güneş hoşgeldin!
Benimde annem geldi sendenim
Koket anlat dök içini tatlım!
ya bebeyim anlat ne yaptı yine düşüncesiz kocişin, çok kızıyorum ona seni hamişken bile üzmeyi başarıyo Eki Görüntüle 378968
anlat, rahatlarsın
oo hanım hanım nerelerdesınn sen bakemm hoşbuldukkkk iimm sen nasılsın işler yolundadır ınsss...
Hehe evet ya ama annemde tuttrdu pazr gıtcm sınr oluyorum ısrar edıyrz ama yok kalmıyorrr... Yıne gelcm 2 ay sonra iş yapcam dıyor hehehe
güneş hoşgeldin!
benimde annem geldi sendenim
koket anlat dök içini tatlım!
hava atmayın nan ben hergün anamdayımmm
ahhh ahhh bacıcığımmm üzülme dicem ama boşşş bak bizde neler yaşadık annatsam ooooooo hep diyorum herşey güllük gülistanlık değilll
ziraa esmada öle diyorrr katlanıcan işteee
:kardeşim gelcek pazar günü nekdarr kalck dedi dedim 1 hafta 10 nekdar kalcaksa kalcak neden dedim sorguluyon eğitime gelio ajentanın işe başlıcak ameliyat olan kardeşim bitane kardeşim ar zaten ...bilyosun diğer topikten eşim asla misafir sevmez ama o benim ailem laf söleyip durdu efendim rahatı bozulyomuş rhat hareket edemiomnuş zaten yemeği yiyip gidio gece gelio sanki evde gündüz öğlen evdemiş yaaa dedim adam yemez işte birbirimize girdik
Dedim o benim ailem ben = onlar demek sen karar eremezsin buna tabii gelcekte kalacakta ben çok kalmasını istemiom dio...dedim ben bişi demem sende alış zaten dio doğum olcak annen gelcek bütün yaz kalcak kalacak tabii sanamı sorcam dedim beni sinir etme sen sanıyonmu annen bakabilcek anneme laf etme dio öğlende ettin dio...
öğle laf ettin dediği bigün önce kadın beni yemeğe çağıryo cnmı sıkmayı becerio: Aban k.v dediği laf şu 15 günde temzilikçi gelio yaa bana diyo işte çocuk bakılcak söle zorlukları var böle zor felan (gözü korkuo şimdiden) dedim evi temizlikçi tezmilio bende gelir yemek yaprm zaten erken çıkyom bi çocuk bakılcak zor olmaz dedi ...eeee dio şimdi oğlumun durumu iyi çaığırsın yaaa dio durmu iyi olmasaydı dedim anne bende çalışyom nasıl sinirlendim dedim beyaz eşya mobilya bin tl borç ödüyom ben kredi kartlarla 1500 ü buluyor kartlarla bebeğe aldıklarım eve alışverişlerim diop sen beni yanlış anladın bilmem neee kaynana dedim öyle diosun ben yine para ayırırım 60 tl süsüme vemem ayırım tabi felan dio baktı pot kırdı topluo cnmı sıktı tabii...
öğlende ben bunu eşime söledim dedim annem böle dio senin çok paran ar görünyo ona göre ben gelecek ay işiten ayrılcam ozman görünür belki çalıştığım sizde dedim dün akşam bunada esti gürledi annesine laf etmişimde bilmem neee
Benim aileme asla laf etme dedi öylemi ama annen etsin ama bana dedim2 gündür cnmı sıktı kadın
hoşbulduk meloss hadı gozun aydınn
gız alya ben hep kıskanıym senı zaten peeefff
kız bırak o üzülsün..
ama annesinin söylediklerinin konusunu açmadın inşallah...
o zman sana kızarım..
ama kardeşin gelecek diyeyse... ağzına geleni say...
dün karın ağrısıla yattım uyudum geldi gecenin bi saati özür diliyoGözümü bile açmadım konuştu konuştu gitti katlanmıcam hayır artık benden bi güler yüz görmek için yalvarcak....
hoşgeldin keloboşşşşşş
uğraşıp duruyom gunesim aynı işte boğuşuyoruz bakalım
kıskançççççççççççAhahahahahha
laa neyimi kıskanıyon mecbur ordayım bebem orda
ama şanslı olduğumun farkındayım
ah koketcim ya ne diyim artık bilemiyorum.
oğlun olana kadar sabret bu bebek onu yola getirecek!
koketa kesinlikle haklı kızlar annesine zaaafı var falan demeyin.
ozaman bu kızında kardeşine ailesine karşı zaafı yokmu?bu kız sahipsizmi hep eşinin ailesimi değerli olacakta susacak?
hep eşi yorum yapacak bu kız susacakmı?
o kardeşim için ağlattı üzdü beni bende anasınınd ediklerini saydım sayıştırdım...
canım kocan kardesın ıcın ayıp etmiş
ama sende ailesine hassas oldugunu bile bile nıye ustune gıdıyon yawww bunlar değişmez ne anası nede oğlu mıroş sen anca kendını uzuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?