Kokoşş Hatunlar Kulübü

ya neden etmesinki esmoş bu kız zaten her türlü üzülüyor en azından içindekileri döker
ama adam okadar ... neyse koketanın eşine gerçekten söylicek çok şeyim var ama olmaz
adam okadar karı kılıklıki anasına koketin dediklerini söylemekle şikayet ediyo yok anam bu adam düzelmez ben buna inanmıyorum çocukta olsa gökten melekte inse bu adam değişmez.

günaydın kızlar...bugün haftanın son günü ya süperr...
çalışan anneler bir şey soracam ne zaman bebişlerinizi bırakıp işe döndünüz kaç aylıklardı?

3.5 aylıga yaklasmıstık işteee basladım

YILLIK IZNIMI KULLANMAMSTIM BEN SONRA KULLANIRM DIYE
ONUDA KULLANAMDM PARASI ALDMMMM 2 SENE SONNA

Son düzenleme:

kızlar bu lafları kime söyluyorsunuz bilmiyorum ama..

laf edince çokmu güzel oluyor hamile kadın üzülüyor işte..

yani böreğinin kötü olduğunu oğluna söylemesi doğrumu sizce..

kimin evladı kabul eder bunu..

biz söyluyorsak mutlu olsun diye söyluyoruz herkezin.. kocası bir değil...

once bunu hesaplamak lazım...

kadın börek yapmış çağırmış.. beğenmeyebilir ... çok bişe beklemesin o aileden..
kocasınada dert yanmasın diyoruz bizz..

aile sadedi için..

o söylemesinki..... oda onun ailesine laf etmesin.. karşıklı bazı şeyler..

değişmessinler umrumda değil ilerde annem gelicek onda laf etcek bilmiom mu ben sahipsizmiyim bucu benimde ailem ar onun aile kıymetlise benimde kıymetli...

koket kıymetlisin ama

adama o fırsatı sen veriyorsun..

neden danışıyorsunkii

o ailesi geleceği zman sana danışıyormu...

böreği kötü yaptığını falan söylemen yanlış bence...

nyse üzülme paşanıda üzme...

sen kendine çeki düzen var.. şu adamı odak noktan olmaktan çıkar bence..

annende benm söylediklerimi söyler bence

ben bu konuyla ilgili hep şunu söyledim sölerim kızlarr
herkesin yaşantısı kocası huyu suyu farklı onun için
miroşa yap uygula diyemeyiz

misal benim kocam inattan surat yapmaktan hoşlanmaz
hani burda şöle böle yapın diyoz ya
konuşarak halletmeliyiz kanısındadır.

Analtabildim mi?

ya esmoş mesele börek konusu değil zaten diğer konularda diyebilir senin ailenle sürekli beraberiz neden benim ailem istenmiyo die ben onu demek istiyorum yoksa annenin böreği kötü demek zaten eşine saçma.neticede kadın yapmış çağırmış.
dedim ya geçen akşam ben börek bile görmedim hiç die.yanlış anlaşılma oldu o konuda cnm.
ama bu adam düzelmezzz Allah akıl fikir versin diyorum bu hamile kadını bu kadar üzdüğü için herşeyin bi sınırı var

AYNEN ÖYLEE...

bana göre böreğei beğenmeyip kocasına anlatması çok yersiz olmuşş...

gerk yokkii zaten yemeyerek en büyük cvbı veriri.. birde üstüne konuşup dert yanmasına gerek yok..

o ailenin lafı etmese... çok rahat edicek ama yapamıyor...

kocasıda... dır dır edior sürekli işte...

normal bir erkek değil onu anlamak lazım

değişmessinler umrumda değil ilerde annem gelicek onda laf etcek bilmiom mu ben sahipsizmiyim bucu benimde ailem ar onun aile kıymetlise benimde kıymetli...

tabikide kıymetli canım sen ona anlayış gösterceksin o sana bunun başka yolu yok yanı ama sende onun zayıf noktasını bıle bıle damarına basma dıyorum sadece.onun ailesiyle ilgili yorum yapma onu dedıler bunu dediler boşver sallama azcık ya bılığın yap yıne ama dıllendırme dıyorum ben

kızlar kimseye laf söylemiyorum alınmayın sakın.
ben koketin yazdığına göre yorum yapıyorum.

böreği geçtim adam kardeşinin gelmesini annesinin gelmesini laf ediyor.
istiyor ki koketin kimsesi gelmesin evine hep anası kardeşi gelsin onlarla olsun.

