Kokoşş Hatunlar Kulübü

uğraşıp duruyom gunesim aynı işte boğuşuyoruz bakalım

ahhh ahhh bacıcığımmm üzülme dicem ama boşşş bak bizde neler yaşadık annatsam ooooooo hep diyorum herşey güllük gülistanlık değilll
ziraa esmada öle diyorrr katlanıcan işteee

dün karın ağrısıla yattım uyudum geldi gecenin bi saati özür diliyo gözümü bile açmadım konuştu konuştu gitti katlanmıcam hayır artık benden bi güler yüz görmek için yalvarcak....

canım kocan kardesın ıcın ayıp etmiş
ama sende ailesine hassas oldugunu bile bile nıye ustune gıdıyon yawww bunlar değişmez ne anası nede oğlu mıroş sen anca kendını uzuyon

hoşbulduk meloss hadı gozun aydınn
gız alya ben hep kıskanıym senı zaten peeefff

kıskanççççççççççç Ahahahahahha
laa neyimi kıskanıyon mecbur ordayım bebem orda
ama şanslı olduğumun farkındayım

dün karın ağrısıla yattım uyudum geldi gecenin bi saati özür diliyo Gözümü bile açmadım konuştu konuştu gitti katlanmıcam hayır artık benden bi güler yüz görmek için yalvarcak....

ahhhhhhhhh canım kıyamam yaaaa bak üzme kendini lütfen dikkat et yazık paşana
çok hatalı çokk bu kocan annlicak birgün de işte

koketa kesinlikle haklı kızlar annesine zaaafı var falan demeyin.
ozaman bu kızında kardeşine ailesine karşı zaafı yokmu?bu kız sahipsizmi hep eşinin ailesimi değerli olacakta susacak?
hep eşi yorum yapacak bu kız susacakmı?

Son düzenleme:
uğraşıp duruyom gunesim aynı işte boğuşuyoruz bakalım

hee işler yıne karısk galıba senn ay benmde youn bnde cok yazamyrmmm kacgundrr buraya

kıskanççççççççççç Ahahahahahha
laa neyimi kıskanıyon mecbur ordayım bebem orda
ama şanslı olduğumun farkındayım

alya gız annem sımdı dıyorrryakın olsak aksam ben yemek hazrlrdım yer gıderdınz falan o dedıkce uzluyorm oda benı gordum uzntusndn ole soyluor tabe
o geldı gelelı agır grıbm burnum sılmektn yara ayakta duramıyor m zar zor işe gıdp gelıyorum..

cok zayıf dusmussn deyıop duryorr sanslısın sanslı masallah dıyelımmm

koket ya ben senn yazdıklrına yorum yapamıyrm ..
cunku cok uzluyorum yorum yapsam ne dııcemkı asla kabullenılecek seyler deıll. bak kocam aılesıne cok duskundur .ama bızede onn daha cok katı duskun annem bıle aılesıne cok duskun bak kocan dedı ıyı bırsey bu sızede sahıp cıkmasını bılıyor dengelı yapıyor herseyı dıyorrr. cok sevıyor tabe damadını . ama ne bılm benm esım yalvryr anneme teyzeme kardsmlerıme gelın kalın nedn bıze gelmıyorsunz dıyeee bana garıp geldıgı ıcınnn bu durmlrr sana ne dıyecegımı sasıryrm cnm ama hersydn once senn ve bebegınn saglıgı onemlı sakın uzme kendınııı böle

Adama bak anası hergün gelecek sen susmak zorundasın çünkü annesi,

ama senin ailen gelmeye kalksa sorun..

neden sen p...misin?sahipsizmisin?

Ozaman alacaktı kimsesiz birini..

Günaydın kızlar...Bugün haftanın son günü ya süperr...
Çalışan anneler bir şey soracam ne zaman bebişlerinizi bırakıp işe döndünüz kaç aylıklardı?

ah koketcim ya ne diyim artık bilemiyorum.
oğlun olana kadar sabret bu bebek onu yola getirecek!

hiç sanmıyorum artık umudum kalmadı değişmicek gitsin ailesi ile deam etsin hayatına çok ağır msjlar attım ama beni bunalttı artık yeter kendi istedi ....

utanmadan ansı ve ablasına sölicekmiş bundan böle laflarını tartsınlar benimle konuşurken ben alınganlık edip laf ediomuşum haa bide anasına dicekmiş bidaha beni çağırmasın börek yemeye ben onun böreğini beğenmiomuşum zahmet etmesinmiş gistin sölesin onlar karar veriyor zaten baştada evlilimize sanki onlar karrar verdi hep bunu yapsın gitsin bidaha gitmem gelmem yeterrr bunalttılar ben taş değilimmm

BİZ ZATEN SUSUN DEMEDİK... BRC...

kardeşi konusunda çok haklı zaten..

hatta haksız ben kocama soramm bile öğleden arayıp söylemesi bile yanlışş

akşamına gelecek derim konuyu kapatırım..

bu adama ailesi ile ilgili bişe demezdim...

uursamzsım.. kendi ailemede laf söyletmezdim

bence yorumun çok yanlışşş .. biz kimseye sussun demiyoruz.. üzülmemesi için yapması gerkenleri söyluyoruzz...

herkez dilediğini söyleyebiilir burda....

koket haklısın canım.
brck e katılıyorum, hep adamın ailesi kıymetli aman onlara laf etme.
ama şurda kardeşi gelip kalacak diye sorun yapıyor.
annesi gelip kalacak diye laf ediyor.
kadın niye geliyor bebeklerine bakmak için, kocası bebek bakmayı kolay sanıyor.
kıymet bilmiyor. onun anası ablası varsa bu kızında kardeşi anası var.
ağaç kovuğundan çıkmadı.
yapıp edip özür diliyor bu kaçıncı oldu?

dün annem gelecekti ya eşime haber bile vermedim.
akşam iş çıkışı eve giderken uğradım söyledim.
tamam dedi, hatta kalmazsa anneme kızar.
bana çok garip geliyor davranışları.
memnun olması lazım gelip yardım edecek bebeğe bakacak.

o kardeşim için ağlattı üzdü beni bende anasınınd ediklerini saydım sayıştırdım...

Aman takma koket be..Hatta hiç kardeşinin geleceğini bile söylemeyecektin gelince öğrenirdi ne kadar kalacak diye sorunca bilmem sorulur mu ayıp olur falan diyip geçiştirecektin...Çınar cığı germe böyle şeyler için boş ver..

canım kocan kardesın ıcın ayıp etmiş
ama sende ailesine hassas oldugunu bile bile nıye ustune gıdıyon yawww bunlar değişmez ne anası nede oğlu mıroş sen anca kendını uzuyon

değişmessinler umrumda değil ilerde annem gelicek onda laf etcek bilmiom mu ben sahipsizmiyim bucu benimde ailem ar onun aile kıymetlise benimde kıymetli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…