al işte beni parasını sokağa atan zengin aşipte karulardan yaptınız laa
beni anlamıon trink para vermicem taksit yapcak sonuç ben ödicem ama taksit taksit kasmadan az az borca yani anladınmı beni laaaa....
bebek arabasıda oto koltuklu o fiyat cnm oto koltuksuz ben 200 e kapardım olayı ama onuda almam lazım koca bana yıkar herşeyi bari alımda bebekle ilgilenir gezdirir yoksa oto koltuğu sonradanda alırdım hastaneye gidilcek olsa napcem bezemi sarıp götürcem arabada? öyle kaldımı herkes bişilere koyuyor bebeği elinde taşıyan hiç görmedim hele arabada elinde taşıyan hiç?
selam kıslar ben geri geldım karnımı doyuruppp
zaten bebek hastaneye falan giderken.. ilk zmanlar kucağında görtürüyorsun.. yada pu pusetmi ne diorlar.. çanta gibi onda..
ona yatmrk için çok erken oluyor....
doktorlar onermiyor... neyse... sen bilirsin şekerim.. sorduğun için görüş bildirdik... zaten belli zman ona koyuyorsun.... sonra mcburen bir büyüğünü alıorsun.. gene oto koltuğu alıorsun... haberin olsun..
bu harika cnm böyle bişi o odaya çok güzel gider ama bu garu illa karışık istiyo çocuğun aklını karıştırıcak:)
çorba gibi yapacak odayı
mavi puantiyeli kötümüü?????Eki Görüntüle 380871
zaten bebek hastaneye falan giderken.. ilk zmanlar kucağında görtürüyorsun.. yada pu pusetmi ne diorlar.. çanta gibi onda..
ona yatmrk için çok erken oluyor....
doktorlar onermiyor... neyse... sen bilirsin şekerim.. sorduğun için görüş bildirdik... zaten belli zman ona koyuyorsun.... sonra mcburen bir büyüğünü alıorsun.. gene oto koltuğu alıorsun... haberin olsun..
arabayı tek aldım diyelim 0-3 yaş felan ....bebeği koydun çanta gibi şeye bebek geldi 1 yaşa napmcem çanta şeysinemi koycam hadi araba koltuğu al ver yine 200 250 tl ona...:44:
lafa bak laa
ben dıomkı akıllı kullanın paranızı sağlık var hastalık var işsızlık var helede bebesı olanlar olacaklar
bak dıyonkı alcem taksıt taksıt öduycemm ıyı mısn la senn gene ödeyen sen olcenn takst farkı yada azaz ne fark eder
araştır öle al cnmm
tabıkı arabanız varsa koltukta alın alman demıyorumkı
paranızı sız yönlendırın o sizi yönlendırmesınn hacı
len benım beşığım bıle yoktu sandık üstünde büyüdum bee
amca cocuklarımızla 11 cocuk bı besıkte büyümüş bana yer kalmamış o an yengemınde bebesı olunca benı sandık üstüne atmışlar
valla bacım bak benım ela kuzumda 4 aylık annesı o yatakta göturuyoo araba seysına cocuk zaten oturamzkı cok erken olur zavallım
esma haklı
mavi puantiyeli kötümüü?????Eki Görüntüle 380871
şekerim güzel güzel.. ama 140 tl çok istemiş...
yoluyor senii bu kaç metre senın pencere.. de hele sana hesap çıkarıcam
iyi ozman bitane o çantadan alırım arabasınıda doğduktan sonra trael sistemli olanı birine yıkarım k. ben alacam diyoda cıkks istemiom parası varsa alsın yoksa almasın bakalım ilk başta arabaya gerek olmaz ozman arabayı ertelerimmm
güzel evet herhalde yanındakide güneşliği gibi geldi bana mai yanlara doğru takılyo yaa sence uyarmı turkuaz beyazlı bir mobilya odaya
güzel evet herhalde yanındakide güneşliği gibi geldi bana mai yanlara doğru takılyo yaa sence uyarmı turkuaz beyazlı bir mobilya odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?