geçen yaz oğlum daha 7,5 aylıkken aynı lafı bende duydum.
Oğlumu yaz boyu köyde bırakacakmışım ben haftasonu görmeye gidecekmişim.
Dedim ben oğlumdan ayırlamam.
Eşimde kalsın dedi
Dedim sakın bana bir daha bunu deme.
Bu yaz yürüdüğü için yine kalsın diyecekler.
Ama bu sefer yüzlerine diyeceğim.
Geçen yaz görümcek yengem askere de beraber gider demişti.
Bu yaz alacak cevabını benden.
Bende yavrumu bırakıp bi yere gidemem.
Akşam servisle geliyor 5 dk gecikse nerde kaldı diye meraklanıyorum.
Evimde o olmadan bir gece uyuyamam ben.
yaa ben desem inanmazsınız dimi? Ama valla her şey yolunda .benim ailem biraz ilgisiz onun dışında eşimin ailesini çok seviyorum.hatta oğlum olsun direkt k.pederin adını koyacaktım.o kadar sevgi duyup saygı gösteriyorum.kw dem annemin göstermediği ilgiyi gösteriyor.annemin umrunda deilim sanırım çok ama kw benide minik civcivimizide önemsiyor.tutturmuşdu oda yapalım biz alalım istemedik.15 gün sonra a dan z ye alışverişe çıkaracaz hep beraber dedesi karşılayacak.yaparda evlenirkende yaptı...ama ananesi el gibi doğuma bile gelmez heralde bir çeyrek hadi maşallah.aman canları sağ olsun yapanında yapmayanında..
gene makarna varmış laa
bizdede tavuk haş pılav var..
öğkk geldii.
valla makarna özledim be..
Yaa ben desem inanmazsınız dimi? Ama valla her şey yolunda .Benim ailem biraz ilgisiz onun dışında eşimin ailesini çok seviyorum.Hatta oğlum olsun direkt k.pederin adını koyacaktım.O kadar sevgi duyup saygı gösteriyorum.Kw dem annemin göstermediği ilgiyi gösteriyor.Annemin umrunda deilim sanırım çok ama kw benide minik civcivimizide önemsiyor.Tutturmuşdu oda yapalım biz alalım istemedik.15 gün sonra a dan z ye alışverişe çıkaracaz hep beraber dedesi karşılayacak.Yaparda evlenirkende yaptı...Ama ananesi el gibi doğuma bile gelmez heralde bir çeyrek hadi maşallah.Aman canları sağ olsun YAPANINDA YAPMAYANINDA..
ayy altın düşüyoo bugun alam yaa155tl
kız adamı heç rahat bırakmıyolar ki günde kaç kere kardeşleri anası danası sülalesi herbişeyi
arar
oda bana dedi bi kızdımmmm
bidaha böle söle bana görürsün dedim
neyse öğrenmış oldun lenn
evt maalesef cok var dahamayıs soonu gtcek maaş alması 1 ay dessn hazıran gıbı ancekk
nerdesınız lennnn
ortak gelır ben cıkarımo zamanda sız yazarsınız demı
ben bu saate alışamadım herhalde zorlanmıyorum uyanırken ama tembelım ya sankı evde bı iş edıyom hemen zaman gecıoo ondan mı nee
düzene sokmamlaızm
kızlar dün benim paramı yatırmışlar çok şaşırdım.
yaza kaldı diyordum ya.
eşim kreş parasını veriri misin dedi.
sinir oldum önce. geri ödeyceksen veririm dedim.
ben altın alacaktım o paraya.
kalanada park yatağı alıcam.
çok ballı bu kocam yaaaaaaaaa!
bende sabah kalkamaz oldum laa sana hayranım valla 7 :15 saat çalıo 25 geçe uyanyom 40 geçe evden çıkyom 48de seris anayoldan alıyor ama ben aheste aheste zor hızlı yürüyom 2 dkla seris kaçıryom bazen ama son zmanlar böle oldu mıyışık oldum geç yatıom ondan herhalde ofiste kimse yok hürrem izlicem ben hehhehhehe dün kaynananın çenesinden izleyemedim
ulen benm altınlrın degerı kalmıyyy bu yaz altın dussusste ztn yazn ev almakda yatar bıze poff
verme gıı dıycem ama için rahat etmezkızlar dün benim paramı yatırmışlar çok şaşırdım.
yaza kaldı diyordum ya.
eşim kreş parasını veriri misin dedi.
sinir oldum önce. geri ödeyceksen veririm dedim.
ben altın alacaktım o paraya.
kalanada park yatağı alıcam.
çok ballı bu kocam yaaaaaaaaa!
:44::44::44::44::44::44::44: geçici günlük haftalık işler bulsun hatta olmadı ciddi bi iş bulsun AVM olabilir bak sonra der ben yapamıcam gidiom hade bana çüssssss valla bak geçici bulsun arasın belki gitmezse ne olcak odaklama kendini de...
bende sabah kalkamaz oldum laa sana hayranım valla 7 :15 saat çalıo 25 geçe uyanyom 40 geçe evden çıkyom 48de seris anayoldan alıyor ama ben aheste aheste zor hızlı yürüyom 2 dkla seris kaçıryom bazen ama son zmanlar böle oldu mıyışık oldum geç yatıom ondan herhalde ofiste kimse yok hürrem izlicem ben hehhehhehe dün kaynananın çenesinden izleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?