Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet bu konuda doğru rahat olucaksın herzaman ben özeldeyken çok kendine özgüenim yüksek bazen geç kalır işi unutur laf yerdim hiçte üzülmezdim cvp verirdim naphim ancak yetişyom işler ancak yeişyo şöle böle hep sölenirdim admlara hiç korkmazdım bekardım ama sorumluluk yoktu hadi bana eyallah der ailemin yanına giderdim en fazla çıkaracak olsalar ama çıkarmazlardı neler yapardım tamam şimdi deletteyim ama müdüre yine bişi oldumu savunurum kendimi susmam asla susulmasınıda tavsiye etmem iş bulunur ben her ayrıldığım yerden daha iyi iş buldum rabbime şükür bir kapıyı kapatır birini açar kimse kimseyi çekmek zorunda değil susup laf yemek kendini üzmek yerine kendini üstün göreceksin herşeyi bilyom havasında olcanki onlar karşında ezilsin hayatta katlanamadığım tek şey işyerinde baskın olmaya çalışan müdürlerdir asla katlanmam çaresine bakar onları ortada bırakırım

...............................................

Son düzenleme:

ya bebeyim anlat ne yaptı yine düşüncesiz kocişin, çok kızıyorum ona seni hamişken bile üzmeyi başarıyo
anlat, rahatlarsın

Son düzenleme:

naptı sana yıne ya ana kuzusu

aaaaaa noldu miroş annat bakalımmm kim üzdü seniii
ahh hamiş hamiş yaaaaaa

boşver ALYA çok doluyum artık bıktırdı beni dün bahsetmiştim onun yüzünden tartıştık yine değişmicek bu adam böyle benim kendimi avutyorum işte....

Son düzenleme:

ahhh ahhh bacıcığımmm üzülme dicem ama boşşş bak bizde neler yaşadık annatsam ooooooo hep diyorum herşey güllük gülistanlık değilll
ziraa esmada öle diyorrr katlanıcan işteee

Günah evet ama bunu bilene...

yazıyom yazıom silyom artık kelimeler sığmıyor bunalttı beni...

kız bırak o üzülsün..

ama annesinin söylediklerinin konusunu açmadın inşallah...

o zman sana kızarım..

ama kardeşin gelecek diyeyse... ağzına geleni say...

miroşum noldu gene yawwww anat bi

ah koketcim ya ne diyim artık bilemiyorum.
oğlun olana kadar sabret bu bebek onu yola getirecek!

naber güneşimmmm napıyorsun bakem

oo hanım hanım nerelerdesınn sen bakemm hoşbuldukkkk iimm sen nasılsın işler yolundadır ınsss...

hoşgeldinn kuşşşşşşşşş
ana evde keyif yerinde

hehe evet ya ama annemde tuttrdu pazr gıtcm sınr oluyorum ısrar edıyrz ama yok kalmıyorrr... yıne gelcm 2 ay sonra iş yapcam dıyor hehehe

güneş hoşgeldin!
benimde annem geldi sendenim

koket anlat dök içini tatlım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…