BİZ ZATEN SUSUN DEMEDİK... BRC...
kardeşi konusunda çok haklı zaten..
hatta haksız ben kocama soramm bile öğleden arayıp söylemesi bile yanlışş
akşamına gelecek derim konuyu kapatırım..
bu adama ailesi ile ilgili bişe demezdim...
uursamzsım.. kendi ailemede laf söyletmezdim
bence yorumun çok yanlışşş .. biz kimseye sussun demiyoruz.. üzülmemesi için yapması gerkenleri söyluyoruzz...
herkez dilediğini söyleyebiilir burda....
günaydın kızlar...bugün haftanın son günü ya süperr...
çalışan anneler bir şey soracam ne zaman bebişlerinizi bırakıp işe döndünüz kaç aylıklardı?
koket haklısın canım.
brck e katılıyorum, hep adamın ailesi kıymetli aman onlara laf etme.
ama şurda kardeşi gelip kalacak diye sorun yapıyor.
annesi gelip kalacak diye laf ediyor.
kadın niye geliyor bebeklerine bakmak için, kocası bebek bakmayı kolay sanıyor.
kıymet bilmiyor. onun anası ablası varsa bu kızında kardeşi anası var.
ağaç kovuğundan çıkmadı.
yapıp edip özür diliyor bu kaçıncı oldu?
dün annem gelecekti ya eşime haber bile vermedim.
akşam iş çıkışı eve giderken uğradım söyledim.
tamam dedi, hatta kalmazsa anneme kızar.
bana çok garip geliyor davranışları.
memnun olması lazım gelip yardım edecek bebeğe bakacak.
değişmessinler umrumda değil ilerde annem gelicek onda laf etcek bilmiom mu ben sahipsizmiyim bucu benimde ailem ar onun aile kıymetlise benimde kıymetli...
ben bu konuyla ilgili hep şunu söyledim sölerim kızlarr
herkesin yaşantısı kocası huyu suyu farklı onun için
miroşa yap uygula diyemeyiz
misal benim kocam inattan surat yapmaktan hoşlanmaz
hani burda şöle böle yapın diyoz ya
konuşarak halletmeliyiz kanısındadır.
Analtabildim mi?
değişmessinler umrumda değil ilerde annem gelicek onda laf etcek bilmiom mu ben sahipsizmiyim bucu benimde ailem ar onun aile kıymetlise benimde kıymetli...
Aynen öylee...
Bana göre böreğei beğenmeyip kocasına anlatması çok yersiz olmuşş...
Gerk yokkii zaten yemeyerek en büyük cvbı veriri.. Birde üstüne konuşup dert yanmasına gerek yok..
O ailenin lafı etmese... çok rahat edicek ama yapamıyor...
Kocasıda... Dır dır edior sürekli işte...
Normal bir erkek değil onu anlamak lazım
ya esmoş mesele börek konusu değil zaten diğer konularda diyebilir senin ailenle sürekli beraberiz neden benim ailem istenmiyo die ben onu demek istiyorum yoksa annenin böreği kötü demek zaten eşine saçma.neticede kadın yapmış çağırmış.
dedim ya geçen akşam ben börek bile görmedim hiç die.yanlış anlaşılma oldu o konuda cnm.
ama bu adam düzelmezzz Allah akıl fikir versin diyorum bu hamile kadını bu kadar üzdüğü için herşeyin bi sınırı var
görümcenin kaynanaın dediklerini yapmasına gerk yok cnm..kızlar kimseye laf söylemiyorum alınmayın sakın.
ben koketin yazdığına göre yorum yapıyorum.
böreği geçtim adam kardeşinin gelmesini annesinin gelmesini laf ediyor.
istiyor ki koketin kimsesi gelmesin evine hep anası kardeşi gelsin onlarla olsun.
bu adama napsan yaranamazsın.
ancak koket anası ne derse ablası ne derse yaparsa adamın gözüne girer.
ama bunu herkes yapamaz.
alttan alsın tartışmasın ama bir yerde içinde birikip patlıyor.
e birde hamile duygusalllığı var.
alıngan olması üzülmesi normal.
valla bende diyecek laf bulamıyorum artık.
çok üzülüyorum.
hoşbulduk kuzum
koketa üzüldüm cnm ama sıkma canını emi bebeğine zarar verirsin konunda haklısın belki ama boşver yinede sen
hee işler yıne karısk galıba senn ay benmde youn bnde cok yazamyrmmm kacgundrr buraya
alya gız annem sımdı dıyorrryakın olsak aksam ben yemek hazrlrdım yer gıderdınz falan o dedıkce uzluyorm oda benı gordum uzntusndn ole soyluor tabe
o geldı gelelı agır grıbm burnum sılmektn yara ayakta duramıyor m zar zor işe gıdp gelıyorum..
cok zayıf dusmussn deyıop duryorrsanslısın sanslı masallah dıyelımmm
koket ya ben senn yazdıklrına yorum yapamıyrm ..
cunku cok uzluyorum yorum yapsam ne dııcemkı asla kabullenılecek seyler deıll. bak kocam aılesıne cok duskundur .ama bızede onn daha cok katı duskun annem bıle aılesıne cok duskun bak kocan dedı ıyı bırsey bu sızede sahıp cıkmasını bılıyor dengelı yapıyor herseyı dıyorrr. cok sevıyor tabe damadını . ama ne bılm benm esım yalvryr anneme teyzeme kardsmlerıme gelın kalın nedn bıze gelmıyorsunz dıyeee bana garıp geldıgı ıcınnn bu durmlrr sana ne dıyecegımı sasıryrm cnm ama hersydn once senn ve bebegınn saglıgı onemlı sakın uzme kendınııı böle
Adama bak anası hergün gelecek sen susmak zorundasın çünkü annesi,
ama senin ailen gelmeye kalksa sorun..
neden sen p...misin?sahipsizmisin?
Ozaman alacaktı kimsesiz birini..
Ya zaten koketin kaynanasına bi gıcıklığı varsa gülerek laf çarparak söylesin suratına kadının ama kocasına konuşmasın onlarla ilgili...
Eşide konuşmasın karışmasın ama bu kız doğum yapacak bu kızın annesi ailesi gelecek bu adam kimseyi istemiyo kızlar ozaman ne olacak?Bu kız lohusa haldeyken hepten üzülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?