Kokoşş Hatunlar Kulübü

lafa bak laa
ben dıomkı akıllı kullanın paranızı sağlık var hastalık var işsızlık var helede bebesı olanlar olacaklar
bak dıyonkı alcem taksıt taksıt öduycemm ıyı mısn la senn gene ödeyen sen olcenn takst farkı yada azaz ne fark eder
araştır öle al cnmm
tabıkı arabanız varsa koltukta alın alman demıyorumkı
paranızı sız yönlendırın o sizi yönlendırmesınn hacı

len benım beşığım bıle yoktu sandık üstünde büyüdum bee
amca cocuklarımızla 11 cocuk bı besıkte büyümüş bana yer kalmamış o an yengemınde bebesı olunca benı sandık üstüne atmışlar

valla bacım bak benım ela kuzumda 4 aylık annesı o yatakta göturuyoo araba seysına cocuk zaten oturamzkı cok erken olur zavallım
esma haklı

arabayı tek aldım diyelim 0-3 yaş felan ....bebeği koydun çanta gibi şeye bebek geldi 1 yaşa napmcem çanta şeysinemi koycam hadi araba koltuğu al ver yine 200 250 tl ona...:44:

arabayı tek aldım diyelim 0-3 yaş felan ....bebeği koydun çanta gibi şeye bebek geldi 1 yaşa napmcem çanta şeysinemi koycam hadi araba koltuğu al ver yine 200 250 tl ona...:44:

lan sen beni öldürecen haa ..

kızım bu alsanda 1 yaşında gene oto koltuğu alcan..

do you understand me... ???

çocuk 3 yaşına kadar kullanmıor o koltuğu...8 kg kadr falan anladın sonra 1 büyük modeli alınıorr...

okdar aradım ki işte bura istanbul değil Antalya turizm bölgesi herşey çok pahalı

bende yabancıya gitmiiim dedim perdecime gettim oda beni yolmaya çalışyo baksana ama yok dediğin gibi sade bişi yapcam ucuz yollu perdeciyede sölicem bugün gelip ölçü alacak dicem ben uygun fiyatlı tül mai pauntiye altına beyaz stor bana uygun fiyat versin yoksa defolsun gitsin başkamı yok...

buarada böcük 3 yere baktım kociş ararda arar nerdesin nie gezyon hamile halinle şöle böle hamileyken çarşıya çıkmak yasak dedi kendide götürmüo işleri ar nasıl bulcam ben böle hem ucuz hem güzel al işte bişi çok uzatma diyo bana içime sinsin ama dimi

iyi ozman bitane o çantadan alırım arabasınıda doğduktan sonra trael sistemli olanı birine yıkarım k. ben alacam diyoda cıkks istemiom parası varsa alsın yoksa almasın bakalım ilk başta arabaya gerek olmaz ozman arabayı ertelerimmm

şekerim güzel güzel.. ama 140 tl çok istemiş...

yoluyor senii bu kaç metre senın pencere.. de hele sana hesap çıkarıcam

bak en fazla 2 metre 2x2 olarak düşünsek 40 liradan yapsa bu tüllü şeyi 80 TL storda istersem altına işte 140 buluyor ama güneşlik istersem 25 tl m. dedi..diğer türlü storsuz 100 e indirtirim ben bunu?

100 tüll e güneşlik ypar şu maviliyi?

bende bi çanta var verebilirdim size ama pembe sizinki erkek galiba

Son düzenleme:
güzel evet herhalde yanındakide güneşliği gibi geldi bana mai yanlara doğru takılyo yaa sence uyarmı turkuaz beyazlı bir mobilya odaya

kiracısın stor yaptırma o zman..

ama metresine çok istiyor.. şekerim..

anenne söle ölçünü ver burdan yaptırsın kız..

10 tlden fazla değildir o tül burda...

ay bi cevap yazamadım net kopup duruyor.
kızlar bende bi arabaya çok para verilmesine karşıyım.
ama bazen düşünüyorumda eşim çocuktan önce hep kendi zevkine bişeyler aldı.
cep telefonunu 3,5 sene önce 1040tl para vermişti.
bi faturasını ödeyemeyince telefonun tüm taksiti aldılar.
o zaman kampanya vardı tel alana sınırsız konuşma filan diye.
bu tabi o sınırı geçmiş ödeyemedi.
icraya gidiyordu durdurduk ama 600 tl ye yakın para ödedik 1 hafta içinde.
sonra çok istiyoum diye foto mak. aldı.
ben gerek yok dedim. cebi foto çekiyordu.
yok kahve kabanım yok dedi aldı. yok mevsimlik mont kaşe palto vs.
ayakkabı lazım dedi kaç sene önce 2 ayakkabıya 400 tl verdi.
ben hep 50-60tl ye aldım en çok idare ettim.
çocuğum oldu. eşim hiçbirşey alamadı.
annem ve kv aldı. bide babası güç bela beşik aldı.
ki onunda üzerini biz ödedik.
bugüne kadar oğluna kıyafet bile alamadı 1-2 şey dışında.
dün bi takım aldı alt üst.
diyeceğim o ki zamanında kendine bu kadar pahalı şeyler alabiliyorsa
(o zaman bile bütçemiz ancak yetiyordu kendimize)
ben alma çok pahalı dediğim halde, oğlunada alsın en güzelini.
çocuğumun kaç ay dolabı yoktu odasında gittim ben aldım dolabını.
gittim paramın kalanıyla kıyafet park yatak aldım.
babası da yapsın.
bu nedenle acımıcam paraya.
çocuğumun odasında ne perdesi ne halısı var.
haksız mıyım söyleyin?

alyaaa nirdesınnn yavrummmm nıden bana cevap vermeıdn yada verdınde yıne benmı kacırdım huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

meloş haklsın ama o pahalı şeyler alınca ucu gene sana dokunmaz mı
bak koketenın kocesıde öle düşünmeden harcıo ama ucu gene gelıo bız bayanlara dokunuyoo
nıye bu kadar düşüncesızler anlamadımkı
sen haklısın ama dedığım gıbı o ck para harcadı dıye sende aman bende harcarım deme cocuklar cok cabuk büyüyoo ılla pahalıda olmak zorunda değil
yanı yanlış anlama demem o kı keseler bırdır her zmn
sızı dara sokmuycak kadar alın
kredı kartına yada taksıt aman bişi olmaz demeyın
eğer eşin dıyelımkı 400 tl araba aldı ödeyemedı senın kenarda onun kalanını öduycek kadar paran olsn garantı olsun bazı şeyler
en güzel kalıtelışeylr her zmn cocuklar hak eder bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…