. okadarrr ama alırım biraz zamn geçsin dio...

k. mümkünse almasın alır sonra paraya sıkıştım die kocamdan para ister almasın istemiyorum

laa adama çektirmişin belli süzülmüşşş yazık adama ....

adam korkmuş okdarki çalışma odaısndan çıkmıyorrr hahahahahaaa

cnmm.. çok çabuk gerilme...

burda hepimiz çalışıyoruz.. ama hepimiz temizlikçi alamıyorz..

eşininde eve katkısı var.. tabiki öyle düşünme..

bende çalışıorum kocamda ama eve temizlikçi alamıorum ayıramıyorum para.. kadın belkide bunu demek istedi..

çocuk olayına gelince.. kız koket valla var.. çocuğu umrunda olmayan.. çocuğu çocuk yapmak için yapmış olan..

gezmesinden ödün vermyen..

geçen anlattığım bri kadın vardı doktorla evlendi kocasının aileside varlıklı..

kız taile gitti kocası oğlu kendi..

arsuzdada yazlıkları var hep ordalar..

anlamamış çocukla gittiğinden 1 hafta çoocuğunu bırakıp kocasıyla tatile gitti..

şok oldum

ben hayatta kıyamam oğluma..

bazen yarım saat gecikiorum cnmm sıkılıyor...

yanii ilgisiz anne çook... ben gezeyem ben tozayım o çocuk ne anlar.. diyen çook..

ama çocuk aileyle mutlu olur sadece

lan tek oğlu var okadar düşkün..

ilk sayılır.. erkek çocuun torunu başka olur

taaam başka olurda sence napar benim kaynana yapsada kocamdan para isticek sonra ben sıkıştım param yok bilemm ne bana dio kredi borcum olmazsa odasını ben alırdım dedim gerek yok biz aldık anne sen başka bişi alırsın sonra....ama içimden çok inandım lafları geçio kadın borca batmış taşınınca birüsrü beyaz eşya aldı bide kredisi var zor geçinyo zati...ancak söler şu olmasa böle yapardım şöle olsa alırdım TAŞIMA SUYULA DEĞİRMEN DÖNMEZ ...!!!

laa adama çektirmişin belli süzülmüşşş yazık adama ....

adam korkmuş okdarki çalışma odaısndan çıkmıyorrr hahahahahaaa

ahh ahhh

allah insanlara yuvasında mutluluk hzuru

dirlik düzen versin..

benn bunların arasınde piştim koket..

Bende kuzumsuz nefes dahi alamam bana çevremdekiler abartıyorsun diyolar
ama o benim herbişeyimmm onsuz aslaaaa
kocayı bırakırım ama çocuğumu aslaaaaaaaaa

koket doğru senin kv. alsada sıkışınca oğlundan isteyecek.
ben neye kırılıyorum bişey beğeniyorum aaaaa o pahalı daha ucuzunu buluruz diyorlar.
bu yaz gidersek dicemki ben ucuz almıyorum oğluma.
ucuzlar kalitesiz oluyor dicem.
ya ben muhtaç olduğum için istemiyorum.
bunuda babanesi halası aldı diye giydireyim istiyorum.
ama yok zorla olmuyor demek ki.
benimkiler hep atarlar zaten.
ay yürüsün ne ayakkabılar var burda alıcaz ama çok erken dediler.
şimdi ayakkabı ihtiyacımız var.
amacım lafları yutturmak.
görümceme dedim annem lcw den aldı burda yok diyor.
eşofmanı söyledim annen lcw den alsın diyor.
alıcak zaten beraber gidicez dedim.
yaza görcek onlar.

Bende kuzumsuz nefes dahi alamam bana çevremdekiler abartıyorsun diyolar
ama o benim herbişeyimmm onsuz aslaaaa
kocayı bırakırım ama çocuğumu aslaaaaaaaaa

1..........................................

