burcuuu sana fark attım diye..
kendini alışverişe verdin dimi..
hahahaha nekim laaa 2 kere gettin diye 1 hafta yatıştaysan puan falan yokben hepinize fark atarak başladım bu haftaya, dün gece 2 tane paris seferi yapıp
Koketim, alyam bana kaç puan?Ama uykusuzum o ayrı tabi, hafta sonuna kadar inzivaya çekiliyorum çok bi tuhafım yaa bugün :105:
Siz nasıll hep böylesiniz yaaaa maşallahh :130:
siftah neyim yok cumartesi pazar peşpeşe gettim bukadar yiter resmi varmı bakem dur
alya garusu bıdene bişi begendım cok guzl alcm ama kararsız kaldımm fece bukta olsaydın senede gosterırdım yahuu
0 puan lennben hepinize fark atarak başladım bu haftaya, dün gece 2 tane paris seferi yapıp
koketim, alyam bana kaç puan?ama uykusuzum o ayrı tabi, hafta sonuna kadar inzivaya çekiliyorum çok bi tuhafım yaa bugün :105:
siz nasıll hep böylesiniz yaaaa maşallahh :130:
siftah neyim yok cumartesi pazar peşpeşe gettim bukadar yiter resmi varmı bakem dur
evet cocuk olunca bütün hayatımız ona endeksli olucak:44:
düşünmüyoruz 1 ,2 sene ama bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
ben hepinize fark atarak başladım bu haftaya, dün gece 2 tane paris seferi yapıp
koketim, alyam bana kaç puan?ama uykusuzum o ayrı tabi, hafta sonuna kadar inzivaya çekiliyorum çok bi tuhafım yaa bugün :105:
siz nasıll hep böylesiniz yaaaa maşallahh :130:
hahahaha nekim laaa 2 kere gettin diye 1 hafta yatıştaysan puan falan yok
hafta içi zor oluyo kızlar yaa, hakkaten bu konuda tembelim ben0 puan lenn
1 hafta yatışş dıo lenn tembel garu
2 tanemi
hiççççç yaniinan garulr valla cok acumasuzsunzzz haaa 2 tane dıyor garu sız halaaa sıfır puan dıyorsunz !
hafta içi zor oluyo kızlar yaa, hakkaten bu konuda tembelim ben
HEP KOCİŞİN SUÇU :113:
hiççççç yanii
hahahaha nekim laaa 2 kere gettin diye 1 hafta yatıştaysan puan falan yok
ahahahah garular yarış halinde
eferimmmmm nan nerden aldın de hele
bana gecelik neyim dedinmi tamam bayılırım koy resimmm
işlerim var size yazardım ama neyseeee
kıs baktım da bulamadımla bırının markası erotıca bole bady gıbı arkası yok tanga oluyor boyundan bantlı sıyah derı kenarları bırıde gümüş diye bi marka dur bıdaha bakem
kıs baktım da bulamadımla bırının markası erotıca bole bady gıbı arkası yok tanga oluyor boyundan bantlı sıyah derı kenarları bırıde gümüş diye bi marka dur bıdaha bakem
heee eroticayıo biliyom ordan o bütün çorap mı neydi vücut çorabı almıştımmmm
güle güle geyy bol parisli geceler
HUHUUUUUUUUUUUUUUUU hatun baksana yaaa su kıyftlerı ekledım aaa
özel bir şirkette resepsiyonistim cnm
sen?
nan garulr valla cok acumasuzsunzzz haaa 2 tane dıyor garu sız halaaa sıfır puan dıyorsunz !
koceye attı şucu bıdehafta içi zor oluyo kızlar yaa, hakkaten bu konuda tembelim ben
HEP KOCİŞİN SUÇU :113:
heee eroticayıo biliyom ordan o bütün çorap mı neydi vücut çorabı almıştımmmm
güle güle geyy bol parisli geceler
haHA BENMKIDE YAZK DUN BAYA SOLENDIIII BANAA AMA NAPIM COCUM HASTAAA
ANNEM BURDA BENIM AGZIM YARA DOLU HALIM YOK HASTA VE YASLU GARUYUM BEN
annem bosver sen ben sana 10 puan verıyorummm ve 1 haftada ızın hahahahahaha
ben de genelde hep o moddayım canım, neredeyse her gece başım ağrır. bazen ben bile kendimi çekemiyorumbelim ağrır, kolum sızlar çocuk olunca hiçç düşünemiyorum hele :))
iznimi de 10 puanımı da aldııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?