Kokoşş Hatunlar Kulübü

görkem ismini çok seviorum ben

ama kızlarada kullanılıor diye...

uniisex bir isim olduu... bnde vazcaydım...

Görkem erkeğe daha yakışıyor aslında erkek isimlerinde buldum ama dediğin gibi kızlarada koyan var....

hoşuma gitti nedense bakalım bizimki daha çok fikir değiştirir :26::26:

üşürsün tabe.. sabahlık aldınmı üzerinee....

loğusalara askılı vermıorlar genelde neden askılı verdilerki sana..

sabahlık varsa üzerine onu giyersin

sabahlığı var evet mai oda...ama ben yine pijama alcam alt üst ben çok üşüyen bi tipim zati...salak garu hamilelere bundan veryoz diyince bide süslü diye kaptım ne bilim

valla kocem işsız olmsa durmazdım belkı dün cıkardımama mecburum
hemende iş bulunmuyoo cnm iş cok ama hemen alan parasını gününde veren bılmem yanı kira evımde o olmasa neyse
sabretmek zorundayım cnm

len anlattıı coktannsen gerıden gelıyon zaar

sen buna berbatmı dedınnnn haha mıros alemsın butun sanal alem bunu konusyr sesımz yetmez bızım bunu sölemeyeee ılgınc klıbıdee

heçççç te beğenmedimmmmm

ben kategorime uymuyor ben de hep yabancı dinlerim hatta fransız parçalar ve yabancı popta severim ama bu adamın klibide hoşuma gitmedi...

koket kv. de erkek torun verdim size soyadınız yaşayacak.
pamuk eller cebe de.
masraflarını karşılasın bakalım.
bebeğe bişeyler aldı mı kv.

meloş seınkılerle bızımkılerden bı mok olmaz ancak mılletı görunce torunum derlertakma laa
valla bana ne yollrlarsa yollasınar atarım çöpe
eşimede dedım
hatta eşim annem yelek örer falan dedı ıstemem dedım kalsın kendıne örsun dedım
ananesı babannesı örse neyse eşimin onlar cok sevıyommm

valla beim koca kadın azcık saf olcak der anladım şimdi neden ....Yazık adama yaaa zaten senle resmi varya orda acı çeker gibi bakmışşş

heee çok acı çekior.. garibim...

neler ettim ben ona...

beni görünce hazır ola geçer...

çıtı çıkmaz karşımda..

yemeğimi getirir.. kıyafetlerimi ütüler..

evde benm borum öter... konuşamaz karşımda..

buyurr sultanım der...

bizde böyle işine gelirse

laa bana kocam dese hiç alınmam kiii kocamın içini bilirm de kaynanayı kestirmek zor...:26::26::26:

kaynana ilk torun gibi davranıo iki tane torunu var sanki hiç torun görmemiş.

annem gelsin görcem ben onların havalarını ....

kaynanan seni severmi gızzz nasıl aran ...

eşim arabayı sen al dedi annesine ama istemiyorum kadın sıkışık alcak sonra oğlundan para isticek yemezler ben eşimle gidip alıcam arabasını ...

ilk torun değil görümcenin 2 tane danası var...

börek berbattı hamur hamurrr hiç beğenmedim bide çay demlemiş ne bi domates kesmiş ne bişi bu karu herşeyden bıkmış

Son düzenleme:
eşim arabayı sen al dedi annesine ama istemiyorum kadın sıkışık alcak sonra oğlundan para isticek yemezler ben eşimle gidip alıcam arabasını ...

ilk torun değil görümcenin 2 tane danası var...

lan tek oğlu var okadar düşkün..

ilk sayılır.. erkek çocuun torunu başka olur

hahahahhaha dün domatesi küçümsedin töbeeeeeee onu bilem yapmamış gördün müüü
Deseydin annecimm bana hamur yasak başka ne mamlar yaptın

ben kaynananın bişi almasını istemiyorum meloş görümce istediğini alabilir bişide beklemiom kimseden ben yaparım herşeysini annem şunu alalım derse alsın karışmam ama onlara bunu alın demem sonra şunu biz aldık demesinler yaparım herşeysini...

dün işte çocuğa bakılcağındada temizlikçi gelicek gitcek ben yine çocuğa bakar evde yemeğimi yaparım yetişirim bakarım felan die konu açıldı bana ne dio bilyomusun sen dio yine şansılısın oğlumun durumu olmasydın çağaramazdın temizlikçi yapmak zorunda olurdun napcaksın meseal diye soryo dedim birtek senin oğlunmu çalışyo anne ben burdkai beyaz eşyları mbilyayı kredi kartlarını ödüyorum temzilikçiye yine ayırırım 60 TL nolcak dedim ...

sen beni yanlış anladın dio yani mesela diyorum dio (meğer kadının gözüne batyomuş ne meselası)

döndüm dedim ben dedim iznim bitincede çalışcam e parasınıda ayırcam kadının oğlunun durumu olsun veya olmasın ....tabiii dedi geçti bazen çok dengesiz konuşyo bu kadın gerçekten haftada 2 göryom yine cnmı sıkcak bişi buluyor herşeyi kendine yıkcam die korkuyo ....

neymiş komşu toruna bakyomuş saat 7 olmuş anası kocasıla gezmede orda burda ben olsam kabul etmem istemem dio dedim ben merak etme oğlumu nedkar çbuk alırım die saat sayarım ...ilgili anne olurum ben dedim öyle ilgisiz anne olmam ...valla ne derse söylerim cevabını beni germesin ..Dedim annem gidip gelcek bakcak zaten seni çok yormayız dedim yok cnm bende bakıcam tabii dio hemen dönüyo annem genç herşeyin üstesinden gelir dedim kadın çatladı öldü bu lafa zaten ....

heçççç te beğenmedimmmmm

ben kategorime uymuyor ben de hep yabancı dinlerim hatta fransız parçalar ve yabancı popta severim ama bu adamın klibide hoşuma gitmedi...

bak bu parcayı sölemek cok zordur ona göre hehehehe

gülme lannn taaam bilmiom sanki 10 tane doğurdum haa

eşin gideceği kesinleştimi mayısada çok var daha ..Ayrılma ama konuş patronla yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…