Son düzenleme:
hahahahhaha dün domatesi küçümsedin töbeeeeeee onu bilem yapmamış gördün müüü
Deseydin annecimm bana hamur yasak başka ne mamlar yaptın

beğpenmediysen yeme der geçer laaa çokmu takar yada kahvaltı hazırlayımmı der....

laa görsen börek hamur gibi beni çağıryo bak bi kapatımmi pişmiş mi hem kendini öer şöle yapardım eskiden böle hamarattım die....
bidaha kendini övdüğün de diyecem anne biz sen kadar olamadık bari beğenyonmu benim yemekleri dicem...

kızı dio anne çay dio anası dio kalk doldur hep benimi hizmet edicem bana kim hizmet edicek dio ...kızı dio ben misafirim (aşağı katta oturyo kaynana ondan)
kaynana dio geline gidiom misafir değilim kızıma gelyom misafir değilim ben nezman misafir olacam dicektim nankörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....!!!!!

laa eimi mi temziliyo hayır bılaşığı mak. çamaşırı mak. 2 çamaşır serdi onumu kastediyo acaba....geldiğinde tauk kızartrttım pilav yaptım mercime çorba salaata yaptım sizce hamile bir kadın olarak kadına bukdar yaptım ve her davett ettiğimde öle çorbası salatası ana yemeği pilaı laa barbun bile yaptım fırında nankörrrr işteeee

ESMOŞUMM AYNI GÖRÜŞTEYİZ HAYRET ERTTİM E....
BENİM BU KONU HEP GÜNDEMİMDE
KOCEM KIZI ŞEHİRDIŞINA KAYGANAMA GÖNDERELİM KALSIN BİRAZ DİYO BENDE ŞİDDETLE HAYIR DEDİMMM ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİİ
AMA AKRABA EŞİ DOSTU BANA ABARTIYORSUN DEDİLER
BİZİMKİLER HARİÇÇÇÇ
AMA BEN HİÇ ÖDÜN VERMEDİMKAYGANAMADA DEDİM BİDAHA ÇOCUĞU GÖNDERİN LAFI DUYMİCAM BÖLE BİŞİY YOKKKK
SEN NİYE LİSE ÇAĞINDAKİ KIZINI BURAYA GELİNCE BIRAKMIYON NERE GİDERSEN GÖTÜRÜYON
AYNISI BAMNADA GEÇERLİ
BU LAFI DUYARSAM BOZUŞURUZ DEDİMM

BAK ŞU SÖZÜ ÇOK SEVDİMMM:

Anne olmak sadece Dünyanızı değiştirmez...
Nasıl bir Anne olduğunuz, Dünyayı değiştirir...! —

Son düzenleme:

cnm k. bu lafı ilk sölemiyor hatrlarsan kavgada yediğin önünde yeemdğin arkadanda hala huzursuzluk çıkaryosun die bi laf etmişti...kadına benim çalıştığım görünmüyor bakımlıyım süslyüüm ve çok alışveriş ediom die paramın hepsi ona gidio sanıyo borç ödediğimide bilyo ama ödemesemde olur gözüle bakyo herhalde....çünkü oğlu isteyince ona para verebişlyo yaa demekki parası var oğlunun bende çalışmam ıır zıır gibi görünyo herhdle ama hiçbişi dışardan göründüğü gibi değil...

ben gelecek ay son maaş alıcam ve 4 ay maaş yok oğlu görcek kendi değil benim eve yaptığım alışveriş kartlarını o ödeyecek mobilya beyaz eşya ayrıca bende harçlık yok kendine oahalıya mal olacak ama ozman anlarlar ana oğul aynı kafa cnm bunlar....

