Kokoşş Hatunlar Kulübü

geçen yaz oğlum daha 7,5 aylıkken aynı lafı bende duydum.
oğlumu yaz boyu köyde bırakacakmışım ben haftasonu görmeye gidecekmişim.
dedim ben oğlumdan ayırlamam.
eşimde kalsın dedi
dedim sakın bana bir daha bunu deme.
bu yaz yürüdüğü için yine kalsın diyecekler.
ama bu sefer yüzlerine diyeceğim.
geçen yaz görümcek yengem askere de beraber gider demişti.
bu yaz alacak cevabını benden.
bende yavrumu bırakıp bi yere gidemem.
akşam servisle geliyor 5 dk gecikse nerde kaldı diye meraklanıyorum.
evimde o olmadan bir gece uyuyamam ben.

ya benim konuyu diğer topikten az çok biliyorsun
annem bakıyor ve annem tatile gitti 10 günlüğüne 2 kere mecbur götürdü
ama annem inanın kızlar benden bile daha iyi bakar yaşıda gençç
ve o bakıyor mecburr hem çocuğada değişiklik oldu yaşıt 2 arkadaşı davardı tatilde denize falan girdi eğlendi

bizimkiler takmışlar ona annem götürüyomuş onlarla da kalsa nolurrrr
geçen yazı hatırla meloşş ne çok ağlamıştımm gidinceee ben oruç mu tuttum naptım allah bilirr
yok arkadaş ben yavrumu yolda bulmadım küsen küser darılan darılır gelene hoşgel gideni boşveririm ölede ketumumdur

şanslısın valla bacıcığımm
bizdede tam tersii annem adan z ye alır

akşam pazı sardım ama belımkoptu pişmesı 10 a gelıyordu ama yedım genede aklımda kalırdı

nerdesınız lennnn
ortak gelır ben cıkarımo zamanda sız yazarsınız demı

ben bu saate alışamadım herhalde zorlanmıyorum uyanırken ama tembelım ya sankı evde bı iş edıyom hemen zaman gecıoo ondan mı nee
düzene sokmamlaızm

allah allah bunuda yeni duyomm smoke şaşırdım evlenmene razı değilmdi yoksem?

Ailesi demek seni benimsemiş güzel bişi valla senin adına sevindim genmiş kynanan?

kız adamı heç rahat bırakmıyolar ki günde kaç kere kardeşleri anası danası sülalesi herbişeyi
arar
oda bana dedi bi kızdımmmm
bidaha böle söle bana görürsün dedim

işte bu yönlendirmeler bu baskılar adamalrı bize püskürttürüyor sonrası biz kötü gelin azcık düşünseler bu söledikleri normalmi??

Dünayda neler görüyoruz okl önünden kaçırılan veya daha geçen bayrama şeker toplayan çocuklar kayboldu ölü bulundu tecavüze dilim varmıyo artık ben olmadığım yerde çocuğumda olamaz bu kendim ailem içinde geçerli onların zamanındaki gibi değil herşey sinir etmesinler beni haaa

kızlar dün benim paramı yatırmışlar çok şaşırdım.
yaza kaldı diyordum ya.
eşim kreş parasını veriri misin dedi.
sinir oldum önce. geri ödeyceksen veririm dedim.
ben altın alacaktım o paraya.
kalanada park yatağı alıcam.
çok ballı bu kocam yaaaaaaaaa!

neyse öğrenmış oldun lenn

evt maalesef cok var dahamayıs soonu gtcek maaş alması 1 ay dessn hazıran gıbı ancekk

:44::44::44::44::44::44::44: geçici günlük haftalık işler bulsun hatta olmadı ciddi bi iş bulsun AVM olabilir bak sonra der ben yapamıcam gidiom hade bana çüssssss valla bak geçici bulsun arasın belki gitmezse ne olcak odaklama kendini de...

bende sabah kalkamaz oldum laa sana hayranım valla 7 :15 saat çalıo 25 geçe uyanyom 40 geçe evden çıkyom 48de seris anayoldan alıyor ama ben aheste aheste zor hızlı yürüyom 2 dkla seris kaçıryom bazen ama son zmanlar böle oldu mıyışık oldum geç yatıom ondan herhalde ofiste kimse yok hürrem izlicem ben hehhehhehe dün kaynananın çenesinden izleyemedim

park yatağını bugün git al bence bişi çıkmadannn sen neiş yapıyodun söleesenee:44::44:

bugün annem gelecek gidemem.
pazar günü alıcam. kalanı hop kumbaraya atıcam.

Kayganan çok mu konuştu gızzzzzzzzzzzzzz

Kızlar bekara karı boşamak kolay olayı mı? Ne biliyim ben kızım biraz büyüyüp aklı erince yazları köye babanesinin yanına ananesine falan gitse sanki toprak güneş falan faydalı olur gibi geliyor..Biz yazları giderdik köye çok severdim sabahtan akşama kadar bisiklet biner ağaçlara tırmanırdık..Apartmanda site bahçesinde kapanacağına, öğretmenlik için uğraşıyorum hala ama olamazsam hep 8 5 çalışacağım yazın ben işte o evde yada kreşde olacağına gibi geliyor...yanlış mı düşünüyorum..?

ulen benm altınlrın degerı kalmıyyy bu yaz altın dussusste ztn yazn ev almakda yatar bıze poff

alırsınız ınş cnm yaza artar düğünler olcekk
verme gıı dıycem ama için rahat etmez
borç ver o zaman

bakıyo cnm hergun ama yok yok
bakalım hayrlısı kesın gtcem dıo bende ınş gıder dıom
gtmezsede bu yaz taşınmak ıstıyorummm ınş hayallerım olur

ben 5:45 e kuruyom saatı dk gecmez hemen kalkarım ortalığı toplar hazrlanır bı ıkı bişi yerım 6:30dada cıkıyorum evden zabanan uzak işyerı otobus bekke et
zor ama zaten ben uyyamamkı pazar gunlerı bıle 7 de ayaktayım
sende erken yat tatlım arıycan bu gunlerı hee
son gunlerde uyyamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…