Kokoşş Hatunlar Kulübü

ALYA garusu bi bana yazma emi.

kocemin doğum gününde pratik ne yemek yapim diye sordum.
kimse cevap vermedi yaw.
kaç gündür yazıyorum.

ada kız maşalahhhhhh
esencan tanışmıştık diğer topikte hoşgeldinn
nevgül büdüşün anası hoşgeldinnnn

bugün yoğunum böle az a<z yazymmm

hoşbuldum birsencim sağol. Büdüşüm sabah bi uyandı geldi başparmağıyla burnumu sıkıyor anneee annee diye.gel oğlum yanıma dedim.yatağa çıktı yatağın başlığına tutunarak pıkka pıkka pıkka pıkkaa diye oynamaya başladı.ne demekse pıkka.

ALYA garusu bi bana yazma emi.

kocemin doğum gününde pratik ne yemek yapim diye sordum.
kimse cevap vermedi yaw.
kaç gündür yazıyorum.

canımmmmmsınnnnnnn yeni gördüm valla...
ne tarz bir şey düşünüyorsun söyle el birliğiyle bir menü oluşturalım...
tavuk mu kırmızı et mi
yoksa balık???

Adacım ben şu ikinci büdüşümü doğurayım hayırlısıyla ondan sonra kokoş olacam.

çok teşekkür ederim güneşim.

nevgül hoşgeldin canem.
2. büdüşünün cinsiyet tahminini yapayım mı?
doğum tarihini ve eşininkini yaz bana.
gün ay yıl olarak.

meloşşşşş tavuk sote ya da et sote yapıp küçük güveç kapların varsa ona koyup üzerine kaşar rendeleyip fırına verebilirsin...
yanına da pirinç pilavı yapıp ikisini birlikte servis tabağına alıp,maydonoz vs. ile küçük süsleme yapabilirsin...
kaymaklı ayva tatlısı yapmıştım ya geçenlerde işte ondan yapabilirsin tatlı olarak...
ne bilimmmmm ya aklıma böle geldi şimdi :)))

nevgül hoşgeldin canem.
2. Büdüşünün cinsiyet tahminini yapayım mı?
Doğum tarihini ve eşininkini yaz bana.
Gün ay yıl olarak.

hoşbuldum meloşumm.nasılsın oğluşun nasıl.

Canım benim d.t 19.08.1981 eşiminki karışık biraz.annesinin demesi 01.05.1983 nufus cüzdanında ise 01.07.1983

la işlerim var kulaklarım çınladı geldim ama müdür göz ucula bura bakyooo hem iş hem oynaşta olucağım bacular ...

perdeyi o beyaz tül mavi puantiye altınada beyaz güneşlik yaptırcam az maliyetli sade olur zaten mobilyada çizgi karater var gerek yok fazlasına ....İPerdecimede dicem indirim yapsın 100 e hatta 80 bile kapatabilir çünkü çokta masraflı bişi olmasına gerek yok daha halı var araba var varda varrrr...

evet stor sordum tülün altına hoş olmaz dedi bir abla burda sosyetik kendisi herbişi iyi bilir stro yaptırcaksan tül yaptırma tülse stor olmaz dedi...stordan vazgeçtim hem kuzey odası güneş almıyor bide stor karanlık eder tül kalır istersen güneşliği çekersin dedi...

hoşbuldum meloşumm.nasılsın oğluşun nasıl.

Canım benim d.t 19.08.1981 eşiminki karışık biraz.annesinin demesi 01.05.1983 nufus cüzdanında ise 01.07.1983

eşin 83 lü değil mi doğru hesapladım.
öenmli olan doğduğu tarih.
cüzdanı baz almıyorum.
sen kız dönemindesin. büdüşünü erkek döneminin başlangıcında dünyaya getirmişsin.
eşinde erkek döneminde girmiş.
ama kadınlar daha baskın olduğu için kızın olacak diyorum.
bakalım ne çıkacak?

Bende kız diye hesapladım....Hayırlısı olsun...

bende hayırlısıyla innnnşallaaaahhhh diyorummm.ve ekliyorum sağlıklı olsunda farketmez.

ADACIM sağol canım. eşim et sevmez. balıkta zor olur haftaiçi.
güvecim yok ama tavuk sote üzerine başamel sos düşündüm.
yanına pilav meze tatlı da kararsızım.

NEVGÜL sağlıklı olsun tabi ki.
oğluşum da iyi teyzesi yürüyor artık.

BİDAHA SİZE BİŞEY SORMUCAM.

ozman bir yaşına kadar çantalı şeyde koyarım öylemi almama gerek yoksa ben 200 e araba bulurum ki...

MAŞALLAH OĞLUŞUNA.YERİM ONUN PATİLERİNİ.

laa bişi diimi bu benim beğendimin yanında dev gibi laa benimki daha minik gibi arıca ön tekerlekler daha küçük çok ağır deil alya ben zayıf karıyım unuttun galina kaslarım yok benim

[Q

laa bişi diimi bu benim beğendimin yanında dev gibi laa benimki daha minik gibi arıca ön tekerlekler daha küçük çok ağır deil alya ben zayıf karıyım unuttun galina kaslarım yok benim

delüü öle görüntüye bakma seninki kaç kilo de hele

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…