benim ilgisiz bir anne olmıyacağımı şimidedn aslında anlamış olması gerek işine geldiğini iyi anlar o beni kızyla karıştryo kızı danalrını bırakıp bırakıp ora bura gider yemeklere arkadaşalrına bilmem neee danalar büyük ama yemek tabaklarını bile kendileri koymaz suyu bile kaynanamdan siterler hatta görümcede aynı cnm herşeyi ondan isterler ama ben onlar gibi değilim ben çocuğumla kendim ilgilenmek isterim hatta şimiden herşeyi almaya heves ettiğime kendi şahit şöle yaaprım böle ederim die anlatyom onun korkuları kızından ama beni tanıyamamış yazıkkkk...

ben annemin işten gelmesini dört gözle beklerdim uyumazdım 9lara şimdi ben çlışyorum çocuğuma gitmek için yeri gelcek erken çıkcam yeri gelcek izin alcam ..ona sevgimi vermek için koşcam ben bunları yaşadım çocuğuma yaşatmam bi parka gidememek nedir bilirim yada bir kola istedin diye tokat yemek nedir onuda bilirim annem çalıştığında yetişemiyodu ben imaknım varken gezmeye tozmaya gidersem vijdandan ölüüürüm

ahh ahhh

allah insanlara yuvasında mutluluk hzuru

dirlik düzen versin..

benn bunların arasınde piştim koket..

laa merak ediyorum bende herşey yolunda eşimde aileside benim ailemde süper çöok mutluyuz yıllardır diyen varmı duymadım ben

boşer yaa almasınlar hiç beklentin olmasın daha az üzülürsün ben beklemiyorum valla alırlarsa kendi torunları salak bunnar...

amann aslında onun lafı görümcekine bacıcığım
işte senide ayırmıyo laf sölüyooo
çok yüz verme bunlara bence

çok güzel sözmüşşş....

kocan nasıl teklif eder laa bunu delimi neee asla gönderme aman eksik kalsınlar görecek evine gelsin yanında görsün...

amann aslında onun lafı görümcekine bacıcığım
işte senide ayırmıyo laf sölüyooo
çok yüz verme bunlara bence

eet bidaha temizlikçi gelince kaynanayı çağrmıcam iki çamaşır serip bişi topluo laf edio uyuz etti beni bana iş yapmasın misafirliğe gelsinnn

bebek olsun ben sorun yaşıcam eminim bu garu herşeyin lafını eder bugün şunu ettim bugün bunu yaptı oğlan çok yoruldum mızmızlancakk biliyorum

laa merak ediyorum bende herşey yolunda eşimde aileside benim ailemde süper çöok mutluyuz yıllardır diyen varmı duymadım ben

Yaa ben desem inanmazsınız dimi? Ama valla her şey yolunda .Benim ailem biraz ilgisiz onun dışında eşimin ailesini çok seviyorum.Hatta oğlum olsun direkt k.pederin adını koyacaktım.O kadar sevgi duyup saygı gösteriyorum.Kw dem annemin göstermediği ilgiyi gösteriyor.Annemin umrunda deilim sanırım çok ama kw benide minik civcivimizide önemsiyor.Tutturmuşdu oda yapalım biz alalım istemedik.15 gün sonra a dan z ye alışverişe çıkaracaz hep beraber dedesi karşılayacak.Yaparda evlenirkende yaptı...Ama ananesi el gibi doğuma bile gelmez heralde bir çeyrek hadi maşallah.Aman canları sağ olsun YAPANINDA YAPMAYANINDA..

çok güzel sözmüşşş....

Kocan nasıl teklif eder laa bunu delimi neee asla gönderme aman eksik kalsınlar görecek evine gelsin yanında görsün...

kız adamı heç rahat bırakmıyolar ki günde kaç kere kardeşleri anası danası sülalesi herbişeyi
arar
oda bana dedi bi kızdımmmm
bidaha böle söle bana görürsün dedim

gülme lannn taaam bilmiom sanki 10 tane doğurdum haa

eşin gideceği kesinleştimi mayısada çok var daha ..Ayrılma ama konuş patronla yaaaaa

neyse öğrenmış oldun lenn

evt maalesef cok var dahamayıs soonu gtcek maaş alması 1 ay dessn hazıran gıbı ancekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…