bu adama napsan yaranamazsın.
ancak koket anası ne derse ablası ne derse yaparsa adamın gözüne girer.
ama bunu herkes yapamaz.
alttan alsın tartışmasın ama bir yerde içinde birikip patlıyor.
e birde hamile duygusalllığı var.
alıngan olması üzülmesi normal.
valla bende diyecek laf bulamıyorum artık.
çok üzülüyorum.

ama esmoşum hep diyosun ya biz piştikkk onun için yersiz sölemesindiyoz
miroş dahaherşeyin başındaa
kıssasa kıssas havasında daha bilmiyor böyle kazanamayacağını bebem
öğrenicek pişicek oda
inş. Az zararla atlatır

canımm bak bizim kokete demek istediğimiz..

eşinin ailesi madem kocası gidip gelmesini istiyor.. gidiyor..

orda ne derlerse desinler.. lafını çarpsın kocasna bişe demesin..

tınlamasın..............

Koketinde huyunu bildiğim için eşinede fazla bişi diyemicem çünkü yarın siniri geçecek kocam şöle çekici böle yakışıklı diyecek biliyorum...

işte bunu yapmamalı bu adam böyle havalara giriyo işte birazda bu adamı sen yapıyosun bu şekilde böyle evliliğiniz uzun soluklu olması mümkün değil ya sen delirirsin ya o
.

Son düzenleme:
kıslar bana kızmayın ama mıroya lutfen gaz verıcı yorumlar yapmayın sızın kocalarınızın tepkısıyle onun kocasının tepkısı bır olmaz ben kocamın annesıne olan duskunluğunu bilirim ve annesıne laf etmem ama mesela babsına sovsem sesı cıkmaz cunku oda sınır oluyor.ama mıroyun kocası zamanında annesı ıçın kıza rest cektı sımdı sız bu yorumları yapınca mıroy haklılğıyla daha cok esip gurlucek ama kocası onun bu durumunu anlayışla karsılayacak bı yapıda değil ailesine kesinlikle laf solenmesıne katlanamıyor kıza dahada sert davranıcak.

miroy konunda haklısın elbet senınde ailen senın yanında olmalı sen onun ilesinin gelip gitmesine laf etmezsen accık anasının dediklerine yaptıklarına yorum yapmazsan oda senın ailenin gelip gitmesine yorum yapacak yuzu bulamaz ama sen bole ınatlaşırsan oda sana ters gider.

Ya zaten koketin kaynanasına bi gıcıklığı varsa gülerek laf çarparak söylesin suratına kadının ama kocasına konuşmasın onlarla ilgili...
Eşide konuşmasın karışmasın ama bu kız doğum yapacak bu kızın annesi ailesi gelecek bu adam kimseyi istemiyo kızlar ozaman ne olacak?Bu kız lohusa haldeyken hepten üzülecek

görümcenin kaynanaın dediklerini yapmasına gerk yok cnm..

sadece eşine dert yanmasın kendi cvebını versin..

kocasi ile ailesinin diyaloglarına girmesin....

daha sonra.... kendi ailesinede laf söyletmesin.. izin almasın gelecekler die...

evimdir gelirler.. o kadarrrrrrrrrr

he yaw karısık genem ortalığı karıstırıyorlar bende savasıpğ duruyorum işte napayım

Adama bak anası hergün gelecek sen susmak zorundasın çünkü annesi,

ama senin ailen gelmeye kalksa sorun..

neden sen p...misin?sahipsizmisin?

Ozaman alacaktı kimsesiz birini..

öyle fazla kalınmasından hoşlanmıyor 10 15 gün...

zaten annesi haklarından geliormuş..

miroşa üzülmek için zman kalmaz canım.....

miroşun tek yapması gereken.. ailesinin dediklerini totosundan dinleyip cvp vermk..

o kadar.... kendini üzmicek...

içinden delidir ne yapsa yeridir dicek... geçicek....

ailesi içinde bişe derse kocası...

bursadı benmde evim dicek konuyu kpatıcak... gerkerse 1 hafta küs kalsın umursamıcak....

Evet esmoş bu konuda hem fikiriz

1-Miroş ailene asla laf söyletmiceksin,

2-Evine gelenn annen baban için eşinden izin almıcaksın,

3-Asla ve asla kaynananla ilgili eşine dert yanmıcaksın.Çünkü dertte yansan bu adam çözüm değil köstek oluyor sinirleniyor yani içinide döksen yersiz zaten...Git bi duvara anlat içindekileri daha iyi hiç diilse üzülmezsin..

4-Kaynananla sorunun varsa laf çakarsa sana sende gereken cevabı tebessüm eşliğinde verirsin eşine şikayet etmek